33+1 olduk kızlar benim haftamda olanlar nerdesiniz :)))

Kilo olayını bilmiyorum ama cinsiyet söylemeleri yasak. Çünkü erkek değil diye aldırmaya çalışılan düşürülmeye çalışılan çok bebek oluyormus.

Evet onu bende duydum ne kilo söyledi ne bir sağlıklı dedi nede suyu yeterli yetersiz hiçbirşey demedi. Bide o kadar asabi ve sinirli duruyordu doktor ve asistanı dövecek sandım. Gelsin benle halay çeksin mi dedim sanki. Yani hiçbirşey demedi çok moralim bozuldu ya ne sanıyolarsa kendilerini

20. Haftadan sonra söylemedi ben gittim özelden öğrendim. Bakanlık yasak getirmiş diyor

Yani o kadar da değil tabi. Diğer her konuda bilgilendirme yapmak zorunda. En azından sıkıntı var Yok onu söylemeli.

Canım sor sen eğer seni twrslerse şikayet et bakalım bi daha tersliyor mu. Bazı Dr lar kendilerini dünyadaki tek Dr zannediyor . Hiç Papua bırakmam valla. Aklıma ne kadar soru geliyorsa soruyorum hepsinin cevabını veriyorlar .iyi bir Dr hastasıyla iletişim kurabilmeli zaten

Yani o kadar da değil tabi. Diğer her konuda bilgilendirme yapmak zorunda. En azından sıkıntı var Yok onu söylemeli.
Onun keyfi gelmemiş bence. Ben ilk kendim sordum 12. Haftada erken ama kıza benziyor dedi. Gerçi beni tanıyan bi Dr du yani bir kızım olduğunu ama yüz tane daha olsa anneliğimi sonsuz sevgiyle yapacağımı biliyordu. Bazen Dr kar aldırmasınlar kız bebekleri diye söylemiyor . Hayat tecrübesi ona bişey demiyorum. Bi Dr istan etti. Herkes senin gibi değil kız olacağını öğrenince alttan şiş sokup erken Doğum bile yapan var dedi

Evet muhtemelen sizi bildiği için söylemiş. Yoksa devlette söylemeleri yasak biraz doktorun insafına kalmış oluyorsunuz. Nelerini duyuyoruz bu insanlar kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar acaba. Sağlıklı bir bebek dilemek varken cinsiyete göre hareket etmek. Düşüncesi bile tüylerimi diken diken ediyo. Kaldı ki kız olsun erkek olsun bu kadar çabalayan insan var ( bende dahil) nasıl bir nankörlük.

Aynen canım. Bazen düşünüyorum özel de de yasaklasınlar diye. İşte senin benim gibi sadece meraklı anneler madur olur . Özel hastaneler var ücreti 35 lira olan bile. Gidip öğreniyorlar o insanlar . Devlet ne yapsın caniliği biraz olsun durdur aya çalışıyorlar

Yıllarca uğraşıp bir çocuk sahibi olmak isteyen o kadar çok insan varki. Bide ataerkil ailede olup niye oğlan olmadı diye kadın boşayan bile vr zaten onlar ısrar ettikleri ve Allaha şükretmedikleri için allhda vermiyor. Allah hidayet etsin kalplerine insaf versin

Çok haklısın canım. Allah'a şükür kapı kapı aramadım yavrumu rabbim bi anda müjdesini gönderdi ama benim yavrum ya ister kız ister erkek o benim canım ne farkeder ki. Ne zaman böyle bişey duysam iyili bana kız vermiş diyorum ben değer veririm kızlarıma güzel bi hayatları olabilir

Aynen öyle canım. İkiside birer nimet. Ne diyor peygamber efendimiz (A.s.m) Ben kızların babasıyım onları hor görmeyin diyor... :)

Kızlar ilk gebelik olunca pek bilmiyorum. Göğüs ucu çatlak kremi varmış faydası oluyor mu siz kullandınız mı hiç.. Göğüs yaramı oluyor emzirmekten ?
Bazısıda gül suyu ayva çekirdeği karıştırın diyo jel yapıp onu göğüs ucuna sürüyorlarmş

Rizeli cnm ne cabuk geçiyor zaman daha dün sanki cinsiyet tahminleri filan yapıyorduk bu sene kız senesi maşallah :) bende 30 haftama girdim nihayet

İlk bebeğimde malesef hiç bir şey kullanmadım iki göğsüm felaket yara oldu emzirirken. Bunda lansinoh kullanıyorum 5. Ayda başladım. Bide zeytin yağı sürüyorum inşlh yara olmaz bi daha

Rizeli cnm ne cabuk geçiyor zaman daha dün sanki cinsiyet tahminleri filan yapıyorduk bu sene kız senesi maşallah :) bende 30 haftama girdim nihayet
Maşallah canım bebişini Şen'de büyüttün :)) ay evet ya bu gebeliğim hızlı geçti sanki banada öyle geliyor. Evet bizim haftalarda hep kız yas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…