ben de iyiyimm her şey yolunda. oğlum dünden beri daha bi hareketli sanki, bikaç gündür azalmıştı hareketleri ama dünden beri kıpır kıpır. tabi onun hareketleri bana bütün sıkıntılarımı unutturuyo :))) sırtım ağrıyomuş, uyuyamamışım problem değil o kıpırdandıkça mutlu oluyorum:))
kaç haftalık seninki doğum ne zaman canım
benim de yarın 35 haftam bitiyor 36 ya giriyorum.hala kendime almam gereken şeyler var amaaan dün iç çamaşır almaya gittim kasada beklerken çarpıntım başladı terlemeye başladı yüzüm kasiyer bağırıyor çabuk oluuuuuun bu bayanı bekletmeyiiininşallah hazırlıkssız yakalanmayız şu dopuma.ben de sanki ilk doğumummuş gibi şaşkınım yav üfff
bende de 34 bitti :)))
ooofff daralıyorummmmm
evi temizlemem lazım içimden gelmiyooooo
kizlar bebis eksikleri tamamladinizmi malum cok az bi süre kaldi
benim 3 kasım doğum tarihi ...
zaman olarak aynıyız =))
korkularım arttı ... nasıl olucek diye...
işe gitmeye devam ediyorum ekimin 14ünde işten ayrılıcam kısmetse (37.haftamda)
haftaiçi işyerinde zaman geçiyor ama hareketlerim zorlaştı... hiçbişi yapasım yok...
kendine ne aldın dersen valla iç çamaşırı ve sütyen dışında bişi almadım..
kızım için nerdeyse herşeyi hazır... yani muhakak eksik olur ama oda zamanla görebileceğim bişey...
korkuyorum;
normal doğumdan... bu gidişle sezeryan yapalım dicem,
bebek nasıl tutulur onu bile bilmiyorum...
nasıl bir anne olucam???
annem yanımda olucak allahtan ama ne biliyim korkularım arttı...
iyi bir anne olabilecekmiyim???
diğer taraftan;
işe ara vermiş olucam, döndüğümde nasıl olacak...
o kadar çok soru işaretleri varki
bugün 34 bitti benim. doktorum 5 kasım diyor tahmini doğum tarihi olarak. senin de 34 bitti sanırım hemen hemen aynıyız.
ooooooooooooooooooo 34 biteli çooook oluyo 38 e girdim ben artık her an doğabilir
meraba hanımlar ben de 35. haftadayım...daha valizi hazırlamadım.bebişin eşyalar tamamda ben kendime pijama almadım daha sabahlıklımı alsam karar veremedim....sezeryan olacak benimki...dr en geç 25 ekimde alırız dedi...Allah hepimize yadım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?