Sagol cnm zor gunlerde aynen yaprim. İste yogurdum da yoktu ondan neyse hallettim cnm sagol yulaf ezmesi 4 kasik sutle yedim
Dahada yaptgim lahana corbasi vardi tadi cooook kotu
Eger birine iskence etmk istersnz o corbayi verebilirsnz
Yanlarim gobegim bide bel kisminda fark hissediyorum kiyafetten tasmiyor oralar ve pantolonlarim sikmiyor.sizede sormak istedim 4 kilo fazla degil ama ne bilim motive olmak istedim acele davrandim
Yanlarim gobegim bide bel kisminda fark hissediyorum kiyafetten tasmiyor oralar ve pantolonlarim sikmiyor.sizede sormak istedim 4 kilo fazla degil ama ne bilim motive olmak istedim acele davrandim
kilo bilgilerini ver canım ..ama listeye p tesi eklerim o zmana kadar düzenli girersen. ok .hoşgeldin..
olmaz mı hemde çokk göbek yarı yarıya inmiş gibi bikere...
yok canım bayağı fark var dediğin gibi taşmalar gidecek az kaldı canım sabret emin ol ki incecik olcazzzzzzz
dgru soyluyn bklim simdilk doydum ilerlyn saatlerde fena olurum temzlik yapinca elim ayagim titryo kan sekerimi ne dsuyrOglen icin cok hafif kalmis.bak temizlikte yapiyosun yorulursun ve cabuk acikirsin kacamagi getirmesin salata yap bide ye bence
canım 1.4 kilo bile bende bayya farketti 4 kilo az değil kii.. bence harika gidiyorsun devam bi 5 kilo sonra çok daha fark edecektir..
gitcek isallah hep beraber incelcez tesekkurlerr :118:
inşallah canım benm mayısa kadar inmem lazım hedefime ayda 3 kilo bi verebilsem:44::44::44::44::44:
Nekadar verdin nekadar zamanda?
Ben 23 gunde 4 kilo verdim bu ayi 5 le bitiririm islh cunku duraklamaya geccem daha yavas gitcek
Oncelikle gecmisolsun.kahvaltiyi atlaman kotu olmus bu gibi durumlar nesfit cok iyi oluyor hemen hazirayip yiyosunslm arkadaşlar bugun yazamadım kayınvalidem ameliyat oldu bugun hastaneden cıktı kızımında aşı vardı bu arada tartıldımda 75.800 kilom.
bugun kü kahvaltımı 12.30 yaptım fırsatım olmadı
3 bardak şekersiz cay
9zeytin
iki haşlanmış yumurta
iki dilim ekmek
3 kilo neki verirsin yaacanım ben ilk 78 kiloydum bilinçsiz bi diyetle 70'e indim suan 69,400 kiloyum hedefim 60 kilo ama mayısa kadar ayda 3 kilo versem bnm için süper olacak:44::44::44::44:
bende haziran ayına kadar 65 kiloya düşmek istiyorum
Oncelikle gecmisolsun.kahvaltiyi atlaman kotu olmus bu gibi durumlar nesfit cok iyi oluyor hemen hazirayip yiyosun
3 kilo neki verirsin yaa
10 kilo nerdeyse belli olmaz verirsin azar azar da gitsk gitcek pes etmek yok.basari oykulerini okuyunca bakiyorum herkes ayda 2 kilo gibi az vermis ama uzun vadede verilince geride alinmamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?