slogana gel
Ne atlet ne don şafak sadece OONNNNNN
hadi yaa şırnak ve batman sempatiksalakcinni benim ki muğlada denizci. rahattı ya kantinde duruyordu ama bide ona sorun kaydirigubbakcemile3 . 98 kiloyla gitti 90 kiloyla geliyor dağa taşa çıksaydı herhalde bir deri bir kemik kalırdı sempatiksalakcinni .tanıdğım arkadaşımın eşide şırnaktaydı o almış bile tezkereyi nasıl oldu anlamadım :uhm:
idenim ya alem kız çok orjinal cümleler buluyor opuyorumnanaktan .bende hemen msnime yazıyorum yarında ne kola ne fanta sadece 7 yedigün zemuszemus
yokkkk tezkere verılmedı sole olduu oncekı donemın tezkerelerını verdıler...
zordu sırnak....Allahım sukur bıtıoo ama en guzell her dk tel msj bunlar hep benı tesellı ettı...senın cokk rahat hıc olmadı carsı ızın falan guzel..kısmet askerlık ısıde..
evet ya öyle böyle bitiyor ya :hulya: onu terminalde görene kadar inanamayacağımmm bilmiyorumkismile
bendeee... ama p tesı oldugu an bıttı sayılırr...pazarda hıc gecmez sımdıı...
yeni bi şafak listesi vardı kim göndermişti onu?
bendeee... ama p tesı oldugu an bıttı sayılırr...pazarda hıc gecmez sımdıı...
bılmıorum kı canım ben o ıslerle senle gero ılgılıydı:)
ayy evet yaaa o gece uyuyamam galibaaa.eşime dedim canın neler istiyorsa onlardan yapayım yemek olarak dedim yok bişi istemem sadece eve geleyim yeter dedi ben ısrar edince de o zaman mantı yap dedi yaaaaa kannehir yemekle temizlikle falan geçiririm galiba kaydirigubbakcemile3
ayy evet yaaa o gece uyuyamam galibaaa.eşime dedim canın neler istiyorsa onlardan yapayım yemek olarak dedim yok bişi istemem sadece eve geleyim yeter dedi ben ısrar edince de o zaman mantı yap dedi yaaaaa kannehir yemekle temizlikle falan geçiririm galiba kaydirigubbakcemile3
listeyi iden hazırlıyor duu ama şimdi yok iden boshayallersmile
ayy ayyyy ...sen yap bırsurruuu seyy:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?