331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

biz burda çok şey paylaştık...hep en kötü zmnlarda birbirimizin yanındaydık...inan herkesi çok ama çok özledim ben.inş hiç kopmayız.

selam kızlar nasılsınız gamişin bahsettiği ceren sizsiniz sanırım :))
bizyeni sayılmayız eskidik artık şafak 80 den beri burdayım ilk defa görüyorum ama sizi
siz baya eskiymişsiniz :))

157 den 80 :)))))) sonrasındada bız yokuz galıbaa:))))))

evettt çok özledim ben gamişi...bi ara msj atmıştı bana ama kntrm yoktu.
evet cnm söylemiştii cerenden ses yok nolduki acaba diye :))

hoşgeldin melitaaaa :hulya: ay ne güzel gamiş şimdi eşiyle beraber aklinialirimsmile

hoşbulduk cnm
ewt ne güzel şimdi kocişiyle beraber uğramaz oyüzden buraya kaydirigubbakcemile3
neyse 8 gün sonra bizdee kavuşuyoruzzz inş. :))

biz burda çok şey paylaştık...hep en kötü zmnlarda birbirimizin yanındaydık...inan herkesi çok ama çok özledim ben.inş hiç kopmayız.

evet inşallah insan burda fikiler alınca bişeyleri paylaşınca çook rahatlıyor inşallah hep böyle devam eder yaaa kaydirigubbakcemile2

hoşbulduk cnm
ewt ne güzel şimdi kocişiyle beraber uğramaz oyüzden buraya kaydirigubbakcemile3
neyse 8 gün sonra bizdee kavuşuyoruzzz inş. :))
[/QUOTE]

ay inşallah inşallaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :Saruboceq:

begyde burdaa ama sesi çıkmıyoo begyiişş nerdesiinn :)

sadece damlayı biliyorum ben damlada geliyor kaçamak ,genelde haftaiçi ama galiba işyerinde net yasaklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile

evet begyide biliyorum beggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy gel artıkk sempatiksalakcinni

sadece damlayı biliyorum ben damlada geliyor kaçamak ,genelde haftaiçi ama galiba işyerinde net yasaklanmıştı yanlış hatırlamıyorsam bilmiyorumkismile

sabah damla burdaydı cnm bide arada akşamları giriyoo sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…