32 yaşında, şişman, çirkin, yalnız ve huysuz kadın.!

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
905
911
103
Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?

Boyunuz maşallah iyi olduğu için iri gözükmeniz normal değil mi keşke bende 150 olmasaydım Arada mesaj atan arkadaşlarınıza, sizde arada yazarsınız olur biter. Zaten evlenirseniz sizde onlara -ihtiyacınız- kalmayacaktır. Herkesin nasibi birgün karşısına çıkar elbet, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Neden bir spor salonuna yazılmıyorsunuz? Üşendiğiniz için mi gitmiyorsunuz? Hem size aktivite olur.

Hemen spora yazılın ve diyetisyene gidin bence,sağlıklı ve düzenli bir şekilde kısa bı bi süre de toparlarsiniz.hem sizin özgüven kaybiniz var,spora başladığınızda görürsünüz kendinize güveniniz nasıl yerine gelecek.böyle giderse bunalıma bile girersiniz demedi demeyin.nasip nerede ne zaman Allah bilir,bir gün karşınıza çıkabilir hayatınızın aşkı elbet.hatta belki de spor salonunda çok yakında kim bilirhakkinizda hayırlısı

Okul zamanlarindaki gibi devamli arkadaslariyla vakit geciren, hep arayip soran var mi ki?
Belli bir yastan sonra herkes kendi hayatina bakiyor gibi geliyor bana.

Kendi arkadaslarimla nadiren konusuruz, yine esimin arkadaslari da ayni sekilde arada bir konusurlar ve arada bir takiliriz.
Ozellikle evlendikten sonra kimsenin arkadaslariyla devamli ilgilendigini, gorustugunu gormedim.

Canina tak noktasina gelmeden ne diyet yapabilirsin ne spor.Bende sundan 2 sene oncesine kadar cok uzun boyuma asiri kiloluydum.Ev-tv-abur cubur dongusundeydim.Ara ara diyet tesebbuslerim oluyor sonra kendimi cips yerken buluyordum.Spora yaziliyor 2.hafta birakiyordum.Sana bir diyetisyene git ,salona yazil tavsiyeleri gelecektir ama sen hic birini yapmak istemeyecek yapmayacakdin da cunku bu disaridan tavsiyeyle olacak bir sey degil.Bi an gelecek yeter diyeceksin ve sen kilo vermek isteyecek ve kararli olucaksin.En azindan kilo vermek gibi bir amacin olucak ona sarilacaksin.Bende cok uzunum ve kilolu donemimde asiri iri gorunuyordum.Bu donem yaklasik 2-3 sene surdu.Birden isik yandi ve Yaklasik 17 kilo verdim.Su anda normal kilolu sinifindayim ve aklim cikiyor alicam yine diye.Emin ol sende boyle olacaksin.Yeterki o istek icine gelsin.Disarda. motiveyle olmuyor bu icinden gelmeli.

Türkiye standartlarını düşününce boyu boyuna zor bulunuyor malesef boyumun dezavantaj olacağını hic bilmezdim.

Hic bisey icin geç degil önünde firsatin var evli degilsin karisanin gorusenin yok bool boool sosyalles bir iki arkadasa bagimli kalma eglen gez toz kendine guven kendini sev ve kendini bu sekilde tanimlayarak kendine haksizlik etme

Baslamayi bende çok istiyorum hatta gidip iki yerle görüştüm. Çok yoğun calistimdan tembellik yapiyorum galiba.

Sizinle aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Kendimden memnun degilim birşeyler yapmak istiyorum ama tekrar başladığım yere dönüyorum

Napıcaksınız insanların sevgisini çok merak ediyorum
Sanırım onay ve sevgi bağımlılığım var. Tek çocuk olduğumdan midir nedir arkadaşlığı dostluğu cok severim. Hayalimdir büyük bir evim olsun gelenim gidenim cok olsun. Güzel dostlarim olsun ama dediğim gibi sadece hayal.!

Ay güldürdün beni cok sağol. Ah bir bilsem ben kendime ne yapıyorum. Bir ton kitap aldim motive edici seyler okuyorum ama yok olmuyor.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…