- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Valla surekli hayal ediyrm hatta gozumde canlandiryrm kendimi ince gorunce daha bi azimlenyrm
canım yaaa keşke o bebiş geliverse Rabbim meleğimi kondursa ben göbeğe razıyım
Ah benimde olmadi 2.5 sene sebebi icin arastirilmaya baslaniyordu dr tetkikleri yazdi ve o ay hamile kaldim suan 2 tane evlafim var cok sukur .sende umutsuzluga kapilma canim islh guzel haberini aliriz
Ah benimde olmadi 2.5 sene sebebi icin arastirilmaya baslaniyordu dr tetkikleri yazdi ve o ay hamile kaldim suan 2 tane evlafim var cok sukur .sende umutsuzluga kapilma canim islh guzel haberini aliriz
inşallah canım Rabbimin hazinesi çok büyük hep umut içindeyim
Aminn saol canimAllahım bağışlasın canım senn evlatlarınıda
Aminn saol canim
Nese konuyu degistirelim uzmeyelim seni.
Sen calisiyodun demi
ewt canım çalışıorum
Bende cocuk olana kadar calisiyordum.cok istiyorum aslinda nasil ozledim de zor artik
oglum 3 yasindayken 4 ay calistim.k.valideme yakinim ama cocugu uykusundan kaldir sabah birak aksam geldigimde uyuyo oluyodu al tekrar eve gel cok kotu bir donemdi ve oglum resmen bana bagimliydi k.validem beni uzmemek icin soylemiyormus cok agliyormus bana hep duruyor iyi diyordu.baktim olmuyor ciktim isten.simdi 6 yasina gircek yarin ama hala anne sen beni birakiyodun beni birakma diye ogunlere donuyor.huyu suyuda degisti anne terbiyesi baska ona bakan kisininki baska arads kaldi.ayni evde yasayan buyuk biri yoksa bakacak zor oluyor.benim calisma zorunlulugum yok mecbur olupta birakan annelerin Allah yardimcisi olsuncanım en iyisi senn yaptığın kendi ellerinle büyütüosun evlatlarını
offffff ben 1 yaşından beri çekiyorum şu çektiğini kızım 4 yaşında üstelikkk hergün işe gelmek ölüm çok üzülüyo çalışmamaoglum 3 yasindayken 4 ay calistim.k.valideme yakinim ama cocugu uykusundan kaldir sabah birak aksam geldigimde uyuyo oluyodu al tekrar eve gel cok kotu bir donemdi ve oglum resmen bana bagimliydi k.validem beni uzmemek icin soylemiyormus cok agliyormus bana hep duruyor iyi diyordu.baktim olmuyor ciktim isten.simdi 6 yasina gircek yarin ama hala anne sen beni birakiyodun beni birakma diye ogunlere donuyor.huyu suyuda degisti anne terbiyesi baska ona bakan kisininki baska arads kaldi.ayni evde yasayan buyuk biri yoksa bakacak zor oluyor.benim calisma zorunlulugum yok mecbur olupta birakan annelerin allah yardimcisi olsun
oglum 3 yasindayken 4 ay calistim.k.valideme yakinim ama cocugu uykusundan kaldir sabah birak aksam geldigimde uyuyo oluyodu al tekrar eve gel cok kotu bir donemdi ve oglum resmen bana bagimliydi k.validem beni uzmemek icin soylemiyormus cok agliyormus bana hep duruyor iyi diyordu.baktim olmuyor ciktim isten.simdi 6 yasina gircek yarin ama hala anne sen beni birakiyodun beni birakma diye ogunlere donuyor.huyu suyuda degisti anne terbiyesi baska ona bakan kisininki baska arads kaldi.ayni evde yasayan buyuk biri yoksa bakacak zor oluyor.benim calisma zorunlulugum yok mecbur olupta birakan annelerin Allah yardimcisi olsun
offffff ben 1 yaşından beri çekiyorum şu çektiğini kızım 4 yaşında üstelikkk hergün işe gelmek ölüm çok üzülüyo çalışmama
islh canim ne guxel destek olcaksa sanslisinamin canım Allahım herkesin yardımcısı olsun benmde eğer olursa kayınvalidem sağolsun o bakar bizde kalır
Kizlar yarin tam bi nefis terbiyesi vercgm evimde seminer duznlnck o yuzdn ikramliklr vs iste anlrsnz umarim yenik dsmem
islh canim ne guxel destek olcaksa sanslisin
canım senn ewinde olacağı için mecburen yemek zorunda olcan sen yemezsen misafirlere karşı ayıp olur ama az ye tadına bakar gibi yap yavaş yavaş yersen pek dikkat cekmez sonra günlerde telafi etmelisin fazlasıyla canım
çok şükür canım o yönden eşimden , eşimin ailesi ve kendi ailem konusunda çok şanslıyım
Benimkilerde oyledir Allah raziolsun ailelerimizden eslerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?