Benimde ayni ağrılarım oluyor ama beni zorlamıyor. Hazırlıklarımız tamam çok şükür ufak tefek bir iki şeyle uğraşıyorum süt arttırıcı falan gibi.Valla aslinda cok sukurki tum hamileligim cok rahat gecti sadece 2-3gundur basi asagi indi sanirim artik ve biraz agrilarim var ama cok rahatim yani biraz uyumayla veya ilik bir dusla geciyo hemen allahtan senin nasil gidiyo hazirliklarin tamammi
Sorma sorma acaba zayifim diye mi?Ay Şen'de şanşlısın o zaman hissedemeyen çok var :)
Kipirdamamiz dışında bin sıkıntımız yok şükür :) hareketli biraz oglumAynen ikinci gebeliğim . Nasıl gidiyor şikayetin sıkıntın var mı canım
Bende zayıfım erken hissettim hep zayıflıkla bi ilgisi mutlaka var :)Sorma sorma acaba zayifim diye mi?
Ay seni biliyorum canım senin bebişin koz olduğunu erken öğrenmiştin hatta günler ne çabuk geçmiş ya. Doğuma az kaldı nasıl gidiyor senin hazırlıklar heyecan durumuBenimde 33 hafta bitti yarın 33+1 olucaz inşallah benimde kızım olucak :)
Maşallah canım benim öyle şikayetin hep olsun annesi :)))Kipirdamamiz dışında bin sıkıntımız yok şükür :) hareketli biraz oglum
Hihihihi hergün burda olunca artık :) :)Ay seni biliyorum canım senin bebişin koz olduğunu erken öğrenmiştin hatta günler ne çabuk geçmiş ya. Doğuma az kaldı nasıl gidiyor senin hazırlıklar heyecan durumu
Ay korkma ya benim ki de büyük bi hafta önde. Bıktım orası küçük burası büyük diyorlar stres stres. 2 çocuktan başka düşünmememin en büyük sebebi bu . Rahat ol canım. İki aşağı beş yukarı ölçüm onlar.Hihihihi hergün burda olunca artık :) :)
İyi gidiyoruz çok şükür ama foktor kafası biraz küçük dedi kız çocuklarında normalmiş ama bu beni tedirgin etti biraz :/
Ay inşallah canım yaa ilk çocuk olunca tecrübedizlik işte insan herşeyi dert ediyo sağlıkla doğsunda bir an önce zaten doğum korkusuda aldı beni bu aralarAy korkma ya benim ki de büyük bi hafta önde. Bıktım orası küçük burası büyük diyorlar stres stres. 2 çocuktan başka düşünmememin en büyük sebebi bu . Rahat ol canım. İki aşağı beş yukarı ölçüm onlar.
Valla bi kaç topik bar görmüşsündür doğurmak için yalvarıyorlar artık. Ucunda bebişe kavuşmak var yani :)) ilk kızım baştan aşağı geriydi ve çok ağladım bunda ağlamıcam geri ileri diye söz verdim kendime rahat olAy inşallah canım yaa ilk çocuk olunca tecrübedizlik işte insan herşeyi dert ediyo sağlıkla doğsunda bir an önce zaten doğum korkusuda aldı beni bu aralar
Normal mi doğurmuştun ilkini canım sen ?Valla bi kaç topik bar görmüşsündür doğurmak için yalvarıyorlar artık. Ucunda bebişe kavuşmak var yani :)) ilk kızım baştan aşağı geriydi ve çok ağladım bunda ağlamıcam geri ileri diye söz verdim kendime rahat ol
Aynen canım inşlh sağlıkla buda normal olur ya. Benim bebiş bazen bi kasılıyor karnım kare şekil alıyor Şen'de de oluyor muNormal mi doğurmuştun ilkini canım sen ?
Benim ki kare değilde yamuluyo bi taraf dağ gibi bi taraf sönük çok komik oluyo simetrik şekiller oluyo :) bide çok hıçkırıyo hergün :)Aynen canım inşlh sağlıkla buda normal olur ya. Benim bebiş bazen bi kasılıyor karnım kare şekil alıyor Şen'de de oluyor mu
Aynen hıçkirik bizde de var perişan oluyor kızım 3-4 dk hıçkırıyor . Ay karnım benimde yamuk yumuk bi hal alıyor zayıfım kıyafetten belli oluyorBenim ki kare değilde yamuluyo bi taraf dağ gibi bi taraf sönük çok komik oluyo simetrik şekiller oluyo :) bide çok hıçkırıyo hergün :)
Ay aynen aynen benimde öyle sadece 6 kilo aldım bende göbekte çok çıkmadı zaten 7 aylık gibi duruyor :)Aynen hıçkirik bizde de var perişan oluyor kızım 3-4 dk hıçkırıyor . Ay karnım benimde yamuk yumuk bi hal alıyor zayıfım kıyafetten belli oluyor
İlk gebelik bide kız olunca göbüşü unut. Ama güzel bence öyle kibar minnoş bir hamile :))Ay aynen aynen benimde öyle sadece 6 kilo aldım bende göbekte çok çıkmadı zaten 7 aylık gibi duruyor :)
Evet güzel tabi ama isterdim biraz daha büyük olmasını ne yalan söyliyim valla :)İlk gebelik bide kız olunca göbüşü unut. Ama güzel bence öyle kibar minnoş bir hamile :))
Neler yapiyorsun peki canim aynen bende zorlanmiyorum sanki adet olucakmisim gibi bi agri zaten idare edicez artik :)Benimde ayni ağrılarım oluyor ama beni zorlamıyor. Hazırlıklarımız tamam çok şükür ufak tefek bir iki şeyle uğraşıyorum süt arttırıcı falan gibi.
İkinci gebeliğim bunda tattım hamile duygusunu ilkinde benimde hiç karnım yoktuEvet güzel tabi ama isterdim biraz daha büyük olmasını ne yalan söyliyim valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?