- 13 Temmuz 2020
- 233
- 88
- 18
- 36
- Konu Sahibi tomvejerryy
10 yıl once benı kullanmıştı ılk erkek arkadasım 4 yıllık sevgılımdı ama seref ne gezer ondaefendi görünümlü şeref..zle geçen yaz görücü usulü görüştüm ve sonuç hüsran..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10 yıl once benı kullanmıştı ılk erkek arkadasım 4 yıllık sevgılımdı ama seref ne gezer ondaefendi görünümlü şeref..zle geçen yaz görücü usulü görüştüm ve sonuç hüsran..
Kullanmıstıdan kastın ne? Naparak kullandı?10 yıl once benı kullanmıştı ılk erkek arkadasım 4 yıllık sevgılımdı ama seref ne gezer onda
Açık konuşayım 45 yaşında bekar bir kadınla evlenilirse,evliliğe adapte olması,sorun çıkarması az bir ihtimalken,45 yaşında bir erkeğin evliliğe adapte olması çok zor bir ihtimal gibi geliyor bana.Erkeklerin alışkanlıkları ve duygu durumları bizimkinden çok farklı ve yaşları ilerledikçe zorlaşıyorlaryaşı 45 bıraz buyuk gelıyor ve hıc evlenme nıyetınde olmaması da kafamı kurcalıyor gonul eglendırme nıyetınde olabılır
yok ben o yolu komple trafiğe kapattım:)Pes etmek yok yola devam![]()
Dedi ve herkesten once evlendi........yok ben o yolu komple trafiğe kapattım:)
guvenım kalmadı hıc hep sonuc husran olduIsın gucun var, saglıklısın kimseye muhtac degılsın kendı ayakların ustunde duruyorsun ıyı kotu arkadasın da vardır. 32 kadın ıcın en guzel yas. Gecmıs yas degıl ayrıca.
Ne diye yalnızlık dıyıp kendını dibe cekersın?
Belki en beklemediğiniz anda karşınıza çıkaryok ben şahsen pes ettim artık yalnız kalmaya karar verdim:)
hemen gelecek küreme bakıyorumçıkar mı bu yaştan sonra doğru birisi karşıma?
Elin degmısken hepimiz ıcın bakhemen gelecek küreme bakıyorum![]()
Açık konuşayım 45 yaşında bekar bir kadınla evlenilirse,evliliğe adapte olması,sorun çıkarması az bir ihtimalken,45 yaşında bir erkeğin evliliğe adapte olması çok zor bir ihtimal gibi geliyor bana.Erkeklerin alışkanlıkları ve duygu durumları bizimkinden çok farklı ve yaşları ilerledikçe zorlaşıyorlar
Aynen bu yoruma katılıyorumElin degmısken hepimiz ıcın bak![]()
bekaretımı almıştı tabıkı evlenme dusuncesı cok yogundu ya da oyle hıssettırdı bılemıyorum..Kullanmıstıdan kastın ne? Naparak kullandı?
Elin degmısken hepimiz ıcın bak![]()
Once giden diğerlerinin adını ayakkabısının altına yazacakAynen bu yoruma katılıyorumbana da bakıver bi zahmet
haklısınız kım bana kur yapmaya kalksa bır ıkı kez konussam sonunda anında cınsellıge gelıyor konuKesinlikle katılıyorum buna benzer bir yorum yaptım hemen eksilediler
Erkek 35 geçtimi evlenmesi çok zor
Evlenmek istemiyorlar o yaştan sonra
Genelde cinsellik oluyor ilişkiler evlenen var ama nadir Erkek kadın gibi değil belli bir yastan sonra evlilik muhabbeti zor yani
Bekaret alınmaz, sevısmıssınız.bekaretımı almıştı tabıkı evlenme dusuncesı cok yogundu ya da oyle hıssettırdı bılemıyorum..
kimseyle cinsel ilişkiye girdiğiniz için evlenmek zorunda değilsiniz ki? karşılıklı rızayla ilişkiye girmişsiniz bunda kandıran zorlayan yok.pişman olacağınız şeyler yapmayınbekaretımı almıştı tabıkı evlenme dusuncesı cok yogundu ya da oyle hıssettırdı bılemıyorum..
Ben eksiledim neden çünkü artik 30dan sonra evleniyor insanlar ve erkeklerin de geç olgunlastigi dusunulurse belki de 30-35lerinde anca evlenmeyi düşünüyorlar.Kesinlikle katılıyorum buna benzer bir yorum yaptım hemen eksilediler
Erkek 35 geçtimi evlenmesi çok zor
Evlenmek istemiyorlar o yaştan sonra
Genelde cinsellik oluyor ilişkiler evlenen var ama nadir Erkek kadın gibi değil belli bir yastan sonra evlilik muhabbeti zor yani
adsshhga imkansız ama dur bakalımDedi ve herkesten once evlendi........![]()