- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Insan en cok istedigi ve sevdigiyle sinanirmis derler.Sanırım onay ve sevgi bağımlılığım var. Tek çocuk olduğumdan midir nedir arkadaşlığı dostluğu cok severim. Hayalimdir büyük bir evim olsun gelenim gidenim cok olsun. Güzel dostlarim olsun ama dediğim gibi sadece hayal.!
-Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın.-BUNU DEMEYIN KENDINIZE...Spora yazılın kilo verdikte veresiniz gelir. Ve başkaları sizi beğensin diye degil kendinizi iyi hissetmek icin. benim de cok arkadasım yok. az birkaç tane yeterli. az insan huzur demek zaten..Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
Sanırım biraz depresyondasin ama sorun değil çözülür :) depresyona giren sensin öncelikle etrafındakiler sokmuyor bu duruma seni çünkü sen ne istersen o olur. Arkadaşa ihtiyacın yok bence. Benimde hiç arkadaşım yok çünkü nedense hepsi de biyerde kazık atti en iyiisnden. Şu an yok çok ta rahatim. Kendine aktivite bulman lazım fitness yapmak işine gelmiyorsa dans kursuna git hem kafanı meşgul eder hem eğlenirsin hemde yeni insanlarla vakit geçirirsin ve kendin için harika şeyler öğrenirsin. Dans olmak zorunda da degil ne istiyorsan onu yap. Kendin için yap . Illaki bir arkadaş gerekmez böyle yerler için. Hatta tek başına özgürce çok daha güzel olur :) neşelen ve sadece kendin için yapacağın iyiliklere odaklan o zaman hersey çok daha güzel olacak :)Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
Bacım önce bır silkelen ve kendıne gel kendınle barıs. Sonra bir spor salonuna yazıl arkadas cevresı edınırsın. Sonra kendıne bır hobı bul haftasonu ıcın grup yuruyuslerı duzenleyen tur fırmaları var onlara katıl degısık insanlar tanı. Hayatın ucundan bı yerlerden tutmaya calıs. Ben de bugun kabak diyetıne basladım zayıflıycam manken gibi olucam diye kendımı ınandırdım. Eskı zayıf fotomu ve dogumdan sonrakı en sısman fotomu dolaba yapıştırdım yemek ıstegı gelınce onlara bakıyorum. Hayatta bogazım durmaz ınan ılk defa bu kadar kendımı tutuyorum. Gel sende bır yerden basla hadi .Merhaba arkadaşlar bu akşam daha doğrusu günlerdir o kadar doluyum ki buraya içimi dökmek istedim. Konunun başlığından da anlaşılacağı üzere 32 yaşında gerçek anlamda yalnız bir insanım. Küçüklüğümden beri hep tombik biriydim birazcık da erkeksi olunca (görüntü değil hal ve hareketler) erkekler tarafından beğenilmedim. Şuan 176 boy ve 83 84 kilo civarındayım. Orantılı olduğumdan kilolu degilde çok iri gözüküyorum. Tabi böyle iri yarı kızı kim ne yapsın. Her gün karar alıyorum diyet yapacağım spor yapacagim diye ama yalnızlıktan yine kendimi abur cubura veriyorum. Kendimi öyle avutuyorum iste klasik film abur cubur ve müzik. Geçen ve bu yıl da o kadar cok kendimi yalniz hissettim ki dost bildigim insanlarin aslında vakit gecirmek isteyen kişiler olduğunu anladim. Çoğu arkadaşım evli arada sirada mesaj atar o kadar. Ve inanılmaz şekilde hayatıma giren insanların çoğu yok oluyor. Evef evet bildiğiniz yok oluyor. Evren bir sekilde bana sunduklarını benden aliyor. Bugün telime baktım ne zamandir ne arayanim var ne soranım. Ben nasıl bir insanım böyle çevremde kimse kalmıyor. Sadece çirkinlik desem nice çirkinler eş ve dost sahibi. Ne yapmalıyım ben bilmiyorum yoruldum artik. Bu arada insanlar beni sevsin diye sacma sapan şeyler çok yapıyorum. Sözde arkadaşlarıma göre ben çok iyi bir dostmusum. Peki bu kadar iyi bir arkadas ve iyi bir dostsam sizler nerdesiniz ha nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?