:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar akşam yemeği olarak 1 kk kadar kadayıf ...
Akşam 15 dk hızlı tempoda yürüdüm..
Kanalları gezerken home tv de plates başladı tam ama 15 dk yapabildim.yerde hali yoktu yıkamaya gondermistim diye.sirtim ağrıdı bişey sermeye de usendim ama 15 dk yaptım...platesi çok seviyorum bundan sonra denk geldikçe yaparım tv den...
50 mekik 40 squa t....

hayirdir ndn bozk..
Butun gun temzlik yaptim halada yapiyrm sanirim bende aksam yapamiycm

Canım is yeriyle ilgili moral bozukluğum.Ama eşim canı çok istemiş tatlı almis bende yedim pişmanlık duydum ama çok yemedim ve sırf o yuzden başka bişey de yemedim ara da yememistim.. af ola kızlar...dusa giricem birazdan yapabildiğim kadar egzersiz yapcam gene..

ayyy bugunkü diyet gitti vallahi 1 tane lahmacun yedim eşim getirmiş bende çok pişman oldum ama iş işten gecti halbuki akşam yemegimide yemiştim

Yaa kızlar akşam akşam şu squat hareketini deneyeyim dedim. 35 tane ancak yaptım derken, şimdi bacaklarım çok titriyor, yürüyemiyorum bi garip oldum:44:

Yaa kızlar akşam akşam şu squat hareketini deneyeyim dedim. 35 tane ancak yaptım derken, şimdi bacaklarım çok titriyor, yürüyemiyorum bi garip oldum:44:

Yaa Lavin ben hiç sevmedim o hareketleri... Bi tuhaf,vücuda o kadar yüklenmemek lazım.

lavin ben 2 gün yaptım ve bugün bacaklarımın her yeri acıyo yürüyemiyorum bile (

dokunduğum her yeri acıyor ara verdim alışkın değiliz ondan galiba

Yaa Lavin ben hiç sevmedim o hareketleri... Bi tuhaf,vücuda o kadar yüklenmemek lazım.

lavin ben 2 gün yaptım ve bugün bacaklarımın her yeri acıyo yürüyemiyorum bile (

dokunduğum her yeri acıyor ara verdim alışkın değiliz ondan galiba

Ya aslında dedim 3-5 dklık hareket, bi şeklim düzgün olsun dedim ama bacaktan oldumGerçi şimdi daha iyiyim ama ilk yaptığımda bacaklarım zangırdadı.

Limon alışkın değiliz ne demek bildiğin hareketsizlikten odunsulaşmışız:2:

Vücut alışık değilse ilk birkac gun oyle oluyo squa t i doğru yaptiginiza emin olmalısınız ben çok sık yapıyorum oyle dediğiniz gibi tuhaf bişey değil zaten o ozendigimiz ulaşmak istediğimiz bedende sadece iki lokma az yemekle olmuyo kızlar..yanlış anlamasın kimse ama grubumuzda azim li olmak şart...bir ogün fazla kaçması demek diyetin bozulmasi olmamalı bende arada çok kaçırdım ama sporla egzersizle destek vererek açığı kapatıyorum...lütfen kizlarr azim azim ve sabır uc gunde gelen kilolarla ugrasmiyoruz sonuçta....

ben hayatımda spor yapmadım lavin :)

spor nedir bilmiyorum o derece

ama yapıcam 2 gün bıraktım yavaştan yürüyüş falan spor olmadıktan sonra rakamlarımız çok yüksek değil. ben mesela göbeği yok edip popo istiyorum

inş gireriz şekle canım

ben fazlasıyla azimliyim canım ama işe gidebilmem için ayaklarıma ihityacım var

sert olmak iyi oluyor birbirimize insan kendine geliyor bu sefer hedefe ulaşmadan bırakmayacağım

Benim de sporla yakından alakam yok. Geçen yıl plates denemelerim oldu, yaptım da bir süre ama sonradan koptum. Ama güzel bir spor plates, sevmiştim. Şimdi de leslie sansone yapıyorum, jillian 'ı denedim ama bana çok ağır geldi 10 dk bile dayanamadım. Zaten şınav çekmeye başladıklarında bu bana göre değil dedim hemen

Ben regl oldum tam da dün akşam, regl döneminde bacaklarım zaten çok ağrır belki de ondan böyle oldu. Çünkü plateste falan da bu hareketi yapıyordum, böyle olmamıştım. Ancak çok yorucu bir hareket, internette 30 günlük program var uygularım tv karşısında bile yaparım dedim ama zorlandım. Tekrar deneyeceğim ama. Disiplin şart

Ben tam direnç kilomdayım, 52 altına düşsem devamı gelecek ama bu hafta kilo veremedim gibi.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…