- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
sabah Special K+süt yedim, az önce de küçük bir anamur muzu yedim.
Ama çok acıktım nedense:44:
canım aynı menüleri yemişizz bnde acıkır gibi oldum burnuma patates kızartması kokuo sanki
dün öğleyi çok yiyince(dışarı yemeğe gitmiştik arkadaşlarla) akşam da bir şey yemedim. Şimdi de acıktım. Bi de regl oldum, bacaklarım çok ağrıyor, spor da yapacak gibi değilim. Sabah tartıldım hiç kilo gitmemişRegl iyice şişirdi beni, hantallaştım.
canım dengeler bozuluo o zamanlar hiç üzülme bide sık sık tartılma canım haftada 1 kez yeterli
Gunaydin
benim icin pek aydinlik degil
midem bulaniyor bisey yiyemedim
seda senin sadece miden karin kismin var bacaklarin kollarin gayet iyi.onceside olsaydi farki anlardik.bu resmi sakla 1 ay sonra kilo verince tekrar paylas yeni halinle
inşallah canım saklıycam bide gitse şu mide akşamları en az 100 mekik çekiorum
benimde en buyuk sikintim karin kismi sabahlari duz bisey yok aksama dogru kocaman sisiyor sporun bana tek faydasi oldu dun sasirdim goguslerim diklesti inanilmaz hemde bi kac hareket var sirt koltukalti icin onu yapiyorum bukadar cabuk olmasina sasirdim keske gobekteki dogum sarkikligida gitseinşallah canım saklıycam bide gitse şu mide akşamları en az 100 mekik çekiorum
benimde en buyuk sikintim karin kismi sabahlari duz bisey yok aksama dogru kocaman sisiyor sporun bana tek faydasi oldu dun sasirdim goguslerim diklesti inanilmaz hemde bi kac hareket var sirt koltukalti icin onu yapiyorum bukadar cabuk olmasina sasirdim keske gobekteki dogum sarkikligida gitse
saol canim cubuk kraker yedim bikactanr mide hapi aldim cok aci yiyorum ondan oldu galiba yaniyor bi yandan bulaniyorçok çok geçmiş olsun canım tuzlu bişeyler ye
gider canım sabırlı olmamız lazım incecik olcaz ne güzel
günaydın hatunlar.
dün akşam sadece 1 kase tarhana çorbası içtim.
bu sabahta :
2 adet haşlanmış yumurta,
3 kuru kaysı,
1 bardak çay,
350 tivist yaptım sabah.
akşamda baçak ve karın yan çalıştım 15 dak. okadar.
Ah evet yaa hayali bile super
hayal olarak düşünme canım biizm elimizde olan bişey 1 seneye kalmadan icelcez kıyafetler istediğimiz gibi olacak en güzel yanı hafif olcaz
Valla surekli hayal ediyrm hatta gozumde canlandiryrm kendimi ince gorunce daha bi azimlenyrm
Veren veriyo demi bizim ne eksigimiz var.
Seda sen pek zayif kalamicaksin heveslenme :)bebis gelecek zayifliyosun bunun icin e o zamanda gobisi cekip paylasirdin ay ay buyuyor diye
ayy smley yapamiyorum amaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?