:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sagol cnm zor gunlerde aynen yaprim. İste yogurdum da yoktu ondan neyse hallettim cnm sagol yulaf ezmesi 4 kasik sutle yedim

Oglen icin cok hafif kalmis.bak temizlikte yapiyosun yorulursun ve cabuk acikirsin kacamagi getirmesin salata yap bide ye bence

Yanlarim gobegim bide bel kisminda fark hissediyorum kiyafetten tasmiyor oralar ve pantolonlarim sikmiyor.sizede sormak istedim 4 kilo fazla degil ama ne bilim motive olmak istedim acele davrandim

yok canım bayağı fark var dediğin gibi taşmalar gidecek az kaldı canım sabret emin ol ki incecik olcazzzzzzz

Yanlarim gobegim bide bel kisminda fark hissediyorum kiyafetten tasmiyor oralar ve pantolonlarim sikmiyor.sizede sormak istedim 4 kilo fazla degil ama ne bilim motive olmak istedim acele davrandim

canım 1.4 kilo bile bende bayya farketti 4 kilo az değil kii.. bence harika gidiyorsun devam bi 5 kilo sonra çok daha fark edecektir..

kilo bilgilerini ver canım ..ama listeye p tesi eklerim o zmana kadar düzenli girersen. ok .hoşgeldin..

olmaz mı hemde çokk göbek yarı yarıya inmiş gibi bikere...

Zayif halimi dun gece cektim o yuzden midem var.sabahlari oda olmuyor

canım 1.4 kilo bile bende bayya farketti 4 kilo az değil kii.. bence harika gidiyorsun devam bi 5 kilo sonra çok daha fark edecektir..

Evet suan fazla olmasada belli ediyor ama 70 altina inince daha cok belli edecektir.sen zaten zayifsin benim 4 kilo senin 2 kilon eder

inşallah canım benm mayısa kadar inmem lazım hedefime ayda 3 kilo bi verebilsem:44::44::44::44::44:

Nekadar verdin nekadar zamanda?
Ben 23 gunde 4 kilo verdim bu ayi 5 le bitiririm islh cunku duraklamaya geccem daha yavas gitcek

slm arkadaşlar bugun yazamadım kayınvalidem ameliyat oldu bugun hastaneden cıktı kızımında aşı vardı bu arada tartıldımda 75.800 kilom.

bugun kü kahvaltımı 12.30 yaptım fırsatım olmadı

3 bardak şekersiz cay
9zeytin
iki haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek

Nekadar verdin nekadar zamanda?
Ben 23 gunde 4 kilo verdim bu ayi 5 le bitiririm islh cunku duraklamaya geccem daha yavas gitcek

canım ben ilk 78 kiloydum bilinçsiz bi diyetle 70'e indim suan 69,400 kiloyum hedefim 60 kilo ama mayısa kadar ayda 3 kilo versem bnm için süper olacak:44::44::44::44:

Oncelikle gecmisolsun.kahvaltiyi atlaman kotu olmus bu gibi durumlar nesfit cok iyi oluyor hemen hazirayip yiyosun

canım ben ilk 78 kiloydum bilinçsiz bi diyetle 70'e indim suan 69,400 kiloyum hedefim 60 kilo ama mayısa kadar ayda 3 kilo versem bnm için süper olacak:44::44::44::44:
3 kilo neki verirsin yaa

bende haziran ayına kadar 65 kiloya düşmek istiyorum

10 kilo nerdeyse belli olmaz verirsin azar azar da gitsk gitcek pes etmek yok.basari oykulerini okuyunca bakiyorum herkes ayda 2 kilo gibi az vermis ama uzun vadede verilince geride alinmamis

inşallah canım

Ara

1 elma

1 bardak Güneydoğu efsanesi çayı....

Meşhur br marka yeni çıkarmış.İçinde dağ kekiği,meyan kökü,biberiye,anason falan var...

1 tabak pirasa yemegi
1 dilim tam t. ekmek
yarim.bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…