33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

kaç haftalık seninki doğum ne zaman canım

bende dün doktora gittim...

2 hafta sonra yani 36.haftanın sonunda dedi gel..

çatı kontrolü yapalım doğum nasıl olcek karar verelim dedi...

kızım 2 haftada 400 gr almış...

2.200 gr olmuş...

heycan artıyooooo

korkularım artıyoooooooooooo

benim de yarın 35 haftam bitiyor 36 ya giriyorum.hala kendime almam gereken şeyler var amaaan dün iç çamaşır almaya gittim kasada beklerken çarpıntım başladı terlemeye başladı yüzüm kasiyer bağırıyor çabuk oluuuuuun bu bayanı bekletmeyiiin inşallah hazırlıkssız yakalanmayız şu dopuma.ben de sanki ilk doğumummuş gibi şaşkınım yav üfff

eveeet çok az kaldı. ama sanki zaman geçmiyor artık size de öyle gelmiyor mu?
eksik bitmez gibi geliyo bana her gün yeni bir şey geliyor aklıma şu lazım bu lazım diye.
amaaann sağlıkla gelsin de oğlum alınır tamamlanır eksikkler

benim 3 kasım doğum tarihi ...

zaman olarak aynıyız =))

korkularım arttı ... nasıl olucek diye...

işe gitmeye devam ediyorum ekimin 14ünde işten ayrılıcam kısmetse (37.haftamda)

haftaiçi işyerinde zaman geçiyor ama hareketlerim zorlaştı... hiçbişi yapasım yok...

kendine ne aldın dersen valla iç çamaşırı ve sütyen dışında bişi almadım..

kızım için nerdeyse herşeyi hazır... yani muhakak eksik olur ama oda zamanla görebileceğim bişey...

korkuyorum;

normal doğumdan... bu gidişle sezeryan yapalım dicem,
bebek nasıl tutulur onu bile bilmiyorum...
nasıl bir anne olucam???
annem yanımda olucak allahtan ama ne biliyim korkularım arttı...
iyi bir anne olabilecekmiyim???

diğer taraftan;
işe ara vermiş olucam, döndüğümde nasıl olacak...

o kadar çok soru işaretleri varki

disarda yalniz olma sakin..en azindan kisa mesafe markete gitmek falan gibi...gerci bisey olmaz ama hemen ambulans cagirirlar ama guvende olmakta fayda var :))))

korkuların artması normal ama kendine cesaret ver tatlım normal doğum en iyisi şimdi abimin eşi yanımda bikaç gün bende kalacak dün gece konuştuk da sezeryan olmuştu o bir ay boyunca doğru düzgün hareket edemedim hiç iyileşemicem sandım dedi. normal doğumla doğumda çekiyosun sezeryanda sonrasında.
ayrıca olumlu düşünmenin doğumun kolaylaşmasına çok faydası oluyomuş, sancı çekicem diye değil bebeğime kavuşucam diye düşünün diyorlar. ben de korkuyorum ama ne zaman olumsuz düşünceler gelse aklıma hemen iyi olacak kolay olacak diye cesaret veriyorum kendime.

nasıl anne olucaz konusuna gelince ilk zamanlar acemilik olur ama kimse anne olmayı bir yerlerden öğrenmiyor, bence bebeği kucağına alınca ne yapman gerektiğini anlıyorsun, kodumuzda var sonuçta:))) en önemli şey sevgi, bebeğini sevip istedikten sonra gerisi gelir bence.

kizlarrrr size birsey soracagim..bir kac gündür vajinamin yani aslinda tam bikini yeri varya göbegin alti..hemen orda tüyler basliyor iste orada elini hissediyorum..resmen el ele verdik.elim eline degdi..kizim o kadar assagida demekki dedim yani..dogum pozisyonuna coktan gecti zaten..yaa inanilmaz geldi bana bu his..ne kadar assagida öyle..ellerimiz degdir birde:))))
paylasmak istedim....36. haftamdayim..az kaldi..cok heyecanliyim..annem haftaya yanima geliyor zaman gecmiyorrrrrrrrrr

Son düzenleme:
meraba hanımlar ben de 35. haftadayım...daha valizi hazırlamadım.bebişin eşyalar tamamda ben kendime pijama almadım daha sabahlıklımı alsam karar veremedim....sezeryan olacak benimki...dr en geç 25 ekimde alırız dedi...Allah hepimize yadım etsin

ben iki gecelik aldim , sabahligim vardi zaten ona uygun almistim..birde esofman götürüyorum..burda oyle dediler özel birsey almayin diye dogum icin..ben Tr den gecelik almistim 2 tane walla pisman oldum..hastanede dediler bana rahat gömlek giyin önu acik rahat herhangi birsey ..birde esofman iste..geceliklerede Tr de baya para verdim..walla pisman oldum..
senin sezeryansa kesin gecelik tarzi giymen lazim..:))) Kolay bir dogum dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…