331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
düğüne gelemesemde inş bigün tanşırz...burda çok şey paylaşılıyo sonuçta...

gerçekten öle ben en yakın arkadaşlarım bile bilmez ben duygularımı dışa yansıta bilen biri deilim gerçekten düğünede beklerim ama olmadı inşş bigün tanışırızzz...

bu arada şimdi aklıma geldi.senin erkek arkadaşın ve benim erkek arkadaşımın askerliği aynı dönem btceği için aynı anda diyarbakırda olcaklar o toplanılan yerde yani...hatta belki aynı uçakta olcaklar:)

aaa evettt resmen öle olcakk mecburennnn zatennnn:):):)):):)

şimdi uçak biletlerine baktım 17 mayıs için sefer açılmamış..bunların kesin dönüş tarihi ne zmn belli olurki bide bilet bulamayız falan:S

çok uzak çnkü 20 küsür saat otobsle çekilmez...ben 9 saatlik yolu çekemiom:) ama bittiği gün gtmeyi çok istiyorum.hem onur airin diyarbakıra direk seferi var.batmana sadece thy gidio...

hehhe bilmediğim içinn ist i:)belli yerleri var sadece:):)ayyy ayyy şu askerlik bitsede gelselerrr dimii:)

evett yaaa çok özledim çooookkkkkkk.yani yazında ayrı kaldık biz.ben izmre döndüm ve anneannemlerdeydm köyde yüzünü bile görmedm nete girmedm hiç.sadece konuştk o zmn da çok özlemiştm ama böyle deildi bu çok farklı yaaa

çok uzak çnkü 20 küsür saat otobsle çekilmez...ben 9 saatlik yolu çekemiom:) ama bittiği gün gtmeyi çok istiyorum.hem onur airin diyarbakıra direk seferi var.batmana sadece thy gidio...

yokk otobüslee gidilmezzz ama acaba doğru tarihi nasıl buluruz şimdii tamam yaa ktm nden çıkmaları zaaman aldı yada oraya gitmeleri sonra ne olcak bu aaskerlik işiyle kuyuya inilmez:)):

yokk otobüslee gidilmezzz ama acaba doğru tarihi nasıl buluruz şimdii tamam yaa ktm nden çıkmaları zaaman aldı yada oraya gitmeleri sonra ne olcak bu aaskerlik işiyle kuyuya inilmez:)):

evet yaa kesin bi tarih ne zmn belli olrki?şimdi bile bilmiyoruz.yol izni veriyolarmış ama kesin deil oda dedi

yokkk bizimde nişanlım benm istde okuduu o ordaykende asla böle olmuoduuuu çok farklı bölee gerçi 3 günde bir geliodu ama :))::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…