32 yaşındayım evlenmeyi çok istiyorum bir türlü olmuyor. benim gibi olan var mı?

şu an maalesef yapamıyorum. coronadan dolayı hiçbir yere gidemiyorum. işe bile gitmiyorum evden çalışıyorum.
Haklısınız valla hayatta bişeyi isteyip çok üstüne düşünce bazen olmuyor bazen de akışına bırakıp unutup uğraşmayınca bir bakmışsınız oluvermiş. Bence biraz akışa bırakalım

Ya hu ablacım niyeti evlilik olan seven sittin sene bekler ne cinselliği ya. Cinsellik düşünen erkek sırtlandır seni sevmiyor ve evlenmek istemiyor demektir hayır falan gelmez ondan

Ne kadar seviyorsunuz şöyle genellemeleri...
Cinsellik yaşamak isteyen adam neden sırtlan olsun?
Ben olsam "evlenmeden olmaz" diyen adamı beklemem. Erkek de değilim. Erkeklerin de bunu söylemeye hakkı var. Herkes hayatı sizin yaşadığınız şekilde yaşamıyor. Bu kimseyi sırtlan ve sevgisiz yapmaz.
Sadece "birbirinize göre değilsiniz" denilebilir, hepsi bu. Birbirine uygun olmayan insanlar zaten evlenmemeli.

Bir arkadaşım da bu evlenememeyi çok dert ediyordu kendisine ama öyle böyle değil, tinderdan adamlarla mı buluşmadı, feysten birilerine mi açılmadı, bir günde tanıdığı adamın evine şehir dışına mı gitmedi... Yok yani ne yapsa olmuyordu. En sonunda annesi el attı duruma. Günlerde bu durumu dillendirdi, sonra yine bir gün arkadaşının arkadaşının oğlu varmış bekar, bu şekilde ikisini tanıştırdılar ve 6 ay içinde evlendiler. Üstelik annesi belli birtakım kriterler istiyordu damadın mesleği ile ilgili, inanır mısınız sipariş vermiş gibi tam da isteklerine uygun ( hem boy-kilo hem meslek hem memleket kriterlerine uygun ) birini buldular.
Son çare durumu annelere açmak sanırım :D

Bir arkadaşım da bu evlenememeyi çok dert ediyordu kendisine ama öyle böyle değil, tinderdan adamlarla mı buluşmadı, feysten birilerine mi açılmadı, bir günde tanıdığı adamın evine şehir dışına mı gitmedi... Yok yani ne yapsa olmuyordu. En sonunda annesi el attı duruma. Günlerde bu durumu dillendirdi, sonra yine bir gün arkadaşının arkadaşının oğlu varmış bekar, bu şekilde ikisini tanıştırdılar ve 6 ay içinde evlendiler. Üstelik annesi belli birtakım kriterler istiyordu damadın mesleği ile ilgili, inanır mısınız sipariş vermiş gibi tam da isteklerine uygun ( hem boy-kilo hem meslek hem memleket kriterlerine uygun ) birini buldular.
Son çare durumu annelere açmak sanırım :KK70:
Ay anne olmaz sanki ya arkadaş akraba daha iyi sanki

Son çare durumu annelere açmak sanırım :KK70:
anneler biliyor zaten. yok çevremizde bana uygun biri. akrabalar desen bana hiç uygun olmayan kilieri karşıma çıkarıyorlar bu sefer ben sinirleniyorum onu mu layık gördünüz bana diye. akarabalarda kıskançlık oluyor kötüyü layık görüyorlar

Yoo neden olmasın. Bilirsiniz anneler çocukları için daima en iyisini ister. İçinde zerre kötü niyet yoktur evlatlarına karşı. Ben açıkçası tindermış feysbukmuş oralardan tanımadığım adamlara yakınlaşmaktansa annesinin istediği biriyle görüşmesini daha sağlıklı bulmuştum.
Ay anne olmaz sanki ya arkadaş akraba daha iyi sanki

anneler biliyor zaten. yok çevremizde bana uygun biri. akrabalar desen bana hiç uygun olmayan kilieri karşıma çıkarıyorlar bu sefer ben sinirleniyorum onu mu layık gördünüz bana diye. akarabalarda kıskançlık oluyor kötüyü layık görüyorlar
Aynen akrabaya güvenmem ben de :) Anneler en iyisini düşünür. Ben küçükken bir akrabaya ziyarete gitmişiz, orada da eşimin ailesi varmış. Annem eşimi ( çocuğuz yani ) sevmiş ay ne yakışıklı ne efendi çocuk diye. O zaman da iç geçirmiş ah keşke ileride bizim kızla x tanışsalar diye. Bu çok abuk bir düşünce ama düşününce de şaşırıp kalıyorum bu nasıl bir vizyon bu nasıl bir karma, ağzından çıkan olmuş ya da içine mi doğmuş bilemiyorum. Biz tanıştık sevgili olduk annem de bunu anlattı o zamanlardan çok beğenirmiş damadını :D

biriyle tanışınca en başında tavlayamayacaklar diye akılları çıkıyor. gayet güzel düzgün ilgili davranıyorlar. sonra 6 7 ay geçiyor bir anda bırakıp gidiyorlar anlamadım gitti.
evlilik düşünces iolmayanlar öyle oluyor ne yazık ki..,
arkadaş aracılığı ile mi tanıştırılıyorsunuz benim arkadaşım tanıştırmıştı eşimi..
samsunlusunuz sanırım ben de samsunda yaşıyorum

Evet kesinlikle öyle. Evlilik düşünen erkek bekler zaten. 7 8 ay birbirini tanıyıp sonra evlenmek zor değil. 7 8 ay cinsellik yaşamadan beklemek de uzun zaman değil. Onun niyeti evlilik değilmiş. Ama anlamıyorum aynı yaştayız nereye kadar böyle yaşayacak ki evlenmeden. Siz neden boşanmıştımız peki ?
evlilik düşünen adam seven adam sana kıyamaz inan ha nişan olur düğünden önce nikah olur resmi nikah o zaman belkiufak cilveleşmeler neyse...:) ama yine bile ilişki yaşanmaması gerekir düğüne kadar ne olur ne olmaz bir düğün alış verişi yüzünden ayrılanlar var bizim ülkemizde yok şu kadar altın yapacaksın diyenler var...
benim de kardeşim ilk kız arkadaşıyla 6 sene görüştü harçlıklarını biriktirdi yanına görmeye gidiyordu hiç cinsellik düşünmedi yani ..
ben seviyorum dedi sonra kız işe girdim kardeşimişsizdi her şeyi bahane etmeler havalarda uçuştu .. sigaraya başladı kardeşim yok sigara içtiğini benden mi saklıyorsun diyerek bahane üretti kardeşim de artık yeter dedi...kız ayrılmak için bahane arıyordu yani...ses bileçıkarmadı..
çok şükür şimdi kardeşimin de işi var bazen işleriyle ezmeye çalışıyor çiftle r birbirlerini

Merhaba herkese. 32 yaşındayım. Evlenip kendi yuvamı kurmayı çok istiyorum ama bir türlü olmuyor. İlişkilerim hep bir şekilde bitiyor doğru düzgün sebep bile olmadan. Bazı yakınlaşmalar olsa da cinse anlamda evlenmeden yaşamayı istemiyorum. Bu yaştan sonra erkeklerin böyle ilişki istemediklerini söylüyor herkes. Bu yüzden herşey iyi giderken ortada sorun yokken durduk yere sessizleşip sonra beni bıraktıklarını düşünüyorum. Üniversite mezunuyum iyi bir işim iyi bir maaşım var çok şükür. Bu anlamda hiç benden yüksek maaş alsın diye düşünmedim iyi biri olsun yeter dedim ama yine de olmuyor işte :KK43: Benim yaşlarımda evlenmek isteyip evlenemeyen var mı? Bunun için ne yapabilirim bilmiyorum :KK43:
Bazen olmayınca olmuyor.Çok ıstemeyın.27 yaşında evlendım hemen boşandım.Bende çok ıstedım.Yuvam olsun ,Çocugum olsun,Aılem olsun.Olmuyor olmayınca olmuyor .

Bende 32 yaşında bekarım evlenmeyi bende istiyorum ama benimde olmuyor. Bu konuda bide üstüne fena halde mahalle baskısı görüyorum zaten üzülüyorum bide üstüne yokmu biri yaşın geçiyor diyen beyinsizlerin patavatsızlıkları tuz biber oluyor

Bende 32 yaşında bekarım evlenmeyi bende istiyorum ama benimde olmuyor. Bu konuda bide üstüne fena halde mahalle baskısı görüyorum zaten üzülüyorum bide üstüne yokmu biri yaşın geçiyor diyen beyinsizlerin patavatsızlıkları tuz biber oluyor
Ben de 33 yaşındayım. Yine size yaşın geçiyor diyorlarmış en azından, bana yaşın geçti artık senin deyip, darlamıyorlar da eskisi gibi. Tamamen ümidi kestiler herhalde :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu duruma ama neredeyse bekar arkadaş kalmayınca insan ortamlarda ev/eş/çocuk muhabbetlerine de dahil olamıyor ve bir müddet sonra sıkılmaya başlıyor. Şu çocuk muhabbeti kapansa da ben de muhabbete katılsam diye düşündüğüm zamanların sayısı ve ortamlar o kadar artık ki. Allah hayırlı eşler nasip etsin hepimize ne diyelim.

Ben de 33 yaşındayım. Yine size yaşın geçiyor diyorlarmış en azından, bana yaşın geçti artık senin deyip, darlamıyorlar da eskisi gibi. Tamamen ümidi kestiler herhalde :) Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim bu duruma ama neredeyse bekar arkadaş kalmayınca insan ortamlarda ev/eş/çocuk muhabbetlerine de dahil olamıyor ve bir müddet sonra sıkılmaya başlıyor. Şu çocuk muhabbeti kapansa da ben de muhabbete katılsam diye düşündüğüm zamanların sayısı ve ortamlar o kadar artık ki. Allah hayırlı eşler nasip etsin hepimize ne diyelim.
Bir fabrikada çalışıyorum kalabalık çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor ve 18 -19 yaşındaki kızların nişanlı olduğu biryer dolayısıyla bu yasta bekar olmam onlara okadar garip geliyor ki hepsi niye evlenmediğimi araştırıyorlar, gelen geçen sen niye evlenmedin diye soruyor hatta bir gerizekalı kadın anaa sen evde kalmışsın bu yaşa kadar bekar durulur mu diyip beni delirtti.. Yani zaten içten içe üzülürken birde böyle leş gibi cehalet kokan görgüsüz insanların ağzına dedikodu malzemesi oluyorum sanki bir kusur işlemişim gibi bekar olmam çok ayıpmış gibi yani sen en azından bu konuda şanslısın diyelim...

Bir fabrikada çalışıyorum kalabalık çoğunluğunu kadınlar oluşturuyor ve 18 -19 yaşındaki kızların nişanlı olduğu biryer dolayısıyla bu yasta bekar olmam onlara okadar garip geliyor ki niye evlenmediğimi araştırıyorlar gelen geçen sen niye evlenmedin diye soruyor hatta bir gerizekalı kadın anaa sen evde kalmışsın bu yaşa kadar bekar durulur mu diyip beni delirtti.. Yani zaten içten içe üzülürken birde böyle leş gibi cehalet kokan görgüsüz insanların ağzına dedikodu malzemesi oluyorum sanki bir kusur işlemişim gibi bekar olmam çok ayıpmış gibi yani sen en azından bu konuda şanslısın diyelim...
Siz kaç yaşındasınız ki

Back
X