ama o dizi çok sıktı ya artık :))) . bu arada güz profilinde veteriner yazıyor gerçekten veteriner misin ??
selamlarrrrrrrrr
yok muhasebe
baksen oraya matrak gecıyoruz
hmm anladımm bende hemen atlayacaktım ayol benim babam veteriner de sempatiksalakcinni
nasılsınız bakalım
ayyy nolsun yaa iyiyim ben, gün sayıyoruz artık eyvahedigeldismile . vee çook mutluyum eşimin biletinide aldık. ankaraya gelecek. önceki planımız kayınvalidemgilin yanına gitmekti Antalyayahahhhhhaaaayyy ankaraya gelecek işteeee evimizeee kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın gamişşşşşşşşşşş?????
çok sevindim canım alkisalkisalkis zafer senindir inşallah bende eşimi önce bizim evimize gelmesi için ikna ederim kaydirigubbakcemile5
öyle yaa bende anlam verememiştim ilk antalyaya gitmesine :sm_confused: . ikna et et bence. böyle tatlı dil , işte bazı şeyler falan filan aklinialirimsmile .
vala gamıs ben sarkı dınoıyorum arada necla aglayınca fılme bakıyorum . takılıyırım ole yanı
ay 4 oldun super
hosgeldın tuce
evet canım hele bide evimi eni kurcak olcam daha bi heyecanlı olurum delikafadulden
güz senin cerenden haberin varmı hiç konusuyormusunuz mysoul dan naber onla konusuyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?