33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

2 tane gecelik yetermi ?? ben 3 tane alayım diyom..

çıkarken de elbise giyeyim diyorum

35. haftadayım bende... 22 ekimde doğsun istiyom...
şimdi sen en geç 25 ekim demişsinn ya içim rahatladı

kızlar 35+0 olduk biz ya 2 gündür karnım ağrıyor. dinlenince geçiyor var mı sizdede böyle birşey normal mi yani. cuma kontrolüm var. arada oluyor her zaman değil.

kızlar 35+0 olduk biz ya 2 gündür karnım ağrıyor. dinlenince geçiyor var mı sizdede böyle birşey normal mi yani. cuma kontrolüm var. arada oluyor her zaman değil.

nasil bir agri adet sancisi gibimi oyleyse bendede arada oluyor hatta dun gece sabaha kadar ara ara devam etti..simdi bisi yok .dr olabilir dedi..ne kadar sik oldugu önemli dedi...zaten cok agir olmuyor agridigi zaman..

kizlarrr doktorum aradi bugun gecen hafta carsambaydi kontrolum mantar görmüs simdi haber verdi..ilac alman lazim dedi..vajinal tablet yazmis..evlendigim ilk yilda bir iki kez mantar olmustum ama o zaman anlamistim kasinti akinti vardi..simdi birsey yok hic süphelenmedim..hayret sok oldum..5 gunluk fitil kullanacagim simdi..sabah aksam..

geçmiş olsun canımm. kullan tabi ilaçlarını geçer inşllh.
ya benim sıkıntım da kasılmalarım çoğaldı ve daha önce olmayan bi şey oluyo. karnım kasılırken göğsüm de baskı ve kalbimde çarpıntı hisseiyorum. böyle olan var mı ya bi de sırtımdan bi çekilme hissediyorum. anlatabildim mi bilmem tuhaf bi şeyy..
tırsıyorum ben yaa neler oluyo böyle :s

ayyy canimmm..benimde kasilmalarim cogaldi...bebek hareketleri cok sertlesti..uyku ise cok ilginc gece coooooooook derin uyuyorum hepte kabus görüyorum...2-3 kez wc ya kalkyiorum gelip yatip hemen ukuya daliyorum...rüyalar moralimi bozuyor..
ama kasilmalar olurken göygümde baski kalbimde carpinti olmuyor..sen eminmisin tatlim reflüde oyle his yapiyor cünkü..ben önce kalp sanmiytim sonra reflü oldugu ortaya cikti..cok rahatsiz ediyor..

doktorun yeni mi anlamış kız hahaha..yaşlıydı de mi senin doktorşin şakası sık görülen bişey.bende de akıntı var gıcık oluyorum.ben de yarın kontrole gidiyorum bakalım nolicekk

doktorun yeni mi anlamış kız hahaha..yaşlıydı de mi senin doktorşin şakası sık görülen bişey.bende de akıntı var gıcık oluyorum.ben de yarın kontrole gidiyorum bakalım nolicekk

sevmiyorum doktorumu zaten..dogumdan sonra görmicem yüzünü..ayrica haklisin nerdeyse bir hafta olmus yeni söylüyor..banada ilginc geldi..ben normalde anlarim ama hic belirti vermeyince süphlenmedim..
mantardan ziyade vücudum en cok ellerim ve ayaklarim feci kasiniyor..hatta ayaklarimi kasimaktan yaraladim yani o derece..son ayda kasinti olur diyor internette..sizde kasiniyormusunuzz????

aaa uykusu ağırlaşan bi benimdir diyordum ama ben de aynıyım tuvalete kalkıyorum ama gözümü zor açıyorm.
şimdi endişeler korkular arttıkça rüyalar değişiyor,kabus olabiliyo takma kafana canım.
benim durumu bu hafta sonu sorucam doktora reflü sıkıntım hep vardı mide yanması sürekli oluyodu ama bu dediğim yeni başlayan bi şey. neyse ki oğlumun hareketleri iyi ve kuvvetli yoksa çoktan dayanmıştım doktorum kapısına:)))
Allah korusun hepimizin bebişlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…