- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.281
off seninkide
bende doğu çok yok gibime gelrdii
var balım doğu baya...
suçlu olduğunu mu düşünüosun kii nie tepsinn en fazla sendeki deişikliği merak ederrr değerini anlarr en kötüsü teperseee eskisi gibi davranırsınnn..:)
var balım doğu baya...
vallaa öleymişşş..bize arkadaşşş...
suçlu olduğunu mu düşünüosun kii nie tepsinn en fazla sendeki deişikliği merak ederrr değerini anlarr en kötüsü teperseee eskisi gibi davranırsınnn..:)
düşünmüyom suçlu olduğunu ama onuru tanıyom
canım haklısın ama ceren 1 yıldır hep aynı davrandı şimdi değişik davrandığı zaman demez mi askere gittim bak değişti tabi uzak olunca yani yüksek ihtimal geri teper ve ilişkisi dahada bozulabilir
işte daha ii yaa askerde bilee onun için elinden geleni yapıo yine karşılık alamıo iştee bencee kesinn bölee bütün şeylerii kavga deil ama güzelcee anlatsaa aslındaa çünkü hiç kimse 10 gün aranmamayı hak etmez hele bu kadar fedakarlığaa..
zbyd diei bi hatun vardı bugün.sevgilisi askerdeymiş telefonlarını açmıyomuşay dedim yazık çocuğa..
işte daha ii yaa askerde bilee onun için elinden geleni yapıo yine karşılık alamıo iştee bencee kesinn bölee bütün şeylerii kavga deil ama güzelcee anlatsaa aslındaa çünkü hiç kimse 10 gün aranmamayı hak etmez hele bu kadar fedakarlığaa..
yok artıkkkkkkkkkkkkkkk
okadarda deilllll
acımasızcaaa:)):
nergis bu arada zbyd ile konuştuk ben hatrladım tabi hani sevgilisi melek olan vardı ya oymuş işteddm hemen hatrladım valla çnkü bi sen varsın sevgilisini üzen.
yoo gerçekten böyle yapmış hatta msjı bulursam yollim
evetttttt evettttt o benim işteee pis kız zbydd obenim işte....şimdide aradı kızdım yine nedeni nee benim sesimi duyamyoo die açmadım bak kaç kez aradı...
10 gün aramamzlık yapmaz canım ya zaten.. bende böyle konuşuyorum çünkü onurla oktay birbirine çok benziyor hemen hemen aynı şeyleri yaşııyoruz cerenle ve o yüzden diyorum eğer farklı davranırsa ilişkisi bozulur çok büyük bir ihtimalle ha bide eminmki ceren değğişik davranamaz sesini duyunca erirkaydirigubbakcemile3
okudum birazay ben araken hemen mesgule almayacam bi daha 2 3 gün aramaz en az bırak açmamayı:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?