:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım yaaa keşke o bebiş geliverse Rabbim meleğimi kondursa ben göbeğe razıyım

Ah benimde olmadi 2.5 sene sebebi icin arastirilmaya baslaniyordu dr tetkikleri yazdi ve o ay hamile kaldim suan 2 tane evlafim var cok sukur .sende umutsuzluga kapilma canim islh guzel haberini aliriz

Ah benimde olmadi 2.5 sene sebebi icin arastirilmaya baslaniyordu dr tetkikleri yazdi ve o ay hamile kaldim suan 2 tane evlafim var cok sukur .sende umutsuzluga kapilma canim islh guzel haberini aliriz

inşallah canım Rabbimin hazinesi çok büyük hep umut içindeyim

Allahım bağışlasın canım senn evlatlarınıda

canım en iyisi senn yaptığın kendi ellerinle büyütüosun evlatlarını
oglum 3 yasindayken 4 ay calistim.k.valideme yakinim ama cocugu uykusundan kaldir sabah birak aksam geldigimde uyuyo oluyodu al tekrar eve gel cok kotu bir donemdi ve oglum resmen bana bagimliydi k.validem beni uzmemek icin soylemiyormus cok agliyormus bana hep duruyor iyi diyordu.baktim olmuyor ciktim isten.simdi 6 yasina gircek yarin ama hala anne sen beni birakiyodun beni birakma diye ogunlere donuyor.huyu suyuda degisti anne terbiyesi baska ona bakan kisininki baska arads kaldi.ayni evde yasayan buyuk biri yoksa bakacak zor oluyor.benim calisma zorunlulugum yok mecbur olupta birakan annelerin Allah yardimcisi olsun

offffff ben 1 yaşından beri çekiyorum şu çektiğini kızım 4 yaşında üstelikkk hergün işe gelmek ölüm çok üzülüyo çalışmama

amin canım Allahım herkesin yardımcısı olsun benmde eğer olursa kayınvalidem sağolsun o bakar bizde kalır

offffff ben 1 yaşından beri çekiyorum şu çektiğini kızım 4 yaşında üstelikkk hergün işe gelmek ölüm çok üzülüyo çalışmama

Kiyamam canim.senin elinde olsa birakirmisin buyumus zaten okula gidince arkadaslariyla vakit gecircek daha kolay olur ozaman

Kizlar yarin tam bi nefis terbiyesi vercgm evimde seminer duznlnck o yuzdn ikramliklr vs iste anlrsnz umarim yenik dsmem

Kizlar yarin tam bi nefis terbiyesi vercgm evimde seminer duznlnck o yuzdn ikramliklr vs iste anlrsnz umarim yenik dsmem

canım senn ewinde olacağı için mecburen yemek zorunda olcan sen yemezsen misafirlere karşı ayıp olur ama az ye tadına bakar gibi yap yavaş yavaş yersen pek dikkat cekmez sonra günlerde telafi etmelisin fazlasıyla canım

Sabahtan beri koşturdum.
Kahvaltı
okulda biraz çayla kraker yedim
acıktım öğleye az kaldı bakalım

Ben ogunlere yorum yapmaya cekiniyorum artik yapmicamda sadece iradene sahip cikabilmeni diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…