33 haftalık hamile yatılı misafir

Haksız olduğu yer neresi tam olarak
Bu benim fikrim.. Uzun süre olsa konu sahibi haklı ama 1 gece için tepkisi fazla.

İnsanlar bütün gün hastane işi ile uğraşıp belki eve akşam girecekler. Olabilir yani dünya hali herkesin zor anları olabilir yardınlaşmak güzeldir.

Jes canım hamile hiç olmadım sizler daha iyi bilirsiniz tabiki

Ben biraz duygusal baktım galiba işi düşmüş birileri gibi

Bir gece kalacaklar zor olsada diye evet arkadaşlar yazmışlar hamile olanlar haklılar haklisiniz
Yaşadığım bir şeyi yazdım bende onun psikolojiyle yazdım
Karşı taraf içinde moral bozucu bir günlük iş var ama istemiyorlar gibi tabiki iş uzar bu üç güne beş güne çıkar o zaman bambaşka bir durum

Ne güzel yazmışsınız elinize sağlık ama o kadar öküz ki
Kendi evim varken niye otele götüreyim der. Şuan da suçlu benim onun gözünde o kendi akrabasını misafir edemeyen birisi.
Ve bana dün akşam öyle laflar ettiki bir daha benim annem bile ondan izinsiz gelemeyecekmis annem düşünün gelip Herşeye yardım eder benim annem ile teyze gelinini eş tuttu

Size gerizekali deme cüreti nerden buluyor. Dedigim gibi merakliysa hemem otel kral dairesi kiralasin. Bana baskalari icin gerizekali diyen adami bir yere gömerim. Saygisiz ya

Ben size acıdım desem ?
İnanın helal olsun diyemedim.
Kendinizi yormuş yazık etmisşiniz bedeninize.

o halde senin annen de izinsiz gelemez de :)
Salak ya.

Dini boyuta girmeyeceğim ama şunu söylemem lazım. Karısını mahrem ile evde bırakmaya çekinmiyor ama

Üç aylık çocuğun yanına mi geleceklermis korona Fink atarken milletteki akla bak yarabbim
5 gunlukken gormeye geldiler, ben hamileligim boyunca esimle kavga ettim fazla kalirlarsa sütüm kesilir stresten geldikleri gibi donsunler beni hic ilgilendirmez dedim. 1 gun gorup gittiler. Kayinpederim o sirada dedi ki, 40 i ciksin, o vakte kadar cocuklarin okulu da biter ablanlar da (buyuk gorumcem) gelir, kalırız biraz. Hicbisey demedim. Esim odada degildi bunu derken. Esime soyledim sonra bunu. "Allahin fikirsizi pansiyon mu burasi" dedi sfafgsshdd

İşten izin alıp diğer gün gidecekmis . Karısına hakaret bile etmiş seviyesiz adam . Ya din niteyse tek kadınlara inmiş gibi zaten sanki biz mesuluz. Gönlü olmayan hamile karısina hakaret eden adama din inmemiş . Ağzımı bozacagim konuya çok sinirlendim . Biraz konu sahibinde de var belli ki . At sahibinin altında kisner diye bir laf vardir bu adama çok yüz vermiş

Eşinizin gerizekalı demesi de abes zaten kabul etmemişsiniz olay bitmiş geri dönüşü yok artık bari birbirinizin kalbini kırmayın.

Misspare hastane işi bir günde bitmez canısı.

İki durum birbirinden farklı bence. Adamın ısrarıyla gitmişsiniz, içeceğiniz bi kahve. Güleryüz gösterse hoş olurmuş.
Konu sahibinin durumu daha farklı.
Konu sahibinin durumu farklı evet ben insanın morali bozuluyor etkileniyor anlamında demek istedim bu yüzden bende etki yaptığı için bböyle düşünerek yorum yaptım onu demek istedim yoksa tabiki farkli

Tövbe yarabbim ya . Gerçekten millet kafayı yemiş .çocukların okulu biter sen misafir mi ağırlayacakmişsin

Konu sahibinin durumu farklı evet ben insanın morali bozuluyor etkileniyor anlamında demek istedim bu yüzden bende etki yaptığı için bböyle düşünerek yorum yaptım onu demek istedim yoksa tabiki farkli
Bak yine begenmedimlere doyacaksın akfldjaklfhhjdks

pekiiiii.... o beklenen can alıcı soruyu ben soruyorum sıkı durun hazır mısınız

bu adama çocuk neden, söylediği sözler,bakış açısı ,davranışı... birde baba yaparak başına ödül koyulmuş . keşke önce evlilik yoluna koyulsaymış. doğumdan sonra bebekle,çocuk hastayken vs yine bunları yaşayacaksınız

Bence sizin durumda iletişim eksikliği olmuş. Adam karısına sormadı muhtemelen ama kadında abartmış. Sizin yatılı kalma durumunuz yokmuş zaten. Soluklanıp gidecekmişsiniz.

Acaba bütün akrabalarına karşı hep böyle tepkili misiniz? Sanki bu durum kocanız için son damla olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…