- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Ya hu napıcaksınız el alemin sevgisini onayını defolsunlar. Anneni babanız sağ mı? Gerisi yalanSanırım onay ve sevgi bağımlılığım var. Tek çocuk olduğumdan midir nedir arkadaşlığı dostluğu cok severim. Hayalimdir büyük bir evim olsun gelenim gidenim cok olsun. Güzel dostlarim olsun ama dediğim gibi sadece hayal.!
Bunu yapmayi o kadar cok istiyirum ki ama bir döngünün içerisine girdim çıkamıyorum. Kendimi cok yalniz hissediyirumO boya yazık ediyrsun
Hemen toparlan
Eve abur cubur yerine meyve al
Sağlıklı beslen
Spora yazıl yada evde yap
Kilo verdikçe kendine güvenin gelir
Manken gibi gezmek varken cips kola nedir Yani
Sizinle aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Kendimden memnun degilim birşeyler yapmak istiyorum ama tekrar başladığım yere dönüyorum
Yapabilirsin amaBunu yapmayi o kadar cok istiyirum ki ama bir döngünün içerisine girdim çıkamıyorum. Kendimi cok yalniz hissediyirum
sanırım enerjiden de kaynaklı bir durum yada birseyler için geç kalıyoruz.31 yaşında slim fit, huysuz, yalnız ve bekarım. İşin boyla kiloyla alakası yok vallahi billahi
Ben seviyorum seni31 yaşında slim fit, huysuz, yalnız ve bekarım. İşin boyla kiloyla alakası yok vallahi billahi
Tsk ederim uğrayacağımYapabilirsin ama
Zor değil
Benim diyet topiğim var arada uğra
Evet sorun bu .. ve bununla bir yere varamazsın .. diyet ya da spor için kendini zorlamalısın , spor merkezine yazılmak bir diyetisyenden randevu almak gibi mesela .. ve bir şeyin alışkanlık haline dönüşmesi 21 gün düzenli yapmakla olurmuş , evdeki yeme düzenini değiştir ve dene 21 gün , sonra bu normalin haline gelirKendime olan güvenimi yitirdim sanırım sorun tam da bu.!
Bende anlamıyorum neden gidiyorlar.! Özel anlarını unutmam, değer veririm, dinlerim her zaman yanlarında olmaya çalışırım ama bilmediğim bir nedenden dolayı hayatımda olan kisiler bir bir gidiyor buna akrabadan olan kisiler de dahil.! Is yerim değiştim diger kizlar da yeni gelmesine ragmen kaynasti arkadaş oldu ama ben yalnız kaldim. Sorun ne bilmiyorum neden insanlar benden kaçıyorTahmin edebiliyorum.Tam bir kisirdongu.Tek fark benim arkadas cevrem vardi.Cevrem dediysem cok insan degil.Kemiklesmis 2-3 arkadas bana yeterdi.Bunu bir cozun derim.Neden kaybolup gidiyorlar? Yeni Evlendim ,sehir degistirdim ama hergun istisnasiz gorusuyorim hala arkadaslarimla.Bunun uzerinde durun.Fiziksel durum,kilo vs bunlarin cozumu kolay ama arkadas olmadan zor.
Tsk ederim ilginiz için. Elimden geleni yapmaya çalışacağım artık bir seyler yapmanın zamanu geldi yoksa sisman yalniz ve hasta biri olacağım. Size de şimdiden bol sans umarim istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.!Kiz azicik disini siksan manken cikacak senden haberin yok.
Zamanin varsa yürüyüs yap ama tempolu, spor yap.
Oyy yepisyeni beden, hem de uzun. Cocuk cocuk dogurmamis yepisyeni vucut.
Bak ben 158 evli cocuklu 27 yasinda güzel bir kadinim ama estetik doktoru arastiriyorum emzirmekten ici bosalan memelerimi toparlamak icin.
Bi format bir de güzel bir tamir lazim.
Arayan soran benim de yok herkes kendi derdinde artik.
Bak beterin beteri varmis. Sükret az ye, benim yerime de spor yap emi
Tsk ederim ilginiz için. Elimden geleni yapmaya çalışacağım artık bir seyler yapmanın zamanu geldi yoksa sisman yalniz ve hasta biri olacağım. Size de şimdiden bol sans umarim istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.!
Bende anlamıyorum neden gidiyorlar.! Özel anlarını unutmam, değer veririm, dinlerim her zaman yanlarında olmaya çalışırım ama bilmediğim bir nedenden dolayı hayatımda olan kisiler bir bir gidiyor buna akrabadan olan kisiler de dahil.! Is yerim değiştim diger kizlar da yeni gelmesine ragmen kaynasti arkadaş oldu ama ben yalnız kaldim. Sorun ne bilmiyorum neden insanlar benden kaçıyor
Ayyy bayıldım cevabınızaNapıcaksınız insanların sevgisini çok merak ediyorum
Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
Aslinda hiç kilo fazlaniz yok. En fazla 7 8 kilo verseniz garika bir vucudunuz olur.Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?