- Konu Sahibi geronimo
-
- #1.661
düğüne gelemesemde inş bigün tanşırz...burda çok şey paylaşılıyo sonuçta...
gerçekten öle ben en yakın arkadaşlarım bile bilmez ben duygularımı dışa yansıta bilen biri deilim gerçekten düğünede beklerim ama olmadı inşş bigün tanışırızzz...
inşallah canım benim...istanbula geliomusn sen?
yok canımm sanmıorum geliceğimi ama olurda bigün gelrsem kesin görüşelmm...sende bursaya yolun düşersee.......
bu arada şimdi aklıma geldi.senin erkek arkadaşın ve benim erkek arkadaşımın askerliği aynı dönem btceği için aynı anda diyarbakırda olcaklar o toplanılan yerde yani...hatta belki aynı uçakta olcaklar:)
gelme gbi bi durumum olursa mutlaka hbr veririm neresindeydn sen balım?
ben çekirgede oturuorum canımm.sen ist de nerde oturuosun;??bilmem ama:):)
bahçelievler bebeim
hehhe bilmediğim içinn ist i:)belli yerleri var sadece:):)ayyy ayyy şu askerlik bitsede gelselerrr dimii:)
çok uzak çnkü 20 küsür saat otobsle çekilmez...ben 9 saatlik yolu çekemiom:) ama bittiği gün gtmeyi çok istiyorum.hem onur airin diyarbakıra direk seferi var.batmana sadece thy gidio...
yokk otobüslee gidilmezzz ama acaba doğru tarihi nasıl buluruz şimdii tamam yaa ktm nden çıkmaları zaaman aldı yada oraya gitmeleri sonra ne olcak bu aaskerlik işiyle kuyuya inilmez:)):
evett yaaa çok özledim çooookkkkkkk.yani yazında ayrı kaldık biz.ben izmre döndüm ve anneannemlerdeydm köyde yüzünü bile görmedm nete girmedm hiç.sadece konuştk o zmn da çok özlemiştm ama böyle deildi bu çok farklı yaaa
yokkk bizimde nişanlım benm istde okuduu o ordaykende asla böle olmuoduuuu çok farklı bölee gerçi 3 günde bir geliodu ama :))::):)
askerlik psikolojisimi ne anlamadm ben ya...çok farklı bişi.içim hep huzursuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?