33. haftalik hamile bayanlar burayaaa

kızlar kızlaaaaar size bişey diyecem..göbeğinizin çevresini ölçün de yazın bakim kiminki kaç cm.benimki 112 cm olmuş.bu ne yaaaa...insan mıyım ben arkadaş.sizinki kaç santim hem bir kenara not edin sonra bakar gülersiniz

benim göbiş 114.... hooboaaaa seni geçtimm ne kadan da fitiizz değil mii
benim branş türkçe caımm.
atanma konusunda da hayırlısı olsun canım ya. kısmet ben de işe gidiyom ama aklım hep oğlumda vallaha meslek adına ne yapıyosun de hiiiçç...

Son düzenleme:

canimmmmmmmm minikkuzumm
hic aklima gelmemisti walla göbisimi ölcmek:):) simdi ölctüm benim 100 cm:):) yarin 35. haftam bitiyoooooo:):)):

ilk hamilelikler hep öyledir zaten son derece özenli titiz dengeli beslenmeyle geçer ikincisinde salarsın:)ne yalan söyliyim bi oğlum vardı bide kzıım olsun istiyodum allah kalbime göre verdi ama tabiki önemli olan sağlıklı sıhhatli doğması hayırlı evlet olması...kızıma ada ismini koymayı düşünüyoruz siz ne koyucaksınız?bu arada senin bebek takviminden bende istiyorum nasıl yaptın onu?

Canim biz Lara koyduk bile :):) bebek takvimi derken onu anlamadim walla kusura bakma. eger yorumlarimin altindaki stickersi soruyorsan o cok basit..Lilypie den yapiyorsun..sitede aciklamali anlatimi var ama zaten kendin girincede anlarsin :)

hoşbulduk benimde randevum 1 ekimde şimdilik 17 ekim gibi ama değişmezse tabiii hocam sizin kpss dee puanlarınız baya yüksek inşallah kazanırsın çalışmak gibisi yok bende öğretmenim yarın son artık izne ayrılcam

ooohh maşallah sevindim benimkinden büyüğü varmışmaşallah şekerim..evet çok fitiz yaa bikini bile giyebilirz çok da gözel olur haaa

ayy cnm ya hala çalışıyorsun kıyamam, tabii vaktinin fazlasını bebişinle geçirmek istiyorsun, bende üniv mezunuyum ama çalışmıyorum aslında çalışmak üretmek istyorum ama şartları bana uygun olan bir iş yok bizde böyle yarı maddi sorunlar yarı hamilelik sıkıntıları idare ediyoruz:) ben göbüşümü ölçemedim mezuramı bulamıyorum:) bebişin odası olucak yer tıkış tıkış ufaklığın eşyalarıyla dolu önce diğer eşayalrı çıkartmamız lazm burdan oda zaten hap kadar:) neyse kızlar öpüyorum sizi bebişlerinize iyi bakın, Allah a emanetsiniz

Canim biz Lara koyduk bile :):) bebek takvimi derken onu anlamadim walla kusura bakma. eger yorumlarimin altindaki stickersi soruyorsan o cok basit..Lilypie den yapiyorsun..sitede aciklamali anlatimi var ama zaten kendin girincede anlarsin :)

bebebk takvimide nerden çıkmış ayolll stıckerı soruyodum da lılypıe neresi onu anlamadım:))

ooohh maşallah sevindim benimkinden büyüğü varmışmaşallah şekerim..evet çok fitiz yaa bikini bile giyebilirz çok da gözel olur haaa

evett hepimizemaşaallahh. vallaha şimdi havalar soğudu ama denize girerken giydim ben pikinimi göbeeemi gere gere ben zaten göbeğimi çok seviyorum da popom da onunla yarışmasaydı iyiydii

canimmmmmmmm minikkuzumm
hic aklima gelmemisti walla göbisimi ölcmek:):) simdi ölctüm benim 100 cm:):) yarin 35. haftam bitiyoooooo:):)):
anaaaam ne güzel 100 cm iyi valla küççükmüş benim de öyle olsaydı amaaa geçti bor un pazarı.maşallah sana da hadi bakalım 36 ya giriyon ben de salı günü gürüyorum inşallahhh

teşekkür ederimm valla kazansam mı kazanmasam mı ben de şaşırdım soğudum iyice sınavdan filan.3 çocukla da atanırsam mucize olur zaten hayırlısı lsun..kolay doğumlar dilerimmmm

evett hepimizemaşaallahh. vallaha şimdi havalar soğudu ama denize girerken giydim ben pikinimi göbeeemi gere gere ben zaten göbeğimi çok seviyorum da popom da onunla yarışmasaydı iyiydii

hehe bikini mi giydin ne güzel.ben de kendime şort ve likralı askılı badiden bikini yaptım bu yaz.arada bi su vurunca donum düşüyodu çekiyodum geri.ceplerime kum doluyoduama güzeldi be oğlumla yüzdük..bu arada benim popo da büyüdü.çok komik bi tipim yaa yan dönünce korkuyorum kendimden.8 ay oldu hala alışamadım güzel vücütüme

kıskandım valla bende ölçtüm hemen 109 çıktı =)))

ooooyyy 34.haftammmm allahım hem bi taraftan korkuyorum hemde bebişime kavuşacağım günü iple çekiyommmmmmmm

hehe ):)) en kücük göbisli benim:):) doktorum demisti 2 hafta önce zayif oldugun icin sana agir geliyor bebegi tasimak..yaa arkadaslar ben su an ne hissediyorum bilmyiormusunuz..yana yattigim zaman koltukta tv bakarken falan yaa nasil anlatsam sanki bebek böyle oda yana yatiyor gibi yani nasil anlatsam belki anlarsiniz beni sanki düsecek gbi bir his oluyor ve aciyor karnim..elimle tutuyorum..ilginc ya..
bide cocuk gunde kac kere hickirir öyle benimkisi sanki sürekli hickiriyor..bide büyüd artik baya..cok güclü geliyor hickiriklari..cok hissediliyor.esim sasiriyor..
bebegim dogum pozisyonunda sükür..dönmez artik dimi???
hergün dünden ne kadar farkli oluyor öyle..artik oturup kalkmamda zorlasti..walla hayat giderek zorlasiyor...........ama sükür herhangi bir saglik sorunumuz yok :):)
sizlerde iyisiniz insalahh :)

önemli olan sağlığımız zaten. bu ağırlıklar hareket zorlukları geçecek pire gibi olucaz bebişlerin peşinde:))))
benimki de bi başladı mı hıçkırmaya allaaaahh durmuyo hık da hık hık da hık:)) bazen acaba normal mi diye endişeleniyorum yaww.

şimdi size bi şey danışıcam kızlar. ben oğluşumun odasını mobilyacı bi tanıdığımız var ona yaptırıyorum. dolabı falan hazırlamışlar sıra büyüyen karyoladaymış aradı içine alacağın yatağı belirle ölçülerini ona göre yapayım sonra sıkıntı olmasın dedi. buraya kadar güzel. gittim yataşa büyüyen karyolalar için bebek yatakları var özel ölçü 80-180 ama ellernde yok. fabrikaya sipariş verecekler gelmesi bir ay falan sürermiş.
ellerinde star yatak diye bi model var o da 80 180 özellikleri iyi diyo ama bebekler için bi özelliği yok sonuçta. bebeklere özel olan yatağında yok omurga gelişimi yok antibakteriyel özelliği falan bir sürü şey saydı.
napsaaam yaa beklersem bebek yatağını, oğlumdan sonra bile gelebilir, gerçi ilk zaamanlar park yatağında benim odamda yatacak ama
bi de size danışayım dedim. siz olsanız napardınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…