33+1 olduk kızlar benim haftamda olanlar nerdesiniz :)))

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
çok heyecanlanmaya başladım ben ya kızıma sağlıkla kavuşmak için can atıyorum . Sanki ilk kez anne olacakmışım gibi. Zaman geçmek bilmiyor . Hazırlıklar tam gaz devam eksikler aklıma geliyor arada derede. Siz neler yapıyorsunuz bebeklerine kavuşmak için bayramı ve bayram sonrasını bekleyen hamileler :)))

30+0 rim canm bende

2.gwbw

32+2 kiz annesi olucam bende :)

Ben de o gunleri goriyimmm :) 19+1

Malesef hiç öyle bir durum yokmuş gibi davranıyor. Bi pedegogla görüştük yaşına göre çok normal akışına bırakın doğal ilerlesin bütün süreç baskı yapmayın dedi
Aynen oyle, sakın bebeği bırakıp full ona da ilgi vermeyin buda ilerde sorun yapıyor maalesef. Fakat ablalık gorevini ver onun ablasına ihtiyacı olduğunu hissettir Gerçi okul oncesi ogretmeni degilim ortaokul ogretmeniyim ama oradan gelen kardes kavgalarini az cok biliyorum:)

Saol canım benim inşlh güzelce atlatırız bu dönemi çok stres yapıyoruz eşimle. İkisine yeterli olabilecek miyiz büyük kızım incinmeden bunu nasıl yapıcaz diye. Dr bunu yaşayan bi siz değilsiniz onun bi gün kardeşi olacaktı zaten dedi

Emin ol doktor dogru söylüyor, relax olun bence cabuk atlatacak

Ay inşlh ya. Bazen bende abartıyor muyuz diyorum ama eşim çok pimpirikli . Tuvalet eğitimine başlıcaz yakında Dr biraz daha bekleyin önce kardeşiyle tanışsın falan dedi
Bencede, Emin ol allah yardım eder .... siz ferah olun yeter

Maşallah canım benim basıl gidiyor heyecan var mı :))
Valla aslinda cok sukurki tum hamileligim cok rahat gecti sadece 2-3gundur basi asagi indi sanirim artik ve biraz agrilarim var ama cok rahatim yani biraz uyumayla veya ilik bir dusla geciyo hemen allahtan senin nasil gidiyo hazirliklarin tamammi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…