32 yaşında, şişman, çirkin, yalnız ve huysuz kadın.!

Mutlu olmak icin evlenmek gerekmiyor oncelikle buna kendinizi inandirin. Size evlilik soran yakin cevrenize de "evlenip bosanacagima evlenmek icin evlenmemeyi tervih ediyorum " diyin ki sizin bilincaltinizj bu sekilde etkilemesinler.
Yalnizligin yani sevgilisiz olmanin da cirkinlik sismanlik ile hic alakasi yok. Ben cok uzun sure ozguvensizdim. Citi piti tatli bir kizmisim meger ama hep kendimi cirkin sanirdim cocuk gibi gorundugumu sanirdim. Bana boyle hisseteren biri vardi hayatimda. Sonra oyle olmadigimi anlayinca kendime bakmaya basladim ve ister istemez sosyallestim. Yani konusma tarzim hareketlerim neselendi icekapanikliktan ciktim. Evlenmeyi yine dusunmuyordum ama etrafimda cok fazla tanismak isteyen erkek olmaya baslamisti. Hatta benden kucukler bile. 29 yasimdayken 25 ile 40 yas arasi bi suru erkek tanismak istedi benimle. Ustelik kucucuk dunyamda. Evim ile isyerim arasinda 2 sokak vardi. Cok mu asiri guzeldim hayir ama bisiler bende degismiti.
Yani degisim sizde olmali ama ruhunuzda. Olumlayici kitaplar okuyun internette oyunlar oynayin. Insanlarla iletisime gecin. Evlenmek istediginizi unutun. Kismetse olur kismet degilae dunyalari getirseler olmaz. Evli arkadaslarinizla cok sik gorusmeyin , o moda girersiniz . Bi aktiviteye dahil olun. Zamanla bisiler zaten olacaktir...

öncelikle bence de şişman falan değilsinizdir o boyla, en fazla 1-2 aya toparlanacak birkaç kilo olabilir, mis gibi de olur, ona canınızı sıkmayın hiç :) her gün diyet kararı alma ve akşamına abur cuburla eve dönme kısmına ise aşinayım maalesef, aylardır yaşıyorum bu durumu, hatta yeme bozukluğum ve depresyonum için terapi de görüyorum ama bana mısın demedi aynı şekilde ben de yalnız sayılırım, yani şöyle ki bir erkek arkadaşım var, ama çok sık görüşemiyoruz okul-iş vs derken, zaten kız arkadaşın yerini de tutmuyor sanki pek. bu ara çok iyi de değiliz zaten. en yakın arkadaşım geçen yıl memleketine döndü kalıcı olarak, anca mesajlaşıyoruz biz de ara sıra. okulu epey uzattığım için (26 yaşında hala okuyorum) beraber ders aldığım insanları da tanımıyorum, kısacası beni okul dışında oyalayacak hiçbir şey, hiçbir sosyal faaliyetim, sosyal çevrem bir şeyim yok. pek iç açıcı bir yanıt olmadı ama en azından yalnız olmadığınızı bilin istedim :) ben bir adım atamıyorum belki siz atarsınız. ^^

bahar2701 canım köpek almanı tavsiye ederim, bir kişi daha yazmış, hem çok iyi arkadaş olur sana hem de yürüyüşe çıkmak zorunda kalırsın.

Kilo konusuna gelince, üzgünüm doğruyu söyleyeceğim kilon fazla. Zira 175 boya 52-53 arası gidip geliyorum ve anca normal hissediyorum kendimi, 58-60 lara dayandığımda kendimi ağır hissediyordum. İnce kalın kemik +-5 kilo farkeder.

Beslenmede diyet yapıp kilo verince eski düzene dönersen geri alırsın. Beslenme düzenini toptan değiştirmelisin. Mide küçülecek önce, porsiyonlar azalacak. Doymazsan, tatlıya düşkünsen önerim latte ya da sütlü kahvedir. Acayip tok tutar. Ben akşamları tatlı krizine girerim; latte ve 1 parça çikolata ile atlatırım.

spora yazıl yuzeyselde olsa arkaddaş larınız olur.samımıde değil ama saygılı olur.arada kahve içmeye çıkarısnız.miskınlıkle olacak bir iş değil. boyunuzun kıymetını bılın.değerlendırın fiziğinizi.sizde bıtıyor herşey

iş güç çalışma hayatı yok mu?
Mesaili çalışmak insanın günlük rutinini düzenleyen bir şey çünkü.
ayrıca oturup kendinize acıyacağınıza bir spor salonuna gitseniz, bir diyet listesi uygulasanız daha iyi olmaz mı?
Güzelliği çirkinliği bilemem (bence kimse çirkin değildir) ancak şu içinde bulunduğunuz durumu kendiniz yaratıyorsunuz.

Lütfen öncelikle insanlarla arkadaş olmak için sürekli veren taraf olmayı bırak. İnsanlar güçlü insanları sever, kimse kendini güçsüz hisseden ,sürekli verici insanlara değer vermez. Bu çok acı gerçekten ama iyi ve fedakar insanlar bu toplumda enayi yerine konuyor. Kendi kişiliğini ortaya koy. O kadar iyi hissedeceksin ki kendini.

Yalnızlığına gelince yine aynı konu, toplumda güçlü kadın yaşı geldiğinde evlenmiş, genellikle çalışan, sosyal statüsü olan kadındır. Kadın sosyal ve ekonomik olarak güçlü bile olsa evli değilse toplum tarafından dışlanır,kusurlu görülür ( mide bulandırıcı bir durum ). Ama senin kendine olan özgüvenini görürlerse çok fazla üzerine gelmezler. Ayrıca mutlu bir beraberlik ve evliliğin senin karşına ne zaman çıkacağını bilemezsin. Allah son gürlüğü versin derler büyükler.

Sana kişisel tavsiyem değişimi çevrenden bekleme. Önce sen değişmelisin. Sağlıklı bir yaşam için beslenme şeklini hemen değiştir. Mutlu olacaksan zayıfla. Spor klüplerine üye ol, yaşadığın şehirdeki dağcılık, trekking, dans, yemek vs hobi etkinliklerine katıl çevre edin ama önce kendini tanı önce kendini sevmeyi öğren, sen kendini yetersiz, çirkin hissedersen insanlara bunun aksini nasıl düşündürebilirsin ki.

Yaşam sana bir kereliğine verilmiş bir lütuf. Onu iyi kullan. !!!

konu kilo ise açılın.....!!
15 kilo vermiş biri olarak (ki hala vermeye çalışan biri olarak) size tek tavsiyem kendinizi olumlu pekiştirin.
Aynaya bakın ve kendinize ne kadar güzel olduğunuzu söyleyin.
Ben 80 kg -44 beden hatta fazlasını giyen bir kadındım. Tabi o dönem eski eşim bana sürekli ne kadar şişman ve çirkin olduğumu söyleyip duruyordu.
Kötü giden evlilik + hormonel ilaçlar vücudumu bitirdi resmen. Sonrasında ben boşandım. Ve o süre boyunca hem üzüntümden kurtulmak hem de daha iyi bir hale gelmek için 1 sene boyunca her gün yürüyüş yaptım. Günde 2,5 litre su içtim. Abur cubur yememeye çalıştım. Derken 38 bedene indim.. İçimden resmen bir kadın çıktı..
Yani diyeceğim o ki kendinizi böyle strese sokarsanız zaten ne kilo verebilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz.
Boşverin arkadaşı vs.. İnanın hepsi geçici.
Arkadan konusunda tek tavsiyem ise mutlaka bir hobi kursuna gidin. Bakın nasıl arkadaşınız oluyor:)

D ve b12 vitamin baktir mutlaka

masallh dalyan gibi boyın var kilonda boyundan ötürü iyi kısa olsaydın evet kilolu durudun belkin.
senn özgüven problemin varşk önce kendi degerini hisset kesfet

senin talibinfe uzun boylu biri okur ilk önce kendini sev benim bir arkadasım sen boylarında ve kilosuda sen gibi 31 yasında ablasıda 35 de evlendi biraz umutlu ol

Çok tşk ederim önemseyip yazdığınız icin. Söylediklerinizde çok haklısınız ben birilerine örnek olup motive ederken bu duruma geldim. Sanırım yalnız olmaktan ve birşeylerin üstüme gelmesinden yoruldum. Ne diyeyim inşa. Kendime gelmeyi başarabilirim.

Tebrik ederimküçük bir ilçede yaşıyorum henüz etkinlik yapılacak yerler bulamadım aramaya devam edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…