33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

tamam iste park yatagi varsa onunla idare edersin zaten herkes oyle yapiyor artik..bebek yatagi gelincede onu kullanirsin...ama park yatagi cok isine yarayacak sölimm:)
abimlerden biliyorum ben almadim ama onlar cok kullaniyorlar..

tamam iste park yatagi varsa onunla idare edersin zaten herkes oyle yapiyor artik..bebek yatagi gelincede onu kullanirsin...ama park yatagi cok isine yarayacak sölimm:)
abimlerden biliyorum ben almadim ama onlar cok kullaniyorlar..

yani beklimm di mi, olmuşken düzgün bi yatak olsun beş altı sene kullanacak o yatağı sonuçta.
park yatağı kurdum şimdiden odadan odaya taşıyorum vallaha. taşınması kolay biz hangii odaya oğlum oraya :)))oğlum hep gözümün önünde olacak ilk zamanlar iyi olacak o açıdan

canim bizde guzel bir yatak hemen almadik 6. aydan sonra alacagiz o zaman iet bes alti sene kullanacagi yatagi alacagiz..cok pahali zaten..iyisi olsun istiyoruz,, o yuzden biz park yatagi degilde böyle tekerlekli tasinabilir yatakalr varya boyle prenses gibi tülü falan oluyo üstünde onlardan aldik ikinci el temiz baya..onunla bes alti ay idare edecegiz..sonra adam gibi yatak..senin park yatagida ayni zaten..tasinabilir ne guzel..bence onunla idare et ..

tüllü beşik. görmüştüm bikaç yerde. kızım olsa ben de öyle süslü bi şeyler alırdım :))
dediğin gibi uzun süre kullanacak hemo kadar para vermişken iyisi olsun diyorum ben de..

valla bana yürürken hiç zorlanmıcam, ayaklarımda ödem olmıcakmış, akşam uykusuzluk falan olmazmış gibi geliyordu ama yanılmışım...

çok fazla değil ama ayaklarım şişiyor..

geceleri en az 4 kere uyanıyorum...

yan yatarken kızım zorluyo...

hele işe gelmek..ahkam kesiyodum 32.haftada izinemi çıkılır ....raporu aldım 34. haftamdayım yürümek merdiven çıkmak istemiyorum ....

ben başlarda çıkıp çıkıp geziyodum hatta bir ay öncesine kadar gayet de iyiydim ama şimdi dediğin gibi, iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum, işe gittiğimde neyse de dersim olmadı mı evden çıkasım gelmiyor. normal doğum istediğim için zorluyorum kendimi her gün en azından yarım saat çıkıp yürüyorum.

valla ben normal doğumdan çok kormaya başladım... en başlkarda yiğitlik yapıyordum allah izin verirse normal yaparım falan diye ... şimdi korkudan acaba normal mi yapsama döndüm...

ekimin 14 ünde izine çıkıcam nasıl dayanıcam nasıl olucak bilmiyorum....
bende bide gebelik şekeri var =((

sen de 34. tesin sanırım 17 sinde de ben izne ayrılıcam. hemen hemen aynı günler de gelecek bebişlerimiz:)))
vallaha ben de korkmuyorum desem yalan olur ama aklımı iyi düşüncelere yönlendiriyorum çünkü doğumdan korktukça olumsuz düşünceler nedeniyle zorlaşabiliyomuş doğum. normal doğumda öyle böyle çekeceksin o sancıyı elin mahkum ve geçecek ama sezeryanda doğumdan sonra başlıcak bütün problemler, ne bileyim işte normal olsun daha iyi diye düşünüyorum.

zor valla gözüm çok korktu benimde...

bide şöyle bir durum var 22 ekim doğumlu eşim...

eğer bi mani olmazsa herşey yolunda giderse 22 ekim de doğum yapabilirim

ondanda aklım biraz sezeryana kaydı

babasıyla aynı olacak doğum günleri yanii :))
doktor tahmini doğum tarihi olarak ne diyo ?

en geç 3 kasım..

demin doğrumu yazdım bilmiyorum =))

yani 16 ekimden sonra bebişine istediğin zaman kavuşabilirsin dedi =))

bana da 5 kasım dedi.
ama ben ekimin son haftası doğsa diyorum. bekle bekle sıkıldım yaww
hayırlısı olsun canım yaa. sağlıklı olsunlar da ne zaman olursa olsun

yok yooook ne zaman gelirse o zaman gelsin sonra sezeryan göbeğiyle sen de tanışabilirsin bıngıl bıngıl..kesiğin üzerinde bir yumuşaklık tavsiye etmem ben.bi de normal doğumdan sonra kalkıp oynayasın geliyomuş sezeryandan sonra hep yatasın geliyor

Son düzenleme:

kimininde hiç bir izi kalmamış... sarkan bi göbek yok abartıyolar diyolar =(

kimininde hiç bir izi kalmamış... sarkan bi göbek yok abartıyolar diyolar =(

ya benimki biraz öyle oldu çünkü ikizdi ya ondan arkadaşımınki olmadı çünkü o 9 kilo almıştı ve hepsini verdi ben de hepsini verdim hem de hemen 1.5 kilosu bana kalmıştı.velhasıl benim karnım fazla büyük olduğu için belki de son ayımda çatladı daha önce çatlamamıştı da..tabiki herkesinki farklıdır ama abartı yok kimininki öyle kimininki böyle işte.inşallah sende olmaz

selamm kızlar dünden beri kimsenin sesi çıkmamışş.. her şey yolundadır inşlhh.
hafta sonunuzz güzel geçer umarımm. dikkat edin kendinizeee

merhabaaa
ben gece yine uyandim uyuyamadim..sabah karsi uyumusum..rüyamda kizimi gördüm :) arada rüyama girer bebek olarak görsem bile konusur mutlaka hatta yetiskin gibi kapiyi acar girer cikar yürür:):) neyse bu sabah gördügüm rüyada emziriyorum kizimi..sonra uyuyor..bir kac sonra uyandiriyorum emzirmek icin tekrar emiyor kizim cok ttali bende sütün ciktigini falan hissediyorum görüyorum rüya iste..neyse kiz bana diyor ki hmmhmhm süt cok guzel kokuyor diyor :))::) korku filmi gibi dimi??? ama emzirmek hosuma gitti...
gittikce agirlastigimi hissediyorum..bugun 36. haftama basladim..hepimize guzel haftasonlari dilerim:)

yolunda sen nasılsın ?

ben de iyiyimm her şey yolunda. oğlum dünden beri daha bi hareketli sanki, bikaç gündür azalmıştı hareketleri ama dünden beri kıpır kıpır. tabi onun hareketleri bana bütün sıkıntılarımı unutturuyo :))) sırtım ağrıyomuş, uyuyamamışım problem değil o kıpırdandıkça mutlu oluyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…