:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

evet calısıyorum canım ama butun gun bılgısayar basında oturuyorum bı anda kılo almam benı strese soktu

kızlar herkes nerelerde öğle yemeğinizi yiyin de menüleri yazın bir an önce hadi
benim menüm
1 tabak yoğurtlu karnabahar salatası
1 dilim ç. ekmeği

Canim ben pirasa pisiriyorum pissin yicem .kizim huysuzlaninca gec koydum ocaga

Canim benim.eminim sen suanda cok guzelsindir ne kilolular bakimsizlar var evleniyor bu kismet isi ablam 34 yadinda incecik manken gibi ve bakimli ama evlenmedi kismet isi bu
Allah karsina hayirli kiymetini bilcek.birini cikarsin islh bilede gelinlikli resimlerini paylasirsin

aramida yazayi. nescafe ictim yarim etiform cok kotu tadi yiyemedim

öğle yemeğim..
--1 pors. et döner
--ezo gelin çorba
--cacık
--1 dlm ekmek.
--portakal suyu.

Merhaba bende katılmak çok isterim günlüğünüze eger bir sakıncası yoksa

kizlar fark varmi :26: 76 ve suanki kilom

Evde birsey yok daha dgrusu yapmdim biraz temzlge girdim vkit yok

Yagsiz tost +ayran en basidi
kabak ve havuc varsa rendele suyunu sık kisik ateste yagsiz kavur iyice olsun
soguyunca ister sarimsakli ister sarimsaksiz yogurt ve pulbiberle yiyebilirsin

canım tavsiyelerini bende dikkate alcam yarınki menüm için hazırlık yaparım akşama ben sarımsaksız yoğurtu tercih ederim iş yerinde olduğum için kokucuklar olmasın

canım tavsiyelerini bende dikkate alcam yarınki menüm için hazırlık yaparım akşama ben sarımsaksız yoğurtu tercih ederim iş yerinde olduğum için kokucuklar olmasın

Seda ben bu kabagi cok seviyorum sarimsakli yapiyorum evdeyim cunku.hem yag yok hem bagirsaklari calistiriyor

Sagol cnm zor gunlerde aynen yaprim. İste yogurdum da yoktu ondan neyse hallettim cnm sagol yulaf ezmesi 4 kasik sutle yedim

Seda ben bu kabagi cok seviyorum sarimsakli yapiyorum evdeyim cunku.hem yag yok hem bagirsaklari calistiriyor

canım bnde çok severim sarımsaklı ama kokucuklar oluşuo işte bide benm bu ara bağırsak problemlerim başladı şiştim kaldım yaa kayısıda yiyorum fark olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…