331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kaydirigubbakcemile5
kızı hemen hatrladım ama

kaçar mı sendenkaydirigubbakcemile3

sence arıcakmı yarın?çok korkuyom ya:S

çünkü hiç üzen yok:) herkes alttan alıyo

ama gerçektenn altdan almakda gerekirrrr bnecee sonuçtaa orda hangi şartlardalar bilmioruz bilee tabii alıncak şey var alınmıcak şeyde var ama kesinlikleeee bukadarda ağırr yanii ben olsam okızdan uzaklaşırdımm :))::))::)

öyle sevgili de varmış ya...bildiğin melek ya melek...kız benmkine yapcan ovalar valla elinde

[bence haftasonu kesin arar

Son düzenleyen: Moderatör:
bebeiimm yarın aramazsa kızdığının göstergesi.çnkü hep 2 güne bi arıyo:S

arar arar merak etmeeee ama sen bekleme ararsa daha çok sevin aramazda hayal kırıklığına uğrama canımmm bide sonra üzülmeee

[QUOT

çok seviyo demekki çocuk dicem yada bizim ilişkinin tersikaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

vallaa ne bileymmm ben iki tarflı düşünüırum erkek olsam sert olurdum öle arıcam açmıcak zaten aramazdım bidaha:):)):)::sm_cool:

[QUOT

çok seviyo demekki çocuk dicem yada bizim ilişkinin tersikaydirigubbakcemile3

vallaa ne bileymmm ben iki tarflı düşünüırum erkek olsam sert olurdum öle arıcam açmıcak zaten aramazdım bidaha:):)):)::sm_cool:[/QUOTE]

ben askerde olacam arayacam açmayacak kesin kurarım kafamda aldatıyo dderim ve bitiririm o ilişkiyi:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…