- Konu Sahibi geronimo
- #1.341
kız sen çok fenasıınnn![]()
yaaa asla fena deilimmm:):)yerindeeee:))altdan almam ama ii olduğumz zamanlardada çok iiiyimdirr:)):)iiyim ii kötüm kötü::):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız sen çok fenasıınnn![]()
yaaa asla fena deilimmm:):)yerindeeee:))altdan almam ama ii olduğumz zamanlardada çok iiiyimdirr:)):)iiyim ii kötüm kötü::):)
vallaa iltifat deil gerçekkk kesinliklee senn kıymetini bilmesi gerekioo:):)
işte sen onur gibisin..eğer kavga etmediysek melek melek..olmadık maymunluklar yapar...ama sinirlysee uuuuuuuffffff:S
bilirse ilk burda paylaşıcam söz
ama bizde böyleyiz bebeim napalım yani değişemiyorumki öbür türlü yapmacık olurum beni üzdüğünde yada ters bişey söylediğinde kalbim kırılıyor üzülüyorum ama sonra bakmışım unutmuşum gözlerine bakınca eriyorum resmen helede sesini duyunca:asigim:
işte sen onur gibisin..eğer kavga etmediysek melek melek..olmadık maymunluklar yapar...ama sinirlysee uuuuuuuffffff:S
:teytey::teytey::teytey:
vallaa paylaşş inan ben sevnirim çokkkk ,,a.s.
nie bulsunn başkasınııı aaaaa![]()
o günleri bi göreyimde![]()
ya ben ters davranınca başkasını bulucak gbi gelio
yaa bak gerçekten sen şimdi kırıldığını üzüldüğünü herşeyi belli et ama asla kavga etme ne olursa olsun ben aranızdakileri bilmiorum sonuçtaaa..ben sadece kendimden bahsediorum ben olsam şeklindeee:))::):):)
kaççan kovalanırrr :dance::)bide öle düşünnn:)
ben senin gbi davransam döver kız onur beniD: bu kdr alttan almaya bu kdr kavga edioz
betül senin burcun ne kuzum?
hahahabide kaçan kovalanır ya iki kişi aynı anda kaçamıyo biri mecbur alttan alacak önemli olan dengelemek belki bunu ama
![]()