32 yaşında, şişman, çirkin, yalnız ve huysuz kadın.!

Ya hu napıcaksınız el alemin sevgisini onayını defolsunlar. Anneni babanız sağ mı? Gerisi yalan

O boya yazık ediyrsun
Hemen toparlan
Eve abur cubur yerine meyve al
Sağlıklı beslen
Spora yazıl yada evde yap
Kilo verdikçe kendine güvenin gelir
Manken gibi gezmek varken cips kola nedir Yani
Bunu yapmayi o kadar cok istiyirum ki ama bir döngünün içerisine girdim çıkamıyorum. Kendimi cok yalniz hissediyirum

Sizinle aynı şeyleri yaşıyorum şuan. Kendimden memnun degilim birşeyler yapmak istiyorum ama tekrar başladığım yere dönüyorum

Tahmin edebiliyorum.Tam bir kisirdongu.Tek fark benim arkadas cevrem vardi.Cevrem dediysem cok insan degil.Kemiklesmis 2-3 arkadas bana yeterdi.Bunu bir cozun derim.Neden kaybolup gidiyorlar? Yeni Evlendim ,sehir degistirdim ama hergun istisnasiz gorusuyorim hala arkadaslarimla.Bunun uzerinde durun.Fiziksel durum,kilo vs bunlarin cozumu kolay ama arkadas olmadan zor.

Kendime olan güvenimi yitirdim sanırım sorun tam da bu.!
Evet sorun bu .. ve bununla bir yere varamazsın .. diyet ya da spor için kendini zorlamalısın , spor merkezine yazılmak bir diyetisyenden randevu almak gibi mesela .. ve bir şeyin alışkanlık haline dönüşmesi 21 gün düzenli yapmakla olurmuş , evdeki yeme düzenini değiştir ve dene 21 gün , sonra bu normalin haline gelir

Kiz azicik disini siksan manken cikacak senden haberin yok.
Zamanin varsa yürüyüs yap ama tempolu, spor yap.
Oyy yepisyeni beden, hem de uzun. Cocuk cocuk dogurmamis yepisyeni vucut.
Bak ben 158 evli cocuklu 27 yasinda güzel bir kadinim ama estetik doktoru arastiriyorum emzirmekten ici bosalan memelerimi toparlamak icin.
Bi format bir de güzel bir tamir lazim.
Arayan soran benim de yok herkes kendi derdinde artik.
Bak beterin beteri varmis. Sükret az ye, benim yerime de spor yap emi

Bende anlamıyorum neden gidiyorlar.! Özel anlarını unutmam, değer veririm, dinlerim her zaman yanlarında olmaya çalışırım ama bilmediğim bir nedenden dolayı hayatımda olan kisiler bir bir gidiyor buna akrabadan olan kisiler de dahil.! Is yerim değiştim diger kizlar da yeni gelmesine ragmen kaynasti arkadaş oldu ama ben yalnız kaldim. Sorun ne bilmiyorum neden insanlar benden kaçıyor

Tsk ederim ilginiz için. Elimden geleni yapmaya çalışacağım artık bir seyler yapmanın zamanu geldi yoksa sisman yalniz ve hasta biri olacağım. Size de şimdiden bol sans umarim istediğiniz gibi bir doktor bulursunuz.!

Amin, eski sütyenlere bakip bakip agliyorum neydim dememeli ne olacam demeli ahh ah.
Sizin isiniz cok daha kolay azicik azim bir de bol su

Hep mi boyleydi ? Belki yasla da alakali olabilir.Sundan birkac yil once cok daha kolay kaynasirdi.Ben de yeni sehir degistirdim.Yeni bir okul ortamina girdim.Hayatimda ilk defa bu kadar uzun sure arkadassizim,yalnizim.Ilk defa cevre edinemiyorum.Eski arkadaslarimla irtibat halindeyim hep ama bulundugum sehirde kimseyi tanimiyorum.
Tavsiyem isyerinde muhabbete zor da olsa katilmaya calis.Ne bileyim takil peslerine gerekiyosa kizlar bana da seslenin biyerlere giderken deyin.Boyle zamanlarda gurur yapip karsidan bekledikce daha da yalnizlasirsin.

Sizinle aynı yaştayım,evlilik ve çalışma hayatı olunca şuanki hamilelik durumu da eklenince en yakın arkadaşım eşim sadece nerdeyse,çok sevdiğim yakın arkadaşlarımla bile ha deyince görüşemiyorum ,dün yakın bi arkadaşımla uzun zaman sonra doktor kontrolü sonrasında sırf o tamamen bana uyduğu için iki üç saat bi yerde oturup çene yapabildik,diğer çok sevdiğim arkadaşımla gün aşırı dedikodu yapmamıza rağmen en son dört ay önce görüşebilmişiz,kendi ailemi bile bazen günaşırı arıyorum,bu sizin kıymetsizliğinizden ya da az sevildiğinizden filan değil tamamen yaş grubunuzdaki insanların hayat rutininden,üzerinize alınmayın.

Gelelim fazla kilolarınıza belli ki kendinizi böyle sevmiyorsunuz o halde sevdiğiniz görüntü için emek vermeniz lazım size sizden başka kimse yardım edemez,ayağa kalkın ve silkelenin. Diyet ve spordan başka yol yok.

Once diyet ,sporla ve bakimla ozguveninizi geri kazanin. Sonra kendinize mutlu olucaginiz hobiler edinin.
Kisisel gelisim kitaplari okuyun varsa onunda kursuna gidin.

Meditasyon mu olur bilmiyorum tam olarak ama olumlama yapin. Bardagin dolu tarafini gorun.

Mesela bir tanidigimin boyu kisa ,sen boyunu takiyorsun ama o senin yerinde olmak isterdi.

Calisiyorsun , o kadar issiz var ki ,bir isim olsun isteyen.
Bekarsin , mutsuz evliligi olup , keske evlenmeseydim diyenler var.

Yani haline hep sukret . Ama bir seyler icin de cabala , vazgecme . Bazi seyler oldugunda da yetmiyor , hayirlisini da iste.

Aslinda hiç kilo fazlaniz yok. En fazla 7 8 kilo verseniz garika bir vucudunuz olur.
O boy ben de olsa
Kendinize güvenin ozguvensiz gördüm sizi
Saclarinizda degisiklik yapabilirsiniz etek elvise vs giyip bu boy ile harika tasiyabilirsiniz
Bir deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…