- 7 Mayıs 2017
- 2.052
- 2.589
- 133
Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
D ve b12 vitamin baktir mutlakaMerhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
Çok tşk ederim önemseyip yazdığınız icin. Söylediklerinizde çok haklısınız ben birilerine örnek olup motive ederken bu duruma geldim. Sanırım yalnız olmaktan ve birşeylerin üstüme gelmesinden yoruldum. Ne diyeyim inşa. Kendime gelmeyi başarabilirim.Lütfen öncelikle insanlarla arkadaş olmak için sürekli veren taraf olmayı bırak. İnsanlar güçlü insanları sever, kimse kendini güçsüz hisseden ,sürekli verici insanlara değer vermez. Bu çok acı gerçekten ama iyi ve fedakar insanlar bu toplumda enayi yerine konuyor. Kendi kişiliğini ortaya koy. O kadar iyi hissedeceksin ki kendini.
Yalnızlığına gelince yine aynı konu, toplumda güçlü kadın yaşı geldiğinde evlenmiş, genellikle çalışan, sosyal statüsü olan kadındır. Kadın sosyal ve ekonomik olarak güçlü bile olsa evli değilse toplum tarafından dışlanır,kusurlu görülür ( mide bulandırıcı bir durum ). Ama senin kendine olan özgüvenini görürlerse çok fazla üzerine gelmezler. Ayrıca mutlu bir beraberlik ve evliliğin senin karşına ne zaman çıkacağını bilemezsin. Allah son gürlüğü versin derler büyükler.
Sana kişisel tavsiyem değişimi çevrenden bekleme. Önce sen değişmelisin. Sağlıklı bir yaşam için beslenme şeklini hemen değiştir. Mutlu olacaksan zayıfla. Spor klüplerine üye ol, yaşadığın şehirdeki dağcılık, trekking, dans, yemek vs hobi etkinliklerine katıl çevre edin ama önce kendini tanı önce kendini sevmeyi öğren, sen kendini yetersiz, çirkin hissedersen insanlara bunun aksini nasıl düşündürebilirsin ki.
Yaşam sana bir kereliğine verilmiş bir lütuf. Onu iyi kullan. !!!
Not alayım TEK’ler..Oblomov diye bir kitap var okumanı tavsiye ederim.
Üşengeçlikten kurtulman için.
TEşekkürler demeye çalıştım..Not alayım TEK’ler..
Tebrik ederimküçük bir ilçede yaşıyorum henüz etkinlik yapılacak yerler bulamadım aramaya devam edeceğimkonu kilo ise açılın.....!!
15 kilo vermiş biri olarak (ki hala vermeye çalışan biri olarak) size tek tavsiyem kendinizi olumlu pekiştirin.
Aynaya bakın ve kendinize ne kadar güzel olduğunuzu söyleyin.
Ben 80 kg -44 beden hatta fazlasını giyen bir kadındım. Tabi o dönem eski eşim bana sürekli ne kadar şişman ve çirkin olduğumu söyleyip duruyordu.
Kötü giden evlilik + hormonel ilaçlar vücudumu bitirdi resmen. Sonrasında ben boşandım. Ve o süre boyunca hem üzüntümden kurtulmak hem de daha iyi bir hale gelmek için 1 sene boyunca her gün yürüyüş yaptım. Günde 2,5 litre su içtim. Abur cubur yememeye çalıştım. Derken 38 bedene indim.. İçimden resmen bir kadın çıktı..
Yani diyeceğim o ki kendinizi böyle strese sokarsanız zaten ne kilo verebilirsiniz ne de mutlu olabilirsiniz.
Boşverin arkadaşı vs.. İnanın hepsi geçici.
Arkadan konusunda tek tavsiyem ise mutlaka bir hobi kursuna gidin. Bakın nasıl arkadaşınız oluyor:)
Sağol canım..Boyun harika keşke ben de bu kadar uzun olsaydım.
diyetisyene giderken test yaptırmıştım bir sorun yoktu ama tekrar baktırayım..D ve b12 vitamin baktir mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?