33 yaşındaki bir kadın için başarı kriteri nedir sizce?

En az 3 çocuklu, mutlaka kurumsal bir şirkette en az yönetici konumuna gelmiş olmalı.
Kusura bakma dalgaya vurdum ama, yok öyle bir kriter.
Sen kendini başarılı görüyor musun,çevrende takdir görüyor musun ve mutlu musun önemli olan o.

Bu değişken bir durum. Bir kişinin başarı olarak tanımladığı şey, bir başkası için kıymetsiz olabilir. Bana göre hayatından tatmin olan, mutlu olan, iç huzuru olan, kendini başka insanlarla kıyaslamayacak kadar özgüven sahibi insan başarılı olmuştur. Bunun maddi ya da manevi hangi konulara bağlı olup, olmayacağı da kişiden kişiye göre değişir.

Ideal bir kadın kendi ile barışık ve yüksek özgüvenli olmalı.

İster 33, 53.
Bence onemli olan yas degıl zıhnıyet dusunce sımdı hıc okumamıs bır 33 yas dersenız mecbur koca elıne bakcsz dıye dusunen var azm edıp hırsla calısan bu kısıye gore degısır bence ama soz konusu bayn olunca bence her daım dık kendıne guvenen azımlı ve hırslı olmk gerekır zqren bunlar oldu zaman basarıda gelır ha ben 26 yasındayım ornek benım ıcın basarı once ıs en zırve olmalı suanda calıstım mazada mudurum ve bolge sorumlysu olmak ıstyorum yanı genel kordınator ve olcam cunku bunu ıstyorum ıse ılk basladımda bu markanın satıs temsılcısıydım ılkbasda maza sefı olucm dedım cabldm hır taptm oldu sonra mudur yadmcı olrm dedm yaptm suanda mudurum bunuda ıstedım basradım sımdı genl kordnator olcm ıstyorum bolyormkı olucam azım hırs bunun yanı sıra guzel bı evlılıgm var sımdı cocuk usryorum o olmuo sımdılık oda rabıme kaldı inş rabim onuda nadıp eder oda olursa ıste zırve ama en onmlısı ennbasta kendını sevecek ınsan kendıne guvenecek oz guvenı tam olacak ben yaprm dıcek kendını ezdrmeck axımlı olacak ozaman hersey olur onmlı olan yas deıl caba ve azım ben 17 yadında baldm bu ıse. Sımdı 26 yım be 10 yıldır bu ıs yerındeyım kendme guvnm tam 33 40 50 bence fark etmmelı

10-15 bin maaşı olan,
3 yabancı dil bilen,
Her yıl 5 kere tatil yapabilen
Anlayışlı, aşık, yakisikli, karizmatik, nazik, kariyer sahibi hatta mumkunse holding sahibi falan kocası olan,
3 çocuklu,
175, 55 kilo, güzel, bakımlı, zeki, akıllı, haftada 2 kitap bitiren, en az bir enstrüman çalabilen
........
Kimle kiyas yapacağız? :)
Oyle bir kadın yok. Her kadın kendi idealini kendi seçer, hayat şartlarına, isteklerine, karakterine göre.
Kimine göre annelik, evlilik olmazsa olmazken,
Kimine göre evlilik ve çocuk fikri çok uzaktır.
Kimi yogun çalışmayı severken, kimi daha az bir maaşla kendine vakit ayirabilecegi bir işi tercih eder.
İdeal olanı kendi hayatınıza kıyaslamak için mi sordunuz bilmiyorum,
İdeal kadın, başkalarının gözünde nasıl göründüğünü önemsemez :)

bence ideal kadın diye birşey yok..herkesin beklentisi karakteri farklı...ben şuan çalıştığım işten gayet memnunum ailemden eşimden gayet memnunum..ama belki benim memnum olduğum mutlu olduğum bu hayatımdan hiç zevk almayacak insanlar olabilir..oyüzden ideal kadın veya ideal erkek lafı bana doğru gelmiyor...

Ideal bir kadın kendi ile barışık ve yüksek özgüvenli olmalı.

İster 33, 53.

en önemlisi de kendiyle barışık olmazk.

hani bir söz vardır,
hangi işi yapıyorsanız, en iyisi olun diye.

yaptığın işten keyif almak, kendi ile barışık olmak yanında huzuru da getireceği için, bir kadın bir insan başka ne ister ki.

Bundan 2-3 sene önce olsaydı farklı yazabilirdim.
Benim olmazsa olmazım kadında da erkekte de eğitimdir.
İyi bir insan olmak.
Kimseye zarar vermemek, hayvanları sevmek, hak hukuk yememek, kimsenin ahını almamak.
İnsanların zaaflarını kullanmamak, kimsenin açığını aramamak görsen bile susmak.
Bir de bir çok insana göre ideal olabilirsin ama bu seni mutlu yapmaz.

Bana göre ayağı yere basmalı , ne oldugunu ve nerede oldugunu bilmeli , gerisi teferruat

Kişiye, duruma göre değişir
Çok ucu açık olmuş bu konu

En iyisi herkes kendisini yazsın
Sen kendince pay çıkar

Ben 29 yaşındayım
4,5 yıllık evliyim
1,5 yaşına yaklaşan bi kızım var
Çalışıyorum

İdeal miyim değil miyim bilemem
Şükür derim.

Karakteri hiç sormamışsın
İş aile çoluk çocuğun yanı sıra karakter de çok önemlidir
Aynı imkanlarda olup kocasına boyun eğen kendini ezdiren çok kişi var mesela

Sen tam olarak hangisini merak ediyosun

Yani bir de şöyle bir durum var.
Birçoğuna göre biz idealizdir yerimizde olmak isteyen çok insan vardır.
Ama biz de başkasının yerinde olmak istiyoruzdur.
Değişik bir konu.
Güzel fikirler çıkar gibi.

Bence ıdealsin :) benım cocum yok allah bnada nasıp etsın bende ısımden esımden memunum belkı baskası benım ısmde mutlu olamaz yanı vıraz zor bazen sıkıcı ama ben sevıyorum ınsanlarla ıc ıce olmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…