- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.641
bende nerdeyse hiçç ağlamam ama şimdi sankii oda şırnakta yaa çok kötü oldumm
atla otobüse uçağa yanındasın hafta sonu gör 2 gün dön daha ne olsun dimii hatta başka şehr görmüş bile olurlarr ama doğu öle mi insan bişey olur mu die nasıl korkuo...
onur burdan cuma gtti cuma teslim oldu çnkü cmt ye uçak bileti yoktu.ve beni perşembe aradı düşün yani..nerdeyse 1 hafta! delirmek üzereydm.o kdr merak ediyorumki...iyimi durumu nasıl...acaba bişi oldumu..sürekli olay oluyomuş çnkü...
cnm bnm ya kıyamam....
onur burdan cuma gtti cuma teslim oldu çnkü cmt ye uçak bileti yoktu.ve beni perşembe aradı düşün yani..nerdeyse 1 hafta! delirmek üzereydm.o kdr merak ediyorumki...iyimi durumu nasıl...acaba bişi oldumu..sürekli olay oluyomuş çnkü...
sen merak etme iidr kötü haber tez duyulurr Allahım korusun..
ayyy valla zorrr yaa ne kadar güçlü de olsan duygusalda olsan hepsii aynı zorluktaa
benden sana gelsin
Kulaklarımda kuru kuru uğultular,
Ben güllere yanarım, güller bana,
Demem o ki sana hasretin o kadar,koymazdı ama,
Geceler öyle bir gay bana
Geceler öyle bir kötü dinli gavur,
Gavur ki sorma
sen merak etme iidr kötü haber tez duyulurr Allahım korusun..
amin yarabbim...
nerden buldun bunu?çok güzel...
bak onur akın gaybana geceler oku bak google yazıp dinle bide harikadırr beni hatrlarsın dicem ama sanmama:):)
hemen dinliyorum:) psikolojik olarak seni hatrlarım ztn:) çnkü ilk senden duydum hep öyle olmazmı:)
dinliyorum güzel sözleri çok güzel ztn...
düğününe çağırcanmı beni:)
ne zmn evleniyon sen şimdi ?varmı bi tarih?
7 ağustos da canımm:):)tarih belliiii bakk:):)
senn kide çok güzelmişşşşşşş:)
izmirde olurum yaaatuttunuzmu salon falan?
tuttukk canımmm kına düğün aynı yerde olcakk aaa yaz die dönmüşş mü oluosunnnn belkii burda olursunnnn gelrsn ozamn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?