33 yaşındaki bir kadın için başarı kriteri nedir sizce?

Bence de başarılısınız
Tebrik ederim
Yüreğinize sağlık

Teşekkür ederim , mahçup oldum şimdi
Bir tek şeye dikkat çekmek isterim hep, hayatı hayat yapan bireysel mutluluklar değil; insana, hayvana, bitkiye elinin erdiği her şeye bir parça faydalı olabilmek bence mutluluk ve başarı. Yoksa çalış, kazan ama haris yaşa ne işe yarar, daha öğreneceğimiz çok şey var hayattan

Kesinlikle
Benim şükürsüzlüğe tahammülüm yok
O kadar güzel yaratılmışız ki aslında yeter ki biraz olsun başımızı ellerimizin arasına alıp düşünelim
Çok şeyi değiştirebilir, güzelleştirebiliriz
Ben bi çiçeğe bakınca bile çok anlam çıkarırım, bazısı aman otla uğraşamam der

Bunlar benim minicik alanda biriktirdiğim gönlümün bahçesi, bana göre

Ideal olarak cevap veremicem ama ben kendimi 33 yasina geldigimde nasil gormek isterim onu soyliyim.
Suan 25 yasindayim.
Meslegimde ilerlemis, yuksek lisansimi tamamlamis kendi klinik yada kresimi acmis, evlilik hayati mutlu devam eden,
yardima ihtiyaci olan herkese elimden geleni yapmaya calisan, yurtdisinda bircok yeri gezmis biri olmak isterdim.

Evet ya ben kasada duryorum dımdı bu saatlerde ıs pek olmaz 1 den sonra acılır elemanuda kavaltya gonderım gelsın bende cıkcam cay fln gelın ısmarlayım xd ankara daysanız
İçmiş kadar olduk sağ ol
Ankara'da değilim

Konuya dönelim gümlemeden eee konu sahibi arkadaş edinmeyi denesen ?

Sorduğumu yanlış anlamayın ama neden çalışmayı düşünemiyorsunuz?
Çalışmak isizi mutsuz mu ediyor?
Sana ne de diyebilirsiniz ama merak ettim
Çocuk varken çalışmayı kastettim, çocuk bakmak bence çok zor, ben çalışma hayatıyla birlikte yürütemezdim,kendine vakit ayirmayinca ölümüne mutsuz olanlardanım.

Tam beni anlatmışsın,
Asgari ücretli
1 yabancı dil
30 yıldır tatil yapmadım
anlayışlı,aşık,kendi çapında yakışıklı !! göbeğinin bağımsızlığı var zira,işsiz bir kocam
çocuk yok
boy kiloya girmiyorum güzel zeki akıllı yılda 3 kitap anca okurum.
Ne iğrençmiş benim hayatım bea ,

Bana gore kariyer hedefine ulaşabilecek konumda olmak. Ama basarinin siniri yok. Bugun mudur olmak istersin, yarin ceo oteki gun daha fazla maas ve tatil. Zaten hedeflerin cok ve farkli yonlerde olmali hatta kimisi ulasilmasi zor olmali cunku basardigin an yasamak icin sebebin kalmaz.

Ama evlilik ve cocuk basari gibi gelmiyor. Onlar hayatimizda atladigimiz levellar gibi. Duzgun bir evlilik ve iyi egitilmis cocuk dersen onlarda basaridir. Burada bir parantez acayim cocugun Egitimi sadece okulla degil ek olarak gorgu kurallari, saygi ve en önemlisi empati üzerine kurulmali. Empati kurabilen insanlarda basarilidir cunku cok az kisi yapabiliyor malesef. Boyle uzar gider

ben 33 yaşındayım bu ay 34 olucam ama sanırım ideale ulaşmak için ölene kadar çabalamak lazım onun dışında nasıl mutlu olacaksanız onun peşinden koşmanız gerektiğini düşünüyorum ve diyorum ki keşke hayat şartları daha kolay olsaydı. mesela üzerinde çalıştığım bir proje var sanırım onda başarılı olursam beni fazlayla tatmin edecek.
inşallah.

Hmmm...
Su an 25 im. 33 e kadar iyi bir is ve gelir ve bir cocuk daha istiyorum.
Bu benim icin ideal demektir.

Maddi olarak birilerinden bagimsiz ,özgür olması buyuk bir başarıdır
Eğer manevi olarakta iç ve dış huzuru sağlamışsa gayet idealdr
Dış huzurdan kastım bazı insanlar kendi iclerinde cok mutludur ama dışarıdan insanlardan soyutlanmış asosyal görünürler yani öyle olmamak büyük bir basari bence (tabi ben pek beceremedim )

çocukla çok zor, oğlan 15 aylık,misafirliğe gittiğimi düşünemiyorum bile, eve de kimseyi çağıramam afedersiniz b..k götürüyo
Benim de kızım 14 aylık
Sıkma kendini de yavrunu da
Hayata evladınla adapte olmalısın, o senin bir parçan ve ömür boyu yanında olacak
Çocuk doğdu diye kapı baca kapatıp kimseyle görüşmeyelim mi?
Sana da iyi gelir ya da çocuğunla parka filan gidin bi hava alın

evim inan çok kötü, bulaşıkları daha yıkayamadım, evi 1 aydır süpürmedim şöyle iyi, ev gerçekten kötü, mesel bugün uykumun en derin yerinde oğlan uyandırdı, şu an kendimi kötü hissediyorum, oğlan atta diye beni çekiştiriyor, üstelik hiçbişi yapasım yok

Depresyonda olabilir misin ?
İlk zamanlar bende çok zorlandım
Ama şimdi 15 aylık ve çok küçük değil, gel gitten anlıyorlar
Ben çalışıyorum, akşam çamaşır asarken kızımı da dahil ediyorum. Çorapları bana tek tek o uzatıyor her seferinde aferin diyorum

Bence evde olmaktan ve yalnızlıktan bunalmışsın
Moral olmayınca ev işine de el sürmüyorsun
Yapma annesi evladına da kendine de hava almayı, insan görmeyi çok görme
Sana da iyi gelir inan

kendim için söylüyorum.
33 yaşındayken
3 yaşında bir kızım
iyi bir işim
maddi anlamda tatminkar bir gelir
özgüvenim tavan yapmış
kadınlığımın farkında
mutlu bir evliliğim
sağlıklı
ve içimdeki çocugu kaybetmemiş
ideal bir kadındım :)))

Ben geleceğe dair şunlar bunlar olmalı diye plan yapmayı sevmiyorum. Çünkü şimdiye kadar planlamadığım ama iyi ki olmuş dediğim şeyler oldu. Bazen de çok istediğim bir şeyi elde ettiğimde aslında yanlış yaptığımı gördüm.

O nedenle kendimi sınırlamak istemiyorum.

33 yaşında mutlu, şükretmeyi unutmayan, hayattan ve sahip olduklarımdan zevk alan biri olmak istiyorum sadece. Bir de daha çok gezmek.

Bir saksı çiçek dünyayı güzelleştirmeye yardımdır, canlı bir varlığa destektir, ekolojiye katkıdır. Bir saksı çiçekle bile uğraşamayanlar ne ile uğraşıp başarı gösterecekler ki diye düşünmeden edemiyorum, içim kıpır kıpır bugün, dört tane yeni fidanım oldu, bir ormana desteğim oldu, bunlar güzel şeyler. Huzur buluyorum dünya güzelleştikçe, paylaştıkça türünün hiç önemi yok , burasıda benim huzur yuvam, hiç bir hayvan barınakta olsun istemem ama yine de onları görünce içim ısınıyor, sevildiğimi hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…