napayımm kız temizliğe verdm kendimiii sempatiksalakcinni çamaşır katlıorm dicem sende bana yuh yani diceksn diye demiormm delikafadulden
napayımm kız temizliğe verdm kendimiii sempatiksalakcinni çamaşır katlıorm dicem sende bana yuh yani diceksn diye demiormm delikafadulden
iyiki demedin heheheee..
kız cok acıyorum senınkıne . tun kazandıgını kıyafete harcıyan. parası bı yana bı adama dolapta yer kalmıcak senınkılerden artık bı cekmece felan ayırırsın garıbıme
kız benim sadece kışlık üst grubu 2 koli yaptı
40*60*40 koli
bende büyük hurç aldım sıkış tıkış doldurdum içine hafta sonu :roflol:
hhehee kız yirim senii napayımm yaa dün yıkamıştm ya onları katlıorm daha bide onların ütüsü var şimdilk öylesine katlıorm bitmez bu işlerrr ev hanımı moduna girdm hehehheee ..1 haftam kaldı kız sırada yazlıklar var daahaaa yıkancak ütülencekk kafamçokkarıştı gelde yardım ett ne duruon ordaa delikafadulden
kız bız senle cene yapmaktan ıs mış yapamayız. le kalır ısler.
gercı bı gaza gelırsekte ooo altını ustune getırırız ısınde o gazı kım vercek bıze :roflol::roflol:[/QUOTE
:roflol: gerçektenn ya çenedenn bi iş yapamayızz gevezelerr :hulya: bizimkiler vercek bize o gazıı sen merk etmmeee:lepi: delikafadulden
iş yerinde herkes isyanlarda :S
ayyy kötü olmuş damlacım neyse artık boşver zaten son 11
kızlar bugünde kimse yok, ben artık iş yerinden kkya giremicem, yasak gelmiş mafoldumben
çok moralim bozuk, son 11 gün kalmışken bu yapılır mı senağlama
kızlar bugünde kimse yok, ben artık iş yerinden kkya giremicem, yasak gelmiş mafoldumben
çok moralim bozuk, son 11 gün kalmışken bu yapılır mı senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?