İnşalalh canım,çalışmam gerekiyor benim şimdi,öpüyorum.
hayirdir ndn bozk..
Butun gun temzlik yaptim halada yapiyrm sanirim bende aksam yapamiycm
Yaa kızlar akşam akşam şu squat hareketini deneyeyim dedim. 35 tane ancak yaptım derken, şimdi bacaklarım çok titriyor, yürüyemiyorum bi garip oldum:44:
Yaa kızlar akşam akşam şu squat hareketini deneyeyim dedim. 35 tane ancak yaptım derken, şimdi bacaklarım çok titriyor, yürüyemiyorum bi garip oldum:44:
Yaa Lavin ben hiç sevmedim o hareketleri...Bi tuhaf,vücuda o kadar yüklenmemek lazım.
lavin ben 2 gün yaptım ve bugün bacaklarımın her yeri acıyo yürüyemiyorum bile(
dokunduğum her yeri acıyor ara verdim alışkın değiliz ondan galiba
Ya aslında dedim 3-5 dklık hareket, bi şeklim düzgün olsun dedim ama bacaktan oldumGerçi şimdi daha iyiyim ama ilk yaptığımda bacaklarım zangırdadı.
Limon alışkın değiliz ne demek bildiğin hareketsizlikten odunsulaşmışız:2:
Vücut alışık değilse ilk birkac gun oyle oluyo squa t i doğru yaptiginiza emin olmalısınız ben çok sık yapıyorum oyle dediğiniz gibi tuhaf bişey değil zaten o ozendigimiz ulaşmak istediğimiz bedende sadece iki lokma az yemekle olmuyo kızlar..yanlış anlamasın kimse ama grubumuzda azim li olmak şart...bir ogün fazla kaçması demek diyetin bozulmasi olmamalı bende arada çok kaçırdım ama sporla egzersizle destek vererek açığı kapatıyorum...lütfen kizlarr azim azim ve sabır uc gunde gelen kilolarla ugrasmiyoruz sonuçta....
ben hayatımda spor yapmadım lavin :)
spor nedir bilmiyorum o derece
ama yapıcam 2 gün bıraktım yavaştan yürüyüş falan spor olmadıktan sonra rakamlarımız çok yüksek değil. ben mesela göbeği yok edip popo istiyorum
inş gireriz şekle canım
Vücut alışık değilse ilk birkac gun oyle oluyo squa t i doğru yaptiginiza emin olmalısınız ben çok sık yapıyorum oyle dediğiniz gibi tuhaf bişey değil zaten o ozendigimiz ulaşmak istediğimiz bedende sadece iki lokma az yemekle olmuyo kızlar..yanlış anlamasın kimse ama grubumuzda azim li olmak şart...bir ogün fazla kaçması demek diyetin bozulmasi olmamalı bende arada çok kaçırdım ama sporla egzersizle destek vererek açığı kapatıyorum...lütfen kizlarr azim azim ve sabır uc gunde gelen kilolarla ugrasmiyoruz sonuçta....
Hayirli sabhlar 3 mil leslie yaptim simdi de yesil cayimi iciyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?