- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.301
canım erkek arkadaşını üzüp snra pişman olan bi arkadaşımız vardı.sen o muydun?karştırıyoda olabilirm tabikii
kızı hemen hatrladım ama
allaa allaaaa yok bende asla böle bişey yapmam nekdara merak ederrrrr yaa öldü mü kaldı mı :):)
ben bile hatırlarım artıkk:):):)):):):kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile5tabiii canım bu arada zaten ararsaa deill benm dediklerim eğer 10 gün aramazsaaa bölee yapsın bukadar aranmamayıda hak etmioo benceee insan nekadar merak edio 1 gün konuşamasınn,,sen nasıl açmamazlık yapmıosak onlarda aramamazlık yapamazlarrrr:)
kızı hemen hatrladım ama
okudum birazay ben araken hemen mesgule almayacam bi daha 2 3 gün aramaz en az bırak açmamayı:bbo:
tabiii canım bu arada zaten ararsaa deill benm dediklerim eğer 10 gün aramazsaaa bölee yapsın bukadar aranmamayıda hak etmioo benceee insan nekadar merak edio 1 gün konuşamasınn,,sen nasıl açmamazlık yapmıosak onlarda aramamazlık yapamazlarrrr:)
çünkü hiç üzen yok:) herkes alttan alıyo
kaydirigubbakcemile5
kaçar mı sendenkaydirigubbakcemile3
sence arıcakmı yarın?çok korkuyom ya:S
ama gerçektenn altdan almakda gerekirrrr bnecee sonuçtaa orda hangi şartlardalar bilmioruz bilee tabii alıncak şey var alınmıcak şeyde var ama kesinlikleeee bukadarda ağırr yanii ben olsam okızdan uzaklaşırdımm :))::))::)
bencee kesinn arıcak yarın olmasada ondan sonraki günn ama kesin arar,,,
öyle sevgili de varmış ya...bildiğin melek ya melek...kız benmkine yapcan ovalar valla elinde
bebeiimm yarın aramazsa kızdığının göstergesi.çnkü hep 2 güne bi arıyo:S
[QUOT
çok seviyo demekki çocuk dicem yada bizim ilişkinin tersikaydirigubbakcemile3
sende bir meleksinn bunu unutma canımmm:):):):))::)kaydirigubbakcemile3
vallaa ne bileymmm ben iki tarflı düşünüırum erkek olsam
vallaaa bendee aynen kurardımmmm :):)öle açmamazlık olmazdı yaaa nie açmıyım zaten psikopatda deilz canımmm:)):askerde işkence çektirelimm:):))::):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?