Doğuma Hazırlık 32. Haftada isim telaşı :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Mutlak ve daimi Ege Deniz
Sonra yamaç
sonra kıvanç
beğendiğim isimler

canım bence de iki isim olsun. ben de kızlarıma 2 isim koydum. hem peygamber efendimizin de sünneti. ben kızlarım olduğu için hep kız ismi düşündüm şimdiye kadar ama oğlum olsa ismini Mehmet salih koyabilirim mesela. fatih mert Yusuf harun Furkan alp ata semih selim yavuz gibi içimi dolduran ağza da dolu dolu gelen isimler hoşuma gidiyor benim. birde bir arkadaş yazmış bazı isimler çok konuluyor aynı dönemde doğanlara o zaman da sıkıntı oluyor bence iyi düşünün .

İsminin içinde A olmasına dikkat edin, noktalı harfler olmasın(ğ,i,ü vb. )
Buna göre benim tavsiyem
Arda :)

arda kardeşimin ismi. Bir çok Arda gördüm hepsi çok zeki ve çok yaramazdı.
İsmin içinde noktalı harfler olmasın dedin ya onu merak ettim ben. çünkü oğlum olursa adını Mehdi kizim olursa Mihra düşünüyordum. ikisindede i var :

Alperen
VLDNMRT;35574292]Onerin başka varmi türk isimleri olarak... Göktürk gerçekten güzel başka ne olabilir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Bilgehan
Hakan
Serdar
Alparslan
Alperen
Kürsad

Ve son olarak sunu söyleyeyim.
Tuğra .

İsminin içinde A olmasına dikkat edin, noktalı harfler olmasın(ğ,i,ü vb. )
Buna göre benim tavsiyem
Arda :)

Neden A merak ettim sadece :)

Erkek için kulağa tok gelen isimleri seviyorum ben. Hakan, Erkam, Hamza gibi .

Kolay bir doğum, sağlıklı bir bebiş olsun inşallah

.

Neden A merak ettim sadece :)

Erkek için kulağa tok gelen isimleri seviyorum ben. Hakan, Erkam, Hamza gibi .

Kolay bir doğum, sağlıklı bir bebiş olsun inşallah

.

Açıkcası araştırmadım konuyu tv de izlediğim bir program nedeniyle öyle bir yorumda bulundum, A harfinin açıklaması olarak; namus, erdem sahibi ve liderlik vasfı hatırlıyorum.

Açıkcası araştırmadım konuyu tv de izlediğim bir program nedeniyle öyle bir yorumda bulundum, A harfinin açıklaması olarak; namus, erdem sahibi ve liderlik vasfı hatırlıyorum.

İlginç, düşündüm de, babam aynen tam böyle tarif edilebilir. İsminde de hep A' var :)

.

hayırlısı ile kucagınıza alın bebisinizi,darısı bizlere :2:

Burak
Yusuf
Yunus
Furkan
Ömer
Selim
Mustafa
Hamza
Enes
Can
Kerem
Yaman
Baha
Batu
Caner
Yağız
yAlın
Ömür
Çınar
Toprak.

Öncelikle sevdiğim isimlerden başlayayım;
Yalın
Kerem
Yağız
Arın
Çağrı
Demir

Bir tarafım da klasik isimlere kayıyor nedense;
Fatih
Eyüp (Eyüp Ensar-i hazretlerinden etkilendim)
Ensar
Mehmet Akif

Bunlar da fikir vermesi açısından yakın çevremden;
Yusuf Kaan
Tuğra Ata
Furkan Karani
Çınar

Bu arada bir oyun parkında Emir diye bağırmaya gör. En az 5 çocuk bakar

inşallah bizlerede nasip olur o günleri görmek.erkek ismi olarak en sevdiğim isim mehmet fatih oğlum olursa koymak isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…