32 yaşında, şişman, çirkin, yalnız ve huysuz kadın.!

Insan en cok istedigi ve sevdigiyle sinanirmis derler.

-Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın.-BUNU DEMEYIN KENDINIZE...Spora yazılın kilo verdikte veresiniz gelir. Ve başkaları sizi beğensin diye degil kendinizi iyi hissetmek icin. benim de cok arkadasım yok. az birkaç tane yeterli. az insan huzur demek zaten..

O boya bunalıma girilcek bi kilo degil yalniz kilon. Lise üniversite bitince surekli arkadaşlarla görüşme olayı azalıyor ister istemez. Benim de ne hikmetse hamile kaldıktan sonra arayan soranım kalmadi. Eskisi gibi programlara ayak uyduramadigim için aranmıyorum. Pek de umrumda değil acikcasi .hayatin döngüsü boyle

sene 2018 bu zamanda cirkin kadin yok artik bakimsiz kadin var.oncelikle spora baslayin diyet yapin guzel giyinin makyaj yapin.ben cirkinim kimse beni sevmiyor diyeceginize cozum odakli davranin.ayrica kimseye iyi davranmayin insanlar surekli iyilik yapanlari kullanir atar bi kenara
hakettikleri gibi davranin

Genç kızlık dönemlerimde fazla kilolarim vardı ve kendimi çok çirkin hissediyordum.Cevremde destek olan da yoktu annem ye ye diye dalga geçerdi kolumdan tutup diyetisyen e gidelim diyen olmadı hep bi kısır döngünün içinde diyetlere başladım akşamına bıraktım ve sana göre çok daha küçükken 25 yaşında bu bunalımlara girerek beni sevmediğini anladığım bir adamla sırf beni kimse beğenmez diye evlendim evlenme aşamasında ne hikmetse zayifladim 2 çocuğum var manken gibiyim şimdi.O günler aklıma geldikçe çok üzülüyorum keşke geri donebilsem hemen diyetisyene gider spora gider zayıflar önce özgüvenimi kazanırim.Ben çok güzel bir kadınım övmek için değil gerçekten böyle ama kiloluyken fark edememisim.Eminim sen de çok güzelsin lütfen kendine bu kötülüğü yapma önce kendini sev gerisi gelecektir.

gerçek hayatta bir kaç kişi yeterli onlardan da dostluk bekleme güzel vakit geçirmeye bak.ha burda da iyi arkadaşlıklar kurabılırsin ben kurdum bi sürü mesela.ama siz de şöyle bir sorun var.eğer devamlı karamsarsanız devamlı olumsuz konuşuyorsanız dertleniyorsanız sizden herkes uzaklaşır.hiç kimse sevse de arkadaşını devamlı dert dinlemek istemez.herkesin sıkıntısı derdi var emin olun.bardagın dolu taraflarını bulup eğlenmenize bakın daha çok gençsiniz

Bize bitmeyen bir motivasyon lazım.Bize diyorum çünkü ben de 5-6 kilo versem çok iyi olacak.Geçen hafta çok güzel bir şekilde uydum her şeye.Unlu gıda yok,şeker yok,bol su.Aynaya bakıp biraz inceldiğimi bile farkettim.Sonra...Kan şekerim çok düştü dün akşam.Ahh hipoglisemi. Gözüm döndü...Denge bozuldu.Az önce yarım ekmek yedim...

Ama olsun.Böyle böyle zayıflayacağız.

İnşaAllah...

Zayıflayacağız değil mi?

Sanırım biraz depresyondasin ama sorun değil çözülür :) depresyona giren sensin öncelikle etrafındakiler sokmuyor bu duruma seni çünkü sen ne istersen o olur. Arkadaşa ihtiyacın yok bence. Benimde hiç arkadaşım yok çünkü nedense hepsi de biyerde kazık atti en iyiisnden. Şu an yok çok ta rahatim. Kendine aktivite bulman lazım fitness yapmak işine gelmiyorsa dans kursuna git hem kafanı meşgul eder hem eğlenirsin hemde yeni insanlarla vakit geçirirsin ve kendin için harika şeyler öğrenirsin. Dans olmak zorunda da degil ne istiyorsan onu yap. Kendin için yap . Illaki bir arkadaş gerekmez böyle yerler için. Hatta tek başına özgürce çok daha güzel olur :) neşelen ve sadece kendin için yapacağın iyiliklere odaklan o zaman hersey çok daha güzel olacak :)

Öncelikle kendinizle ilgili bu sifatlari kullanmayin.
Sizinle ayni durumda baska birisi olsa sen yalnizsin, sismansin vs. der misiniz arkadasiniza.
Kendinize de demeyin, insan en çok kendine acimasiz davraniyor. Kendinize biraz şevkat gosterin.
Biraz azmetseniz kilo sorununuz kalmayacak.
Yalnizlik kismina gelince bazen kalitesiz insanlardansa kaliteli bir yalnizlik iyidir.

Hemen hemen ayniyiz şükür eşim 190 da yanında kendimi citi piti bile hissettiğim oluyor tabi aynaya bakmazsam:)
Diyetisyenle çok rahat ve kısa sürede kilo veriliyor ayrica spora giderseniz bekarlıginiz da son bulabilir karma olursa:)

Iyi de sizin kilonuz fazla degilki en azindan şişman değilsiniz. Yani kendimden biliyorum çünkü 177 boy.80 kiloyum ama fazla durmuyor .

benden 3 kilo fazlasınız. Siz kafaya takmayin bence.aksam az yeyin bol su icin ve inanın hepsi bu kadar emin olun bunaa...

Anlıyorum bunalmışsın ama lütfen unutma hic bir şeyi çok isteme herşeyin hayırlısını iste .. burada ne konular okuyoruz evlenip hayal kırıklığına uğrayanlar aldatılanlar dost kazıkları yani demem istediğim belki şuan bu yasadigin hayırlıdır senin için .. önce kendini sev olur mu sen kendini sevmezken kimse seni sevemez ..

Bacım önce bır silkelen ve kendıne gel kendınle barıs. Sonra bir spor salonuna yazıl arkadas cevresı edınırsın. Sonra kendıne bır hobı bul haftasonu ıcın grup yuruyuslerı duzenleyen tur fırmaları var onlara katıl degısık insanlar tanı. Hayatın ucundan bı yerlerden tutmaya calıs. Ben de bugun kabak diyetıne basladım zayıflıycam manken gibi olucam diye kendımı ınandırdım. Eskı zayıf fotomu ve dogumdan sonrakı en sısman fotomu dolaba yapıştırdım yemek ıstegı gelınce onlara bakıyorum. Hayatta bogazım durmaz ınan ılk defa bu kadar kendımı tutuyorum. Gel sende bır yerden basla hadi .

İnsan önce kendisini sevmeli ki başkaları da onu sevsin. Dış görünüşünüz birinin sizle sevgili olmasında ya da arkadaş olmasında etkiliyse zaten bırakın sizle olmasınlar. Bu gerçek bir sevgi değildir çünkü.
Sağlığınız açısından bir diyetisyen ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. İşin duygusal kısmında ise kendinizle yüzleşmeli, kendinizi sevmeyi öğrenmelisiniz. İnsana tek hayır kendisindendir.

Siz kendinizi sevmiyorken bir başkası sizi niye sevsin?

Özgüven özgüven özgüven. Buna başka bir çare yok.

Kilonuzu mu beğenmiyorsunuz, zayıflayın.
Erkeksi mi olduğunuzu düşünüyorsunuz, daha feminen giyinin.
Bakımsız mısınız, azıcık dış görünüşünüze özen gösterin.

Ama en önemlisi dışınızı süslerken içinizi unutmayın. Birisi sevsin diye hic olmadığınız bir karaktere bürünmeyin, kendiniz olun.

Demek ki vakti varmış, 32 yaş tam kendinizi bulduğunuz zamanlar bence.

Erken ve yanlış bir karar vermek daha kötü.

Merhaba
Bu şekikde zaten kılo veremezsiniz yorucu gelir belli bir süre den sonra sıkıcı olur yaptığınız diyetler için de aynı olacaktır bi kaç gün başlar sonra bırakıp tekrar bi kaç gün sonra başlayıp tekrar bırakırsınız.
Beslenme şeklini degistirdiginizde birşeyleri başkaları için değilde kendiniz için istediğinizde kilo vermeye de baslayacaksınız.

Bende bir zamanlar arkadaşlarımın sırf ne yapıp ne yapmadığımı dağa doğrusunu neyi başarıp başaramadığımı öğrenmek için msj atıp arayıp sorduğunu düşünürdüm haklıydım sonra arkadaşları bıraktım gereksız arkadaşları Ne yapacaksın dedım 34 yaşında evlendim Allah’a çok şükür mutluyum ha çirkin değilim ama kemık genişliğinden dolayı biraz kilolu duruyorum dert etme bunları sağlığın yerındeyse bın şükret Allah hayırlı kapılar açsın sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…