:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Akşam yemeği

1 porsiyon kuru fasulye

3 yemek kaşığı arapsaçı yemeği ( Ege ve Akdenizliler bilir.)

2 tavuk kanadı

Bol malzemeli salata

Yoğurt

Havuç tarator...

Herkese iyi akşamlar....

akşam kocaman bir tabak makarna

yarım haşlanmış yumurta
yoğurt

2 gün squat ve yürüdüm ama heryerim tutuldu spor çok kötü yaptı. yüremiyorum şu anda

Kizlar mslh menu kalabalik hele koca tabak makarna

Ara
ayran

aksam
Yine pirasa
okadar

buranin kurqli bu uyarmak zorundayiz yanlis anlama ama ot cop az diyip 1 kasik yedigimiz seyler oyle kaloriliki 2 kasik kisir 1 dilim ekmek mesela biz aman tadina bakim diye bile yesek
Anlamadan aliyoruz .ben aksam yemeklerini azakttim tek ceside biraktim 3 gundur kilo vermem hizlandiz.

yok canım uyarmak iyi oluyor insan kendine geliyor.

içecekelerdede kalori çok mesela ona dikkat ediyorum bitki çayları içiyorum artık dışarda falanda . yemek yiyip kalori almak koymaz da insan 1 bardak içiğin şey koyuyor

Valla kusura bakma ben ne yediğimi biliyorum. Gerek yok sağ olun.

Bu arada günlük ne kadar kalori aldığını öğrenmek isteyenler için bir site var.

Oradan bakabilirsiniz ne ne kadar kalori ediyor diye...

Ben oraya göre düzenliyorum günlük yemeklerimi... Kalori limitimi de aşmamış oluyorum.

inş daha da gider benim de 50 bakalım :) ben pzt başladım bakalım bakalım

Ben normalde sabit kiloda kalırdım ama mezun olalı 8 ay oldu ve hareketsizlik aldırdı malesef.

50 kiloyken 3 çikolata yerdim bana mısın demezdi ama çok hareketliydim.

1 ay 3 gün oldu başlayalı toplamda 2.6 kg gitti...

Boyle soylemen daha iyi az onceki agirdi sanki misafirim gelmiste yediklerine karisiyomudum oda azarlamis gibi hissettim iyi niyetle soylenmis biseydi az yiyenleride uyariyoruz herkes yapiyor bunu benimde varsa yanlisim sizde uyaracaksiniz
Kal hesaplamsini iyi yapiyorsun o siteyi biliyorum hedefe giden cok olmus

Ben yazamıyorum işte,o kadar yanlış menü var ki bana gelene kadar... Kaldı ki yanlış bir şey de yok bana göre.

üniden sonra bende çok kilo almışım. 53 kiloyla işe başlayıp 60ları geçmiştim

okuldayken çok düzenli olmayınca kilo alınmıyor işte D:

inş tekrar ulaşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…