33 Yaşındayım Muradımı Alamadım

32 yaşında evlendim, evet insan hayaller kuruyor, ama hiç oturup halime acımadım ahlamadım vahlamadım. en kötü ihtimal birkaç sene daha evlenmezsem ailemden ayrı bi eve geçmeyi planlıyordum.tam bunları düşünürken gelişti herşey.

evlilik çok güzel ama bir o kadarda zor, ki benim zorlandığım tek konu ev ve işi idare etme kısmı oldu. bunlara birde kayınvalide eşten yana sıkıntılar eklenseydiı içinden çıkılmazdı.

evrene sürekli kötümser negatif düşüncelerinizi yaymayın, hiçbir erkek te kendine bukadar acıyan bir bayanI hayatına istemez. İşiniz gücünüzün olması tek başına güçlü yapmıyor sizi kendine güvende gerekiyor tüm bunların yanında

Evet bazen de Dediğiniz gibi oluyor.

Ama telefon bekliyorum dediği illa aile büyüğünün kısmet var diye araması değildir bizim ailedekilerde mesela kapımı çalan yok diyordu mecaz anlam onlar beni isteyen aileme soran ya da vesile olmak isteyen anlamında :)

Aslında en kolay ve en Yaygın evlenme biçimi herkes Kendi bulamıyor Hayırlısı ne diyelim :KK66:

oncelikle tavriniz ve uslubunuz icin cok tesekkur ederim:KK68: cok naziksiniz

insallah konu sahibi de evlenmek isteyen diger kadinlarimiz da hayirli kismetler bulup mutlu yuvalar kurarlar

Back
X