- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.034
- 163
- Konu Sahibi cilekli_dondurma
-
Ben şükür etmekten ve gayret etmekten yanayımYani bir de şöyle bir durum var.
Birçoğuna göre biz idealizdir yerimizde olmak isteyen çok insan vardır.
Ama biz de başkasının yerinde olmak istiyoruzdur.
Değişik bir konu.
Güzel fikirler çıkar gibi.
Teşekkür ederimBence ıdealsin :) benım cocum yok allah bnada nasıp etsın bende ısımden esımden memunum belkı baskası benım ısmde mutlu olamaz yanı vıraz zor bazen sıkıcı ama ben sevıyorum ınsanlarla ıc ıce olmayı
İstediği hayatı yaşıyorsa (artık nasıl bir hayat özlemi varsa), başarılı olmuş demektir hayatta.aile,kariyer ya da başka bişi,33 yaşında ideal bir kadın nasıl olmalı sizce?
Mesala ben maza muduruyum hemde colins te ve ınmasınız belkı 10 yıldr burdayım kımler geldı gwctı ben sevıyorum satmayı almayı gıydıtçrmeyı gıymeyı ama bundan cok haz etmyn kısılerı gordum jac eleman geldı gectıTeşekkür ederim
Amin size ve isteyen herkese inşallah evlat nasip etsin Allah
İşte o yüzden kime göre ideal bilinmez
Bir simitçi halinden memnun ve şükreder
Bir müdür mutlu değildir
Benim 'ideal' den anladığım mutlu yaşamak
Kariyere göre orantı kuramıyorum
Mesela bana göre değil , 25 yaşında evlenmiş hayatını yaşamamış erkenden evlenmiş yazık die içimden geçmişti, çocuğu var bir de çalışıyor çocuk başlı başına yıpratıcı birşey, çalışmayı düşünemiyorum bile, işte bunlar hep değişkenler konu sahibi gördüğün üzere.Bence ıdealsin :) benım cocum yok allah bnada nasıp etsın bende ısımden esımden memunum belkı baskası benım ısmde mutlu olamaz yanı vıraz zor bazen sıkıcı ama ben sevıyorum ınsanlarla ıc ıce olmayı
İşte o yüzden 'ideal' denilen şey kişiden kişiye değişirMesala ben maza muduruyum hemde colins te ve ınmasınız belkı 10 yıldr burdayım kımler geldı gwctı ben sevıyorum satmayı almayı gıydıtçrmeyı gıymeyı ama bundan cok haz etmyn kısılerı gordum jac eleman geldı gectı
Bende 25 yadında evlndım suan 26 yım ama gauet mutlym ve hala calsyorum cocuk da dogrsam calsrım zaten ısteseletde cıkramaxlar 10 yılk tazmınatm var xd zatn suanda 3 mlyr net alyorum pırımle beraber 4 bulyo tazmınat sıkarMesela bana göre değil , 25 yaşında evlenmiş hayatını yaşamamış erkenden evlenmiş yazık die içimden geçmişti, çocuğu var bir de çalışıyor çocuk başlı başına yıpratıcı birşey, çalışmayı düşünemiyorum bile, işte bunlar hep değişkenler konu sahibi gördüğün üzere.
İşte dedim ya göreceli hersey konu sahibine örnek için söyledim, sizin çok bulduğunuz o meblayı başkaları bulmuyor da olabilir mesela.Bende 25 yadında evlndım suan 26 yım ama gauet mutlym ve hala calsyorum cocuk da dogrsam calsrım zaten ısteseletde cıkramaxlar 10 yılk tazmınatm var xd zatn suanda 3 mlyr net alyorum pırımle beraber 4 bulyo tazmınat sıkar
Mesela bana göre değil , 25 yaşında evlenmiş hayatını yaşamamış erkenden evlenmiş yazık die içimden geçmişti, çocuğu var bir de çalışıyor çocuk başlı başına yıpratıcı birşey, çalışmayı düşünemiyorum bile, işte bunlar hep değişkenler konu sahibi gördüğün üzere.
Ben asıl muhasebe okudum ama bu ıse baslmıstım sevdım konuskanım musterılerle fln kayntrm ama asla yaln solmm olmadysa olmadu derım bu yuzden coj mustrm var satısdan yetıstm mudur oldumİşte o yüzden 'ideal' denilen şey kişiden kişiye değişir
Kimisi insan ilişkilerinde iyidir, sizin gibi bu tarz işlerden hoşlanır
Sanmıyorum bende yapamam herhalde sizin işinizi, ben muhasebe bölümündeyim müşterileri arayasım bile gelmiyo. Maille çözüyorum işleri. Ben biraz soğuk biriyim
Ben asıl muhasebe okudum ama bu ıse baslmıstım sevdım konuskanım musterılerle fln kayntrm ama asla yaln solmm olmadysa olmadu derım bu yuzden coj mustrm var satısdan yetıstm mudur oldumİşte o yüzden 'ideal' denilen şey kişiden kişiye değişir
Kimisi insan ilişkilerinde iyidir, sizin gibi bu tarz işlerden hoşlanır
Sanmıyorum bende yapamam herhalde sizin işinizi, ben muhasebe bölümündeyim müşterileri arayasım bile gelmiyo. Maille çözüyorum işleri. Ben biraz soğuk biriyim
İşinden memnun olmak çok önemliBen asıl muhasebe okudum ama bu ıse baslmıstım sevdım konuskanım musterılerle fln kayntrm ama asla yaln solmm olmadysa olmadu derım bu yuzden coj mustrm var satısdan yetıstm mudur oldum
Ben cok bulmyorum ama hıc bı ıs yerı 10 yılk elamn cıkrmk ıstemez 4 mılyrdan hesapla her aykı naasdan 10 yıla vurİşte dedim ya göreceli hersey konu sahibine örnek için söyledim, sizin çok bulduğunuz o meblayı başkaları bulmuyor da olabilir mesela.
Herkes kendince bişeyler yazmışsoruda zaten sizce demiştim, göreceli olduğunu biliyorum, size göre nasıl olmalı diye sordum...
sizin 33 oluncaki idealiniz nedir?bence soruyu yanlış anladınızHayatta ideal diye bir sey olduguna inanmiyorum çünkü hayatta 'tamamlanmak' diye bir durum soz konusu degil. Ornegin dogarsin, buyursun okul hedefleri baslar. Universite okursun is bulma hedefi baslar. Sonra evlenmek. Evlenince cocuk sahibi olmak. Peki cocugun da oldu diyelim. Simdi heh tamam ben idealim mi diyecek insan? Aksine yeni bastan o cocuk buyuyecek, okula gidecek, derken dedigim yere geliyorum, hayatta tamamlanmak diye bir sey yok. Hayat ancak ölümle tamamlanir. O yuzden bana da sorarsan, kac yasinda olursan ol, bugununden memnun musun? Oleceginin farkinda misin? Bunlar onemli.
Sizin sordugunuz sekliyle dusunursek, 33 yasinda olup bekar olan, istedigi gibi bir kariyeri maasi olmayan veya evli ama cocugu olmayan kadinlar oturup ühüü benim hayatim hic ideal degil diye aglasin'a gelir konu =)
Hayat bu, bazen dogar dogmaz cok ozenilen bir hayat sunar, bazen cok genc yasta, bazen de mucadeleler hediye eder, bariyerler aştirir. İnan bana kimsenin hayatina imrenmeye özenmeye degmez.
Baskalarini 'izlemeye' ayrilacak vakti, kendin için kullanmak en dogrusu. Tek rakibin kendin olmali. Yoksa iyinin iyisinin iyisi hep vardi, hep olacak. Herkes kendi dün'ü ile yarisirsa o zaman mutlu olur.
Ben şükür etmekten ve gayret etmekten yanayım
Kıyası sevmem
Kendi şartlarımı zorlamayı severim
Kesinlikle eleştirmek için demedim zaten eleştirilecek birşey de yok, konu sahibinin ideal anlayisini aramasini garipsedigim icin örnek verdim. Birisi idealsin demis mesela bence degil dedim. Siz mutluysaniz kime ne, benim etrafımda çok insan sizin gibi.Bana diyorsunuz
Ben 25 yaşına kadar 'hayatımı yaşadığım' gibi 2,5 yıl da çocuk fikrini erteledim. Eşimi de hayatıma katarak gezdim tozdum. Sonrasında çocuk düşündük.
İş konusuna gelince, alışkanlık demek ki 6 aylık doğum iznimde bile evde olmaktan bunaldım. Bebeğim olmasa 6 ay bile duramazdım. Tabi ki tercih kimisi çocuk yokken bile çalışamaz, çalışmaktan mutlu olan bir insanım ben. Kızıma da anneannesi baktığı için kendimi ve kızımı şanslı buluyorum, hayatımdan memnunum.
Umarım sizde memnunsunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?