Kızlar ben doğurdum bebeğim 2 hafta önce 34 + 3 haftalık doğdu. Bu 2 haftayı çok zor geçirdik günlerce hastaneden çıkamadık bebeğim beslenemedi epey kilo kaybetti sarılığı tavan yaptı ne kaşıkla ne bardakla ne de biberonla besleyemedim ama artık emmeyi öğreniyor yavaş yavaş henüz yeterli derecede emmese de normal doğum haftasını tamamlayınca sorunlarımız azalır sanırım. Umarım sizin bebekleriniz vaktinde ve sağlıklı olarak doğar da hemen evinize götürürsünüz bebişlerinizi.
Hepinize teşekkürler kızlar bugün yine doktor kontrolümüz vardı biraz moralim düzeldi. Sarılığı tamamen atlatamasa da düşmeye başlamış zamanla beslendikçe atar dedi doktor. İlk 15-20 gün verdiği kiloları alma kendini toplama süreciymiş zaten bundan sonra iyi beslenirse kilo almaya başlarmış. Doğduğundan beri kendi kendine uyanmayan sürekli uyuyan bebeğim dün ilk defa kendisi uyandı çok zor bir 15 gündü ama sanırım hayatımız düzene girmeye başlayacak yavaş yavaş :) size de kolay doğumlar diliyorum inşallah bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz bir an önce.
bugün bir dükkana girmek üzereyken genç bi oğlan beni gösterip diyor ki yanındaki arkadaşına az kalmış 1 haftası var...aaaa sinir oldum sanane arkadaş az mı kalmış çok mu kalmış bi acayip oldum tüpümden belli tabi zor yürüyorum ama bebek doğmadan eksikleri alayım dedim.kırmızı kurdeleli toka aldım saçıma takacam doğumdan sonra:)) oje aldım,bebişe bişeyler aldım amaaan işte eksik bitmez
nerden anlamış bi haftan kaldığını bana da bi baksın çok merak ediyorumdeli mi ararsın işte
kırmızı kurdele olmazsa olmaz ben ilk onu almıştımm
oje niye kızz
ben ojeyi çok severim yaa.tırnaklarımı da iyice kısalttım törpüyle o zamana yetişsin diye. tabi çok uzun olmasını istemem de şekilli olsun bebişe batmasın diye.moral olur bee süreriz işte ne güzel.bi de çıkmayan ruj aldımhafifçe sürüyorsun pembe gibi oluyor çıkmıyor eskiden annelerimizin olurdu ondan işte.bebeğimi öpmeyeceğim için azıcık sürecem.
aslında ben ilk doğumumda hiç özel bir şey yaşayamadığım için her şey içimde kaldı.ne yanımda bebek vardı ne lohusalığımı bildim,eşim çiçek almayı unuttu,kayınvalidemler çiçek bile almadı.beklemiştim sanırım..bebekler hastanede kaldı,ben ameliyatlı halimle günde iki kere hastaneye giip geldim vs. vs..hatırladıkça üzülüyorum.insan kendini özel ve mutlu hissetmek istiyor olmayınca hep içinde bir ukte kalıyor..o yüzden doğumdan sonra daha iyi görünmek istiyorum..bakalım neler oliceeeekkkkk...
hepinize teşekkürler kızlar bugün yine doktor kontrolümüz vardı biraz moralim düzeldi. Sarılığı tamamen atlatamasa da düşmeye başlamış zamanla beslendikçe atar dedi doktor. Ilk 15-20 gün verdiği kiloları alma kendini toplama süreciymiş zaten bundan sonra iyi beslenirse kilo almaya başlarmış. Doğduğundan beri kendi kendine uyanmayan sürekli uyuyan bebeğim dün ilk defa kendisi uyandı çok zor bir 15 gündü ama sanırım hayatımız düzene girmeye başlayacak yavaş yavaş :) size de kolay doğumlar diliyorum inşallah bebişlerinizi kucağınıza alıp evinize dönersiniz bir an önce.
Kızlarrr sezeryan günüm değişti.
Bu cumartesi yani 15 Ekim sabah 08:00 de çizecekler :)))
Prof Doktorum ve ekibi girecek çok rahatım.
Dün kontrol vardı bebek 3.280 olmuşHafta sonuna kadar 3.500 olur belki
Kızlarrr sezeryan günüm değişti.
Bu cumartesi yani 15 Ekim sabah 08:00 de çizecekler :)))
Prof Doktorum ve ekibi girecek çok rahatım.
Dün kontrol vardı bebek 3.280 olmuşHafta sonuna kadar 3.500 olur belki
Kizlarr ben dun gece dogum yptim.pazartesi sabaha karsi suyum geldi.ozaman 37+2dim yana.neyse suyum gelince hemen hastaneye.acilmam ve sancim yoktu.oglen saat birde suni sanci ilaciverildi.ikinci ilac saat beste verdiler.zaten 2.ci haptan sonra kabus basladi.saat besten gece onikiye kadar sanci cektim.ama ne cektim.dun gece bire dogru kizim dogdu.su an hastanedeyim.eve gecince ayrimtilari yazarim.benim dogum zor oldu.ama normal dogum xaptim.kizim 2.820 gr cokkk tatli.......
günaydın kızlarrrrrrrrr....
bebişleriizi kucağımıza almak için bir gün daha mı eksilmiş oldu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?