Bir kere yaşıtım bir arkadaşım bir kızla görüşmeye başlamıştı. Kız kendinden tam 8 yaş küçüktü. Çok yaş farkı yok mu diye sorduğumda kadınlar çabuk yaşlanır böylesi daha iyi diye cevaplamıştı. Erkekler genç bayan tercih ediyor o kesin

Anca bir prens harry bulucaz ki kendimize meghan şansı bize de gülsün
Arkadasının ailesindeki kadınlar çökertme cinsinden galiba çok yanlış düşünüyor.
36 yaşındayım yaşımı duyan tekrar sorar inanmaz, şoka girerler. Fizik olarak türk standartlarından farklı ve asla fiziğim bozulmadı.
Kadın çöker düşüncesi çok yanlış.
Sanki kadın çökerde erkek sabit mi kalır, erkeklerin kalçaları turşuya dönüyor sarkıyor, gıdıkları uzuyor, saçları zaten tek tük kalıyor, şakaklara karlar yağıyor.
Allah nasip etsin prensi bile bulursunuz.
Ben 20 li yaşlarda iki ay süren bir evlilik yaşadım ailemin hemen yanına döndüm. Uzun uzun yıllar evlenmedim. Tam aman evlenmicem yurt dışına geziye cikiyordum pasaportumu çıkarıyordum. Eşim çıktı karşıma.
Bir kere evliliğimi sormadı, beni asla incitcek bir konuşma yapmayı bırakın dokunmaya kıyamaz.
Ölüm riski çok yüksek gebelik geçiriyorum. Sürekli doktorlardayız vs vs bana bişey olacak diye krizlere giriyor.
Maddi olarak bir dediğimi iki etmez.
Ailesine beni asla ezdirmez.
Hiç umutsuz düşüncelere kapılma, ben ummadığım şeyler yaşıyorum.
İnanın sizde yaşayacaksınız.
Rabbim nasip etsin yeter.
Yeter ki istemesini bilelim, Rabbimizi unutmayalım.