331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay bu nejla ne guzel aglıyo bayıldım dolu dolu nep aglasın mumkunse cok guzel oluyo kaydirigubbakcemile3

olduk üüüüüüçççççç a.s hoşgeldi gamişşşşşşşşşşşşşşşşş olumunekankayizsmile

nasılsınız bakalım

ayyy nolsun yaa iyiyim ben, gün sayıyoruz artık eyvahedigeldismile . vee çook mutluyum eşimin biletinide aldık. ankaraya gelecek. önceki planımız kayınvalidemgilin yanına gitmekti Antalyaya hahhhhhaaaayyy ankaraya gelecek işteeee evimizeee kaydirigubbakcemile2

çok sevindim canım alkisalkisalkis zafer senindir inşallah bende eşimi önce bizim evimize gelmesi için ikna ederim kaydirigubbakcemile5

çok sevindim canım alkisalkisalkis zafer senindir inşallah bende eşimi önce bizim evimize gelmesi için ikna ederim kaydirigubbakcemile5

öyle yaa bende anlam verememiştim ilk antalyaya gitmesine :sm_confused: . ikna et et bence. böyle tatlı dil , işte bazı şeyler falan filan aklinialirimsmile .

vala gamıs ben sarkı dınoıyorum arada necla aglayınca fılme bakıyorum . takılıyırım ole yanı

ay 4 oldun super
hosgeldın tuce

öyle yaa bende anlam verememiştim ilk antalyaya gitmesine :sm_confused: . ikna et et bence. böyle tatlı dil , işte bazı şeyler falan filan aklinialirimsmile .

evet canım hele bide evimi eni kurcak olcam daha bi heyecanlı olurum delikafadulden

güz senin cerenden haberin varmı hiç konusuyormusunuz mysoul dan naber onla konusuyormusunuz

güz senin cerenden haberin varmı hiç konusuyormusunuz mysoul dan naber onla konusuyormusunuz

canım cerenden haber alamıyorum cebını kayıtlamıstım ama bulamıyorum sımdı. my soulla da baya oldu gorusmeyelı nısanlısı amelıyat oldu gledı 1 ay once felan 2 -3 haftadır bende haber alamıyorum ve cok kızıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…