- Konu Sahibi ToprakAnA2014
-
Ayaz ismide güzelmiş öneriler için tesekkur ederim canim... Ayaz diyince aklima uras geldi.. Uras nazil sizce ama yanina bir isim olucak zira Esim iki isim takintisi yapti tüm basarili isimler çift isimmis:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İsminin içinde A olmasına dikkat edin, noktalı harfler olmasın(ğ,i,ü vb. )
Buna göre benim tavsiyem
Arda :)
Merhaba KK nun güzel hanimlari:) baslikta yazdigim gibi 32.haftamdayim son anda isim telasina düştüm nasipse temmuzda bir oğlum olucak:) ve benim hala bir ismim yok onerileriniz varsa yazarmisiniz? Tesekkur ederim şimdiden
İsminin içinde A olmasına dikkat edin, noktalı harfler olmasın(ğ,i,ü vb. )
Buna göre benim tavsiyem
Arda :)
Neden A merak ettim sadece :)
Erkek için kulağa tok gelen isimleri seviyorum ben. Hakan, Erkam, Hamza gibi .
Kolay bir doğum, sağlıklı bir bebiş olsun inşallah
.
Açıkcası araştırmadım konuyu tv de izlediğim bir program nedeniyle öyle bir yorumda bulundum, A harfinin açıklaması olarak; namus, erdem sahibi ve liderlik vasfı hatırlıyorum.
28 yıllık hayatimda son 10 yıldır hep oğlum olur sa Ali koyacagim derdim taki KB min utanç verici bir sirrini ogrenen e kadar ... Aklima gelicek hep sanirim su an hormonlarimin verdiği duygusallıktan travma yasadim resmen yoksa Ali kadar güzel isim yok bence amma velakin unutulmaz bir olay ...
Merhaba KK nun güzel hanimlari:) baslikta yazdigim gibi 32.haftamdayim son anda isim telasina düştüm nasipse temmuzda bir oğlum olucak:) ve benim hala bir ismim yok onerileriniz varsa yazarmisiniz? Tesekkur ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?