kızlar kızlaaaaar size bişey diyecem..göbeğinizin çevresini ölçün de yazın bakim kiminki kaç cm.benimki 112 cm olmuş.bu ne yaaaa...insan mıyım ben arkadaş.sizinki kaç santim hem bir kenara not edin sonra bakar gülersiniz
kızlar kızlaaaaar size bişey diyecem..göbeğinizin çevresini ölçün de yazın bakim kiminki kaç cm.benimki 112 cm olmuş.bu ne yaaaa...insan mıyım ben arkadaş.sizinki kaç santim hem bir kenara not edin sonra bakar gülersiniz
cnm herkesin ağrı eşiği farklı sezeryanda kişiden kişiye değişiyo ben doktorumdan rica etmiştim ilk beni almıştı ameliyata 10 gibi odamdaydım ayıldıktan sonra bir ağrı kesici olmuştum öğlen 12 gibi gelenlerle geğik bile yapmıştım ama dedimya işte herkesin farklı her doğumda farklı olabilir belki bunda daha çok acı çekicem ama ben hiçbişeye şahit olmadan kucağımda bebeğimle odamda olmak istiyom bana az almışın derler sen bendende az almışın:))o son ay kilo vermek nasıl oluyo öle:)yemiyomusun ben bir yiyorum sana anlatamam hepde kalorili şeyler mesela eşim birazdan tatlı getircek onu akşam yemeği yapabilirim yani:)en mağdur olan eşler:)benim eşimde artık doğuraydın diyor adamın bütün hayatı sekteye uğradı valla:)allah yardımcımız olsun doğumdan sonrada yazışırız inşallah:))benim satım 24 ocak bende 34+2 deyim yani 35. haftamdayım bende bu arada kızmı erkekmi bebişin adı ne olucak?
canim bende seker fazla cikmisti hafifte olsa cokta kurallarina uymasamda diyet yapiyorum ..fazla yemiyorum..ama meyve salata sebeze yemekleri ve et , yumurta , süt kesin yiyorum ha birde mutlaka ceviz findik badem...benim esim daha fazla sisme diyor zaten adam korkuyor yaa..baska birsey oldun sen artik diyor..
dogumdan sonra mutlaka yazisalim özellikle bu topige yazan hanimlarla mutlaka..bizim satimiz nerdeyse ayni :))))) benik bebegim kiz olacak...esim cok istemisti kiz Allah onun gönlüne göre verdi..benim icin fark etmezdi..kiz erkek ama icimden gecen erkekti ne yalan söyleyim:)): olsun kiz olsun sana yardim eder diyor :):) yalan yaaa erkek olsa kiskanacakti:)):):kzilar bide babaya düskünler yaaa bide sevimli sevimli oluyorlar tabi..herkes kiz deyince daha bi ayyyy cok guzell cok tatli falan diyorlaramann evlat iste annem öyle der..evlatin kizi erkegi olmaz hayirlisi hayirsizi vardir der. bencede öyle..Hayirli evlatalrimiz olur inslalah..
ilk hamilelikler hep öyledir zaten son derece özenli titiz dengeli beslenmeyle geçer ikincisinde salarsın:)ne yalan söyliyim bi oğlum vardı bide kzıım olsun istiyodum allah kalbime göre verdi ama tabiki önemli olan sağlıklı sıhhatli doğması hayırlı evlet olması...kızıma ada ismini koymayı düşünüyoruz siz ne koyucaksınız?bu arada senin bebek takviminden bende istiyorum nasıl yaptın onu?
hoşgeldiniz efendiiiiiim çıstırı çıstırı..burdayız göbeğimizin elvediğince girip birbirimizi dürtüyoruz.sen nasılsın ne yapıyorsun doğum ne zaman belli mi acep..ben haftaya doktora gidecem söylemez daha benimki ama bakalım
benim göbiş 114.... hooboaaaa seni geçtimmne kadan da fitiizz değil mii
benim branş türkçe caımm.
atanma konusunda da hayırlısı olsun canım ya. kısmet ben de işe gidiyom ama aklım hep oğlumda vallaha meslek adına ne yapıyosun de hiiiçç...
hoşbulduk benimde randevum 1 ekimde şimdilik 17 ekim gibi ama değişmezse tabiii hocam sizin kpss dee puanlarınız baya yüksek inşallah kazanırsın çalışmak gibisi yok bende öğretmenim yarın son artık izne ayrılcam
Canim biz Lara koyduk bile :):) bebek takvimi derken onu anlamadim walla kusura bakma. eger yorumlarimin altindaki stickersi soruyorsan o cok basit..Lilypie den yapiyorsun..sitede aciklamali anlatimi var ama zaten kendin girincede anlarsin :)
bebebk takvimide nerden çıkmış ayolll stıckerı soruyodum da lılypıe neresi onu anlamadım:))
http://lilypie.com/ bu adresten sekerim :):)
ooohh maşallah sevindim benimkinden büyüğü varmışmaşallah şekerim..evet çok fitiz yaa bikini bile giyebilirz çok da gözel olur haaa
anaaaam ne güzel 100 cm iyi valla küççükmüş benim de öyle olsaydı amaaa geçti bor un pazarı.maşallah sana da hadi bakalım 36 ya giriyon ben de salı günü gürüyorum inşallahhhcanimmmmmmmm minikkuzumm
hic aklima gelmemisti walla göbisimi ölcmek:):) simdi ölctüm benim 100 cm:):) yarin 35. haftam bitiyoooooo:):)):
teşekkür ederimm valla kazansam mı kazanmasam mı ben de şaşırdım soğudum iyice sınavdan filan.3 çocukla da atanırsam mucize olur zaten hayırlısı lsun..kolay doğumlar dilerimmmmhoşbulduk benimde randevum 1 ekimde şimdilik 17 ekim gibi ama değişmezse tabiii hocam sizin kpss dee puanlarınız baya yüksek inşallah kazanırsın çalışmak gibisi yok bende öğretmenim yarın son artık izne ayrılcam
evett hepimizemaşaallahh. vallaha şimdi havalar soğudu ama denize girerken giydim ben pikinimi göbeeemi gere gereben zaten göbeğimi çok seviyorum da popom da onunla yarışmasaydı iyiydii
hehe ):)) en kücük göbisli benim:):) doktorum demisti 2 hafta önce zayif oldugun icin sana agir geliyor bebegi tasimak..yaa arkadaslar ben su an ne hissediyorum bilmyiormusunuz..yana yattigim zaman koltukta tv bakarken falan yaa nasil anlatsam sanki bebek böyle oda yana yatiyor gibi yani nasil anlatsam belki anlarsiniz beni sanki düsecek gbi bir his oluyor ve aciyor karnim..elimle tutuyorum..ilginc ya..
bide cocuk gunde kac kere hickirir öyle benimkisi sanki sürekli hickiriyor..bide büyüd artik baya..cok güclü geliyor hickiriklari..cok hissediliyor.esim sasiriyor..
bebegim dogum pozisyonunda sükür..dönmez artik dimi???
hergün dünden ne kadar farkli oluyor öyle..artik oturup kalkmamda zorlasti..walla hayat giderek zorlasiyor...........ama sükür herhangi bir saglik sorunumuz yok :):)
sizlerde iyisiniz insalahh :)
evett hepimizemaşaallahh. vallaha şimdi havalar soğudu ama denize girerken giydim ben pikinimi göbeeemi gere gereben zaten göbeğimi çok seviyorum da popom da onunla yarışmasaydı iyiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?