şimdi size bi şey danışıcam kızlar. ben oğluşumun odasını mobilyacı bi tanıdığımız var ona yaptırıyorum. dolabı falan hazırlamışlar sıra büyüyen karyoladaymış aradı içine alacağın yatağı belirle ölçülerini ona göre yapayım sonra sıkıntı olmasın dedi. buraya kadar güzel. gittim yataşa büyüyen karyolalar için bebek yatakları var özel ölçü 80-180 ama ellernde yok. fabrikaya sipariş verecekler gelmesi bir ay falan sürermiş.
ellerinde star yatak diye bi model var o da 80 180 özellikleri iyi diyo ama bebekler için bi özelliği yok sonuçta. bebeklere özel olan yatağında yok omurga gelişimi yok antibakteriyel özelliği falan bir sürü şey saydı.
napsaaam yaa beklersem bebek yatağını, oğlumdan sonra bile gelebilir, gerçi ilk zaamanlar park yatağında benim odamda yatacak ama
bi de size danışayım dedim. siz olsanız napardınız?
tamam iste park yatagi varsa onunla idare edersin zaten herkes oyle yapiyor artik..bebek yatagi gelincede onu kullanirsin...ama park yatagi cok isine yarayacak sölimm:)
abimlerden biliyorum ben almadim ama onlar cok kullaniyorlar..
yani beklimm di mi, olmuşken düzgün bi yatak olsun beş altı sene kullanacak o yatağı sonuçta.
park yatağı kurdum şimdiden odadan odaya taşıyorum vallaha. taşınması kolay biz hangii odaya oğlum oraya :)))oğlum hep gözümün önünde olacak ilk zamanlar iyi olacak o açıdan
canim bizde guzel bir yatak hemen almadik 6. aydan sonra alacagiz o zaman iet bes alti sene kullanacagi yatagi alacagiz..cok pahali zaten..iyisi olsun istiyoruz,, o yuzden biz park yatagi degilde böyle tekerlekli tasinabilir yatakalr varya boyle prenses gibi tülü falan oluyo üstünde onlardan aldik ikinci el temiz baya..onunla bes alti ay idare edecegiz..sonra adam gibi yatak..senin park yatagida ayni zaten..tasinabilir ne guzel..bence onunla idare et ..
hehe ):)) en kücük göbisli benim:):) doktorum demisti 2 hafta önce zayif oldugun icin sana agir geliyor bebegi tasimak..yaa arkadaslar ben su an ne hissediyorum bilmyiormusunuz..yana yattigim zaman koltukta tv bakarken falan yaa nasil anlatsam sanki bebek böyle oda yana yatiyor gibi yani nasil anlatsam belki anlarsiniz beni sanki düsecek gbi bir his oluyor ve aciyor karnim..elimle tutuyorum..ilginc ya..
bide cocuk gunde kac kere hickirir öyle benimkisi sanki sürekli hickiriyor..bide büyüd artik baya..cok güclü geliyor hickiriklari..cok hissediliyor.esim sasiriyor..
bebegim dogum pozisyonunda sükür..dönmez artik dimi???
hergün dünden ne kadar farkli oluyor öyle..artik oturup kalkmamda zorlasti..walla hayat giderek zorlasiyor...........ama sükür herhangi bir saglik sorunumuz yok :):)
sizlerde iyisiniz insalahh :)
valla bana yürürken hiç zorlanmıcam, ayaklarımda ödem olmıcakmış, akşam uykusuzluk falan olmazmış gibi geliyordu ama yanılmışım...
çok fazla değil ama ayaklarım şişiyor..
geceleri en az 4 kere uyanıyorum...
yan yatarken kızım zorluyo...
hele işe gelmek..ahkam kesiyodum 32.haftada izinemi çıkılır ....raporu aldım 34. haftamdayım yürümek merdiven çıkmak istemiyorum ....
ben başlarda çıkıp çıkıp geziyodum hatta bir ay öncesine kadar gayet de iyiydim ama şimdi dediğin gibi, iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum, işe gittiğimde neyse de dersim olmadı mı evden çıkasım gelmiyor. normal doğum istediğim için zorluyorum kendimi her gün en azından yarım saat çıkıp yürüyorum.
valla ben normal doğumdan çok kormaya başladım... en başlkarda yiğitlik yapıyordum allah izin verirse normal yaparım falan diye ... şimdi korkudan acaba normal mi yapsama döndüm...
ekimin 14 ünde izine çıkıcam nasıl dayanıcam nasıl olucak bilmiyorum....
bende bide gebelik şekeri var =((
zor valla gözüm çok korktu benimde...
bide şöyle bir durum var 22 ekim doğumlu eşim...
eğer bi mani olmazsa herşey yolunda giderse 22 ekim de doğum yapabilirim
ondanda aklım biraz sezeryana kaydı
en geç 3 kasım..
demin doğrumu yazdım bilmiyorum =))
yani 16 ekimden sonra bebişine istediğin zaman kavuşabilirsin dedi =))
zor valla gözüm çok korktu benimde...
bide şöyle bir durum var 22 ekim doğumlu eşim...
eğer bi mani olmazsa herşey yolunda giderse 22 ekim de doğum yapabilirim
ondanda aklım biraz sezeryana kaydı
yok yooook ne zaman gelirse o zaman gelsin sonra sezeryan göbeğiyle sen de tanışabilirsin bıngıl bıngıl..kesiğin üzerinde bir yumuşaklık tavsiye etmem ben.bi de normal doğumdan sonra kalkıp oynayasın geliyomuş sezeryandan sonra hep yatasın geliyor
kimininde hiç bir izi kalmamış... sarkan bi göbek yok abartıyolar diyolar =(
selamm kızlar dünden beri kimsenin sesi çıkmamışş.. her şey yolundadır inşlhh.
hafta sonunuzz güzel geçer umarımm. dikkat edin kendinizeee
yolunda sen nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?