Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden suçlu arıyorsunuz? Bence böyle garip duygulara gireceğinize, kafayı anne babanıza takacağınıza sosyalleşin, illa evlenmek istiyorsanız sosyal biri olmak evlenme ihtimalinizi arttırır.Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Duzeninizi kurmaniz lazim artik evlenip de yada evlenmeden..insanin kendi evi duzeni daha guzel yani anne babayla hep cocuk cocuk yasamak zor olsa gerek. Ha evlenince insan buyuyo mu basi goge mi eriyo hayir da.. yine de olmasi gereken.bi surec yasaniyor gibi sanki..Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Evlenememek bu duyguya itiyor insani .Allah hepimizi iyi insanlarla karsilastirsin bir ise girmende fayda var.Mesgul olman gerekli.Bu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Ben tek yaşadım.Bana iyi gelmemeye başlamıştı.Oyuzden ben istemem.Insan yalnız kalmak istemiyor ki hayatına birini almak istiyor sadece.Bu kadar önyargılı olmayın bence. Nereden biliyorsunuz depresyona gireceğinizi? Hiç ayrı eve çıktınız mı? Ayrı eviniz olunca bence sosyal hayatınız da canlanır, arkadaşlarınızı evinize davet edersiniz, organizasyonlar yaparsınız. Niye depresyona giresiniz ki? Varsayalım ki yine gönlünüze göre birini bulamadınız, en azından kendi çatınızın altında, kendi başınızın sultanı olursunuz. Anne babayla yaşamaya devam etmekten daha iyi değil mi sizce? Denemeye değmez mi?
Hem evli olup hem ailemle görüşmeyi isterdim. Yani tabi ki ana babamı görmek isterim. Onlar değerli tabiki. Fakat evlilik fikri benim kimyamı bozuyor. Anne babam yeterince benim evlenmem için çaba göstermediler , çok yönlendirmediler diye bir bilinçaltımda sitem olabilir. Çok dua ediyorum karşıma iyi biri çıksın diye. Sonuç olarak zaman geçiyor. Fiziksel durum değişebiliyor. Belli zamanı geçti mi ölene kadar bekar veya evlensen de çocuk olma şansı olmuyor. Sanki neyin garantisi var da kafaya takıcaksın ,yarının garantisi var mı diyen de var. Bence de en mantıklısı o da. Mantığımı işletemiyorum bazen.Annen baban bu saatten sonra göndermez seni hiç bi yere. Yaşlanınca baktırcaklar sana kendilerini sanırım :))) istemek başarmanın yarısıdır derler, bende önce bu hayatta ne istediğine karar ver, 5yıl sonra kendini nerede görüyorsun mesela? Eğer ailenle yaşamaktan memnunsan bu anormal bişey değil tabi ki, nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşarsın
Gecicek arada olur oyle beraber yasayan herkes didisir aradaBu yaşta evlenme isteğim varken bir kız arkadaş bulup ev tutmak da zor ve mantıksız geliyor zaten. Tek de tutmak istemiyorum, zaten çok masraflı. Ama anne baba görmek de sıkıntı veriyor. Yaşım daha küçükken anne babamı görmekten rahatsız olmazdım. Fakat evlenememe durumu beni böyle kötü etkiledi. Sanki onların suratlarını gördüğümde bütün suçlu onlarmış gibi geliyor. Böyle saçma sapan garip bir duygu.
Ben tek yaşadım.Bana iyi gelmemeye başlamıştı.Oyuzden ben istemem.Insan yalnız kalmak istemiyor ki hayatına birini almak istiyor sadece.
Kadınların hayatı el mahkum çekilecek bi dert olarak görmesine çok üzülüyorum. Bu dünyaya bi kere geliyorsunuz çok değerlisiniz hadi ailemizi kendimiz seçmiyoruz onları çekmek mecburi. Ama evlenmek eş kendi elinizle seçtiğiniz şeyler. Mükemmel erkek de yok kadın da yok. Ama evlilik dert olmamalı dert olduğu yerde de bitirilmeli zaten. Bu kadar düşük tutmayın beklentilerinizi okumuş insansınız mesleğiniz var eğitiminiz var. Siz erkek derdi çekmeye gönüllü başlarsanız eğitimsiz mesleksiz kadıncağızlar ne yapsınHayır ev temizlemek , yemek yapmak benim için sorun değil. Şimdi de yapıyorum onları. Sadece yalnız yaşamak beni ruhsal olarak zorluyor. Annemlerden kurtulma hissi olmadan bir eşim yeni bir ailem olsun diye bir isteğim var. Ömür boyu bekar kalmak insanı üzüyor işte. Aileden kurtulma isteği denmez bence. Ama bir yandan da onlarla yaşamak yoruyor beni evet.
Eşimin derdi olsun diye de bilerek söyledim. Çünkü dertsiz mükemmel hiç bir erkek olmadığını düşünüyorum. El mahkum yani o dert çekilecek. Ama boşanacak kadar kötü olmasın tabiki onu da belirtmiştim.
Dua ediyorum hayırlısını istiyorum.
Ailen seni evliliğe yönlendirmek için napıcaktı ki. Evlen evde kaldın diye başının etini mi yeseydi insanlar öylesi daha köyü değil mi. Bi sürü kadın bu yüzden bunalıma giriyor ne güzel sizinkiler okumanızı desteklemiş. Bazen yazılanlara inanmıyorum resmen evde kaldım demediler eve görücü yığmadılar diye ailesine gönül koyan insan varmış yavHem evli olup hem ailemle görüşmeyi isterdim. Yani tabi ki ana babamı görmek isterim. Onlar değerli tabiki. Fakat evlilik fikri benim kimyamı bozuyor. Anne babam yeterince benim evlenmem için çaba göstermediler , çok yönlendirmediler diye bir bilinçaltımda sitem olabilir. Çok dua ediyorum karşıma iyi biri çıksın diye. Sonuç olarak zaman geçiyor. Fiziksel durum değişebiliyor. Belli zamanı geçti mi ölene kadar bekar veya evlensen de çocuk olma şansı olmuyor. Sanki neyin garantisi var da kafaya takıcaksın ,yarının garantisi var mı diyen de var. Bence de en mantıklısı o da. Mantığımı işletemiyorum bazen.
Merhabalar,
Forumda aratmadım böyle bir konu var mı diye.Kesin vardır. Ben bundan rahatsız olanlar nasıl idare ediyorlar bunu merak ediyorum. Yani daha önce başarısız bir nişanlılık denemem oldu. Sonrasında bir türlü ciddi bir aday bulamadım. Senelerdir aynı evde muhafazakar bir anne babayla yaşıyorum. Senelerdir kendileri de beni evlendirmek için bir çaba içine girmediler hatta beni engelledikleri de çok oldu. Artık fazla konuşasım gelmiyor onlarla. Bir türlü evlenemediğim için anne baba görmek sıkıntı vermeye başladı uzun zamandır. Ayrı eve çık dense o da bana zor geliyor. Bir başıma kız halimle tek başıma evde yaşamak zor geliyor. Yalnızlık çekmek istemeyen biriyim aynı zamanda. Gerçekten bir imtihan oldu bana. Anne babasıyla 30 + sene bekar olarak yaşayanlar nasıl bir ruh hali yaşıyorlar bunu merak ediyorum.