:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Ara

1 elma

1 bardak Güneydoğu efsanesi çayı....

Meşhur br marka yeni çıkarmış.İçinde dağ kekiği,meyan kökü,biberiye,anason falan var...

Oda mi cikmis yaw zayiflamak icinneler cekios :))) kiz anason uyku yapar dikat et he

selam çıtır hatunlar

ben geldimmm..........

sabah sporumu yapamadım bankada işim vardı giderken otobüüsle gittim ama dönüşte yürüdüm yarım saat tempolu

kalkınca 1 bardak sıcak su ve 3 kuru kayısı yedim

kahvaltı

2 dilim ekmek
1 salatalık
yarım domates
3 zeytin
1 kk peynir
2 çatalda yoğurt

ara öğün yapmadım fırsatım olmadı

öğlen

4 kaşık kıymalı kabak
2 yk yoğurt
2 dilim ekmek
bol yeşil salata

ara öğün

1 greyfurt

bende bekarım

toplantım vardı öğle arası yemek yemek istemedim dışarda arkadaşın tabağından 2 tane küçük ekler ve çay içtim
kötü oldu tatlı ama yapacak bişi yok :-(

keşke o gün hayırlısıyla bi gelse zevkle paylaşırım :123:

kilo bilgilerini ver canım ..ama listeye p tesi eklerim o zmana kadar düzenli girersen. ok .hoşgeldin..

olmaz mı hemde çokk göbek yarı yarıya inmiş gibi bikere...

Bu arada haftalık olarak kaç kilo verdiğimizi mi söyleyeceğiz yeni üye oldum siteye acamiyim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

Bu arada haftalık olarak kaç kilo verdiğimizi mi söyleyeceğiz yeni üye oldum siteye acamiyim o yüzden yardımlarınızı bekliyorum

canım biz gün içinde öğünlerde aralarda falan ne yediysek mümkün oldukça yazmaya çalışıyoruz.ve p tesi günleri de tartılıp kilo bildirimi yapıyoruz.. mesela seni p. tesi başladın gibi düşünürsek o zamanki kilonla diğer haftaki kilon arasındaki farkı alıyoruz vermiş vermemiş olsanda yazıyoruz.şok diyetler vs gibi şeylerden ziyade düzenli bi yeme düzeni oluşturup hayatımızda sıkıntı olmayacak şekilde kendi beslenme şeklimizi oturutuyoruz.mümkün oldukça az yemek ve bol egzersiz spor şart...

kaç kilo vermek istiyorsun peki sen.

ara yemedim..akşamda spor yapmıcam bugün çok moralim bozuk sebebini bilmiyorum spor yapmayacağım için de sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum...gene bişey yer içersem yazarım spor yapmam derken egzewersiz falan yaparım da jillian falan yapmam.

Kızlar öğle arkadaşlarla yemeğe gittik. Söylemesi ayıp kebap yedim 1 porsiyon. 2 çiğköfte,2 kaşık pilav, lavaş yedim azıcık da.

Akşam yemeği falan yemedim, akşama da kaç mil olsa artık leslie yapacağım. Özel günlerim yakın, karnım şiş, sanırım ben bu hafta pek kilo veremedim

3 mil lesliemi yaptım ve 1 fincanda 7 otlu çayımı içtim şimdide akşam yemeğimi yapıyorum...

henüz yemedim ama menü belli yazıyım

4 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt

akşam kocaman bir tabak makarna

yarım haşlanmış yumurta
yoğurt

2 gün squat ve yürüdüm ama heryerim tutuldu spor çok kötü yaptı. yüremiyorum şu anda

Akşam yemeği

1 porsiyon kuru fasulye

3 yemek kaşığı arapsaçı yemeği ( Ege ve Akdenizliler bilir.)

2 tavuk kanadı

Bol malzemeli salata

Yoğurt

Havuç tarator...

Herkese iyi akşamlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…