32 yaşına geldim ama erkekler tarafından hep kandırıldım sizce cıkar mı artık dogru bırısı?

yaşı 45 bıraz buyuk gelıyor ve hıc evlenme nıyetınde olmaması da kafamı kurcalıyor gonul eglendırme nıyetınde olabılır
Açık konuşayım 45 yaşında bekar bir kadınla evlenilirse,evliliğe adapte olması,sorun çıkarması az bir ihtimalken,45 yaşında bir erkeğin evliliğe adapte olması çok zor bir ihtimal gibi geliyor bana.Erkeklerin alışkanlıkları ve duygu durumları bizimkinden çok farklı ve yaşları ilerledikçe zorlaşıyorlar

Açık konuşayım 45 yaşında bekar bir kadınla evlenilirse,evliliğe adapte olması,sorun çıkarması az bir ihtimalken,45 yaşında bir erkeğin evliliğe adapte olması çok zor bir ihtimal gibi geliyor bana.Erkeklerin alışkanlıkları ve duygu durumları bizimkinden çok farklı ve yaşları ilerledikçe zorlaşıyorlar

Kesinlikle katılıyorum buna benzer bir yorum yaptım hemen eksilediler
Erkek 35 geçtimi evlenmesi çok zor
Evlenmek istemiyorlar o yaştan sonra
Genelde cinsellik oluyor ilişkiler evlenen var ama nadir Erkek kadın gibi değil belli bir yastan sonra evlilik muhabbeti zor yani

Elin degmısken hepimiz ıcın bak 😂😂
DvKfK1MWsAAUrdR.webp

Genelde cinsellik oluyor ilişkiler evlenen var ama nadir Erkek kadın gibi değil belli bir yastan sonra evlilik muhabbeti zor yani
haklısınız kım bana kur yapmaya kalksa bır ıkı kez konussam sonunda anında cınsellıge gelıyor konu

bekaretımı almıştı tabıkı evlenme dusuncesı cok yogundu ya da oyle hıssettırdı bılemıyorum..
Bekaret alınmaz, sevısmıssınız.
O an sizde ıstemıssınız evlenmeme secenegını dusunerek yasasaydınız.
Ayrılık olmazdı da adam ölürdü misal.
Arkasında durabilir mıyım bunun dıyıp yasasaydınız.
Kullanılmak degıl bu.

bekaretımı almıştı tabıkı evlenme dusuncesı cok yogundu ya da oyle hıssettırdı bılemıyorum..
kimseyle cinsel ilişkiye girdiğiniz için evlenmek zorunda değilsiniz ki? karşılıklı rızayla ilişkiye girmişsiniz bunda kandıran zorlayan yok.pişman olacağınız şeyler yapmayın

Ben eksiledim neden çünkü artik 30dan sonra evleniyor insanlar ve erkeklerin de geç olgunlastigi dusunulurse belki de 30-35lerinde anca evlenmeyi düşünüyorlar.
Genelleme yapmak o acidan yanlış.
Ayrıca ben 37 yaşında olup bir kadinla.nasil.konusulur bilmeyen ergen kafalı olani da tanıyorum 30unda olgun akli basinda olanı da...
Tamamen hazir olmakla.alakali...

Back
X