331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napayımm kız temizliğe verdm kendimiii sempatiksalakcinni çamaşır katlıorm dicem sende bana yuh yani diceksn diye demiormm delikafadulden

napayımm kız temizliğe verdm kendimiii sempatiksalakcinni çamaşır katlıorm dicem sende bana yuh yani diceksn diye demiormm delikafadulden

iyiki demedin heheheee..
kız cok acıyorum senınkıne . tun kazandıgını kıyafete harcıyan. parası bı yana bı adama dolapta yer kalmıcak senınkılerden artık bı cekmece felan ayırırsın garıbıme

hhehee kız yirim senii napayımm yaa dün yıkamıştm ya onları katlıorm daha bide onların ütüsü var şimdilk öylesine katlıorm bitmez bu işlerrr ev hanımı moduna girdm hehehheee ..1 haftam kaldı kız sırada yazlıklar var daahaaa yıkancak ütülencekk kafamçokkarıştı gelde yardım ett ne duruon ordaa delikafadulden

kız bız senle cene yapmaktan ıs mış yapamayız. le kalır ısler.
gercı bı gaza gelırsekte ooo altını ustune getırırız ısınde o gazı kım vercek bıze :roflol::roflol:

-tatlicadiarzu- ne bu ay kimse yokkk kelime dağarcığımızz buraya kadarmış herldee...

kızlar bugünde kimse yok, ben artık iş yerinden kkya giremicem, yasak gelmiş mafoldumben
çok moralim bozuk, son 11 gün kalmışken bu yapılır mı senağlama

ayyy kötü olmuş damlacım neyse artık boşver zaten son 11

kızlar bugünde kimse yok, ben artık iş yerinden kkya giremicem, yasak gelmiş mafoldumben

aaaaa kötü olmuşş yaa üzüldüümm
damlacıım bari bana msn ini at özelden ekliyim senii nerden görücem bida seenii :sinifsinif
:

hoş geld,in gamiş.hayırdır yaaa kocacığın mi geliyr

düzelır belkı ya . gamıstede olmustu sonra ızın verdıler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…