- 2 Temmuz 2015
- 126
- 97
- 48
- 39
- Konu Sahibi rosalinda23
Öyle tarifsiz duygular kapliyoki içimi sizlere içimi dökmek istedim.Malum her genç kız gibi bembeyaz gelinliğini giyip sevdiğine eş olmak anne olmak çeyizini sermek 1 yıl boyunca afedersiniz eşek gibi çalışıp en azından eşiyle tatile çıkmayı el ele göz göze mutluluğu en doruklarda yaşamak benim de hakkimdi ama olmadı olmayacak.Tek bir kapımı çalan kismetim yok.Her yeni güne uyandığımda bugün annemin teli calicak bana uygun birini önerecekler ya da biri de benim Yüzüme aşkla bakicak dikkatini çekicem diye bekliyorum ama sanki kimse beni görmüyor.Meskekliyim kariyerim var maddi kazancım iyi Rabbime şükür mükemmel bir ailem var eli yüzü düzgün biriyim ama hep bi yanım kırık.Muratsiz gidicem ellerimle eşime masalar kuracağım bi mutfagim bebeklerime ellerimle hazırlayacağım bir odam akşamları eşimle bi film koyup o keyfi tadacagim anlarım bayramlarda benim de anne kayınvalide ziyaretlerim olmayacak Muradımı alamadım alamicam ne uzanıp ne kısalıyorum bu kadar kismetsizlik olmaz arkadaşlar.Annemin ağzından dua eksik olmuyo her mübarek anı yakaliyo ama yok işte o kadar üzülüyorum ki artık böyle mi gidicek hep.Sosyal medyaya girmek istemez oldum tüm arkadaşlarım eşi çocuğuyla tatillerde ya da düğün nisan fotolarını atiyolar neyim eksikti benim de dengim hiç mi yoktu bu dünyada yaşamdan zevk almıyorum artık öyle fırtınalar kopuyoki içimde size içimi dökmek istedim bi köşede ağlarken yine