331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
suçlu olduğunu mu düşünüosun kii nie tepsinn en fazla sendeki deişikliği merak ederrr değerini anlarr en kötüsü teperseee eskisi gibi davranırsınnn..:)

canım haklısın ama ceren 1 yıldır hep aynı davrandı şimdi değişik davrandığı zaman demez mi askere gittim bak değişti tabi uzak olunca yani yüksek ihtimal geri teper ve ilişkisi dahada bozulabilir

ki şuandada askerdeler ve cidden çok hassaslar bilmiyorum ben bana naparsa yapsın kıyamam onaaa

canım haklısın ama ceren 1 yıldır hep aynı davrandı şimdi değişik davrandığı zaman demez mi askere gittim bak değişti tabi uzak olunca yani yüksek ihtimal geri teper ve ilişkisi dahada bozulabilir

işte daha ii yaa askerde bilee onun için elinden geleni yapıo yine karşılık alamıo iştee bencee kesinn bölee bütün şeylerii kavga deil ama güzelcee anlatsaa aslındaa çünkü hiç kimse 10 gün aranmamayı hak etmez hele bu kadar fedakarlığaa..

kızlar... hepinize Allah kuvustursun. Hayırlısıyla kavusun beklediklerinize :)

bak o konuda haklısın işte kesnlikle hak etmedim!

nergis bu arada zbyd ile konuştuk ben hatrladım tabi hani sevgilisi melek olan vardı ya oymuş işte ddm hemen hatrladım valla çnkü bi sen varsın sevgilisini üzen.

10 gün aramamzlık yapmaz canım ya zaten.. bende böyle konuşuyorum çünkü onurla birbirine çok benziyor hemen hemen aynı şeyleri yaşııyoruz cerenle ve o yüzden diyorum eğer farklı davranırsa ilişkisi bozulur çok büyük bir ihtimalle ha bide eminmki ceren değğişik davranamaz sesini duyunca erirkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
nergis bu arada zbyd ile konuştuk ben hatrladım tabi hani sevgilisi melek olan vardı ya oymuş işte ddm hemen hatrladım valla çnkü bi sen varsın sevgilisini üzen.

okudum biraz ay ben araken hemen mesgule almayacam bi daha 2 3 gün aramaz en az bırak açmamayı:bbo:

tabiii canım bu arada zaten ararsaa deill benm dediklerim eğer 10 gün aramazsaaa bölee yapsın bukadar aranmamayıda hak etmioo benceee insan nekadar merak edio 1 gün konuşamasınn,,sen nasıl açmamazlık yapmıosak onlarda aramamazlık yapamazlarrrr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…