- 20 Eylül 2012
- 127
- 39
- 48
- 39
- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Kitapta isimleri kitaptan koyun demiyor ki .. Arastirdim cocuklariniza anlamlı isimler verin diyor... Aslolan anlamiymis ikna edivwr kayınpederi işle yavaş yavaş :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım hz ömer çok adeletli ve güçlüymüş insanlar isimlerinin anlamlarını taşırlar bende oğluşumun öyle olmasını isterdim
Valla işin aslı sabit fikirli ve herşeyi çok bildikleri için ikna etmemiz imkansız:) eşimin dahiyane fikri ise çocuğu eve getirmeden hastanede herhangi birinin göktuğ ismini kulağına okuması:) bunun içinde benim babamı kurban seçtik velakin aileler görüşmüyo zaten acaba işler daha da sarpa sarar mı:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Enişte de yangina körükle gidiyor sanirim :)) hastanede başka aile büyüğü olucaksa ondan rica etseniz belki babaniz la kynbabaniz arasındaki buzlar ericekse bile inatlaşma gibi olmuş olucak:) amann inanin siz nasil uygun görürseniz öyle yapin valla.. Ben zaten ailelerin torunlarinin isimlerine karismalarini hic anlamıyorum biz esimle sansliyiz hic ama hic karismadi bizimkiler :)
canım hz ömer çok adeletli ve güçlüymüş insanlar isimlerinin anlamlarını taşırlar bende oğluşumun öyle olmasını isterdim
Valla şanslıymışsınız:)
Biz isim için fikirlerini almadık diye bi ton laf yedik bile:) zor işler ya.. Herkesi idare etmek de zor sabretmek de. Çocuğu yapan biziz ama isim hakkı iddia ederken bile suçluluk duyuyoruz işte:) neyse hayırlısıyla bi doğuralım da gerisi bi şekilde gelir:) isim falan konur, asıl biz nasıl doğurcaz:)
Oğlumun adı Kerem taha. İki isim evet ve severek, isteyerek koyduk ikisini de. Anlamları da çok güzel. Tavsiye edeyim dedim :)
Bebeğe Hamza çok ağır değil mi:26:24 yaşındayım Hamza isimli tek bi'kişiyle karşılaşmadım açıkcası kulağa da hoş gelmiyo:26: Gerçi zevkler tartışılmazmış
Ömer, Cihangir vs çok güzel ama kitapta geçiyo diye koymamalıyız bence.
Mesela komşumuz 3 çocuğuna da Kuranda geçen isimlerden koydu ama sabah akşam çocukların ne salaklığı kalıyo, ne aptallıkları. Mesela ölmüş birinin adını vermeyi de uygun bulmuyorum ne biliyim ağır oluyo sanki isim:26:
Yaa en zor kismi hatırlatma canim ya yaklaştı kca çok korkuyorum geri dönüşü olmayan bir yoldayiz)) Rabbim saglikla almayi nasipp etsin en önce de bize de dayanma gücü versin..telden yaziyorum canm ondan göremiyorum kaç haftaliksiniz?
olaya farklı bır acıdan bakıyorum, soyadım a ıle baslasaydı Ata Toprak Albayrak gıbı bır ısım cok sık dururdu hemde benım en sevdıgım ısımler, sadece basharflerde aynı zamanda A.T.A. oluyor, topraga alternatıf bulabılırsınız t harflı tabı ama ata ılk ısım olarak dusunun derım. ısımdekı asalete bakarmısın vatan mıllet sakarya gıbı resmen:) ay cok ısındım bu ısme:)hayırlı olsun bebısınız:)
Mustafa Emre
Mehmet Mete
Mehmet Utku
Enes
Yusuf
Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..
31. Haftanın ortasındayız. Vallahi abuk sabuk rüyalar görmeye başladım dün sabah kalktım kendimi inceliyorum gerçek mi rüya mıydı diye, güya sezeryandan sonra dikiş atmamışlar falan :) ben hipertansiyon hastasıyım 34 ten sonra bekliyoruz sıkıntı olduğu anda sezeryan olcak haliyle. Senin sorunlu değildir inşallah benim gibi.
Geçmiş olsun canim ya benim yakin arkadasimda da besinci aydan sonra cikmisti hipertansiyon zorlu bir gebelik oluyor gerçekten o 37 de doğurmuştu sezeryan ile.. İnşallah sende zamanında hayirlisi ile alirsin kucağına Cnm.. Bizim simdilik bir sorunumuz yok allaha şükür inş olmazda..
Benim gebelikten önce de vardı. Şimdi günde 3 defa tansiyon ilacı kullanıyorum kontrol altında tutmak için. Bir an önce sağlıkla doğursam diye bekliyorum işte herşey yasak aylardır temizlik yapamıyorum, aniden eğilip kalkmak yasak, stres yasak.. Neyse ki bu haftalarda bebeklerimizin yaşama şansı %95 miş. Neler düşünüyorum halime baksana. Hep bi korkuyla geçti bunca zaman. Riskli zamanları atlattık. Allah yardımcımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?