33+1 olduk kızlar benim haftamda olanlar nerdesiniz :)))

Neler yapiyorsun peki canim aynen bende zorlanmiyorum sanki adet olucakmisim gibi bi agri zaten idare edicez artik :)
Genelde evdeyim kızımla gezmelerimiz oluyor arada bir. Artık nefes nefese kalıyorum iki adımda. Öyle aktif bi hamile değilim şu sıralar. Bi yemek yapıyorum oda sanki bütün gün yorulmuşum hissi veriyor zaten. Kasılmalarım arttı bu ara normal mi bilmiyorum

36. Haftadayız bakalım korkum var ilk gebelik olunca neyle karşılaşacağım su gelmesi sancı vs biraz düşündürüyor beni. Sancılarım oluyorr düzensiz bu normalmi acaba hele dün istifra edecektim neredeyse çok garip oldum ya

Sanirim normal canim benimde daha ilk oldugu icin pek tecrubeli degilim acikcasi :)

Bİz de bugün 33 olduk kızlar benim ilk kalktığımda ayağa biraz ağrım oluyor ama hareketli bi gebelik geçiriyorum.çok moralim bozuk dün doktorum vefat etti Allah rahmet eylesin beklenmedik bi şekilde can verdi çok üzgünüm çok iyi bi insandı şimdi yeni bi doktora başlıcam

Allah rahmet eylesin canim uzuldum valla

Sanirim normal canim benimde daha ilk oldugu icin pek tecrubeli degilim acikcasi :)
Dün gece Benim kasılmalarım çoğaldı baya belim ağrımaya başladı bi saat kasılmam geçmeyince hemen acile gittik. Nst de sancım çıktı düzensizdi. Bana serum yaptılar dinlen çok yorulmuşsun Şen'de bebeğinde dedi. Bol su iç. Sancıların düzenli değil çok şükür ama çok dikkatli ol dedi. Açılmam yokmuş bebek iyiymiş ama çok panik oldum Şen'de dikkat et kendine yorulma dinlen

Allah rahmet eylesin canım. Mutlaka iyi bi Dr bul çok az kaldı gerçekten. Kendini de çok yorma . Genelde dinlenmeyle geçir bu haftalarını.

Evet canim ilk bebiş hamileligim cok rahat geciyor cok sukur aynen bazen bende kendime diyorum tadini cikar bu günlerin diye :) sende nasil geciyor
Benim 2 yaşında bi kızım var bu ikinci kızım olacak nasipse :)) evdeki miniğim küçük olduğundan çoğunlukla onunla geçiyor vaktim. Biraz ağrılarım var. Normalde hiç kasılmam olmazdı dün gece malesef kasılmalarım sıklaştı soluğu acilde aldım. Yorulmuşsun dinlen dedi Dr. Biraz panik havası var içimde korkuyla beraber

Ben biseyi merak ediyorum mesela evde diyelim sancilarim gelmeye baslarsa veya suyum geldi diyelim. Hastaneye gidince normal doktorumami gitmem lazim yoksa acildenmi giris yapmaliyim

Insallah saglikla alirsin bebegini kucagina :)

Ya kızlar bu devlettekiler niye kilo cinsiyet söylemiyolar. Sağlık bakanlığı yasaklamş diyolar sizede oldumı böyle

Ben biseyi merak ediyorum mesela evde diyelim sancilarim gelmeye baslarsa veya suyum geldi diyelim. Hastaneye gidince normal doktorumami gitmem lazim yoksa acildenmi giris yapmaliyim
Acilden canım. Senin yatışını Dr un sabah vermediği sürece her ne olursa acilden giriş yapacaksın

Ya kızlar bu devlettekiler niye kilo cinsiyet söylemiyolar. Sağlık bakanlığı yasaklamş diyolar sizede oldumı böyle
Canım her gidişimde hem cinsiyeti hem kilosunu söylüyor Dr hiç sormuyorum bile. Sadece iyi mi falan diyorum kendi söylüyor herşeyi. Sadece 20. Haftaya kadar yasaklanmış cinsiyet. Ama bana 12 den beri söylüyor Dr lar hep devlete gittim

Kilo olayını bilmiyorum ama cinsiyet söylemeleri yasak. Çünkü erkek değil diye aldırmaya çalışılan düşürülmeye çalışılan çok bebek oluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…