:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım aynı menüleri yemişizz bnde acıkır gibi oldum burnuma patates kızartması kokuo sanki

dün öğleyi çok yiyince(dışarı yemeğe gitmiştik arkadaşlarla) akşam da bir şey yemedim. Şimdi de acıktım. Bi de regl oldum, bacaklarım çok ağrıyor, spor da yapacak gibi değilim. Sabah tartıldım hiç kilo gitmemişRegl iyice şişirdi beni, hantallaştım.

canım dengeler bozuluo o zamanlar hiç üzülme bide sık sık tartılma canım haftada 1 kez yeterli

canım dengeler bozuluo o zamanlar hiç üzülme bide sık sık tartılma canım haftada 1 kez yeterli

Baktım vücudumda bir değişiklik yok tartıldım gitti:26: Bi de ben bu şekilde fazla kaçırdığım zamanları tespit edip diğer günler daha dikkatli yiyorum diye tartılıyorum. Ama haklısın aslında kısa süreli tartılmalar yanıltıcı oluyor.

Gunaydin
benim icin pek aydinlik degil
midem bulaniyor bisey yiyemedim

seda senin sadece miden karin kismin var bacaklarin kollarin gayet iyi.onceside olsaydi farki anlardik.bu resmi sakla 1 ay sonra kilo verince tekrar paylas yeni halinle

Gunaydin
benim icin pek aydinlik degil
midem bulaniyor bisey yiyemedim

seda senin sadece miden karin kismin var bacaklarin kollarin gayet iyi.onceside olsaydi farki anlardik.bu resmi sakla 1 ay sonra kilo verince tekrar paylas yeni halinle

inşallah canım saklıycam bide gitse şu mide akşamları en az 100 mekik çekiorum

günaydın hatunlar.
dün akşam sadece 1 kase tarhana çorbası içtim.
bu sabahta :
2 adet haşlanmış yumurta,
3 kuru kaysı,
1 bardak çay,

350 tivist yaptım sabah.
akşamda baçak ve karın yan çalıştım 15 dak. okadar.

inşallah canım saklıycam bide gitse şu mide akşamları en az 100 mekik çekiorum
benimde en buyuk sikintim karin kismi sabahlari duz bisey yok aksama dogru kocaman sisiyor sporun bana tek faydasi oldu dun sasirdim goguslerim diklesti inanilmaz hemde bi kac hareket var sirt koltukalti icin onu yapiyorum bukadar cabuk olmasina sasirdim keske gobekteki dogum sarkikligida gitse

gider canım sabırlı olmamız lazım incecik olcaz ne güzel

günaydın canım..güzel kahvaltın..
benim de kahvaltım
1 haş. yumurta
1 top peynir.
bir ısırımlık simit.
az şekrli çay.

sabah 50 mekik ve popo hareketi

Son düzenleme:
hayal olarak düşünme canım biizm elimizde olan bişey 1 seneye kalmadan icelcez kıyafetler istediğimiz gibi olacak en güzel yanı hafif olcaz

Valla surekli hayal ediyrm hatta gozumde canlandiryrm kendimi ince gorunce daha bi azimlenyrm

Veren veriyo demi bizim ne eksigimiz var.
Seda sen pek zayif kalamicaksin heveslenme :)bebis gelecek zayifliyosun bunun icin e o zamanda gobisi cekip paylasirdin ay ay buyuyor diye

ayy smley yapamiyorum amaaaaa

günaydın kızlar dün öğleden sonradan beri bildirim veremedim öğleden sonra ara yapamadım akşam yemeği bir kepçe çorba 15 tane hamsi bol salata misafirler tatlı getirmişti 1 tane minik tatlı yedim suçluyum kahvaltı menüm yine aynı 1 bardak ılık sirkeli su 1 dilim peynir 1 domates maydanoz 4 zeytin 1dilim ekmek veee şekersiz çay inşallah bıramabilirim şekeri

Veren veriyo demi bizim ne eksigimiz var.
Seda sen pek zayif kalamicaksin heveslenme :)bebis gelecek zayifliyosun bunun icin e o zamanda gobisi cekip paylasirdin ay ay buyuyor diye

ayy smley yapamiyorum amaaaaa

canım yaaa keşke o bebiş geliverse Rabbim meleğimi kondursa ben göbeğe razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…