• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en azından sen üzmemeye çalış...

hhehhe ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıorum zaten şuanlık prop.yok ama belli olmazz:):)ama ben ne kadar yapabilirm altdan almayı bilmiorum Allahtan beni çok ii tanıo:):)

aa izin kullanamadıklarını bilmiodum ben:S evet ya o kanun çıkmalı gerçekten çıkmalı!

yok yerleride deişmicek ya aynı şehrde farklı bi yer olcak işte izin alamıcaklarından ben bi daha 5 ay sonra görcem:(:(okuorum canım bi tarfatan..

tekrar nerde yapmak istersiniz diye sorsalar , kesinlikle şırnak dersiniz.buraya gelip manzarayı,etrafı gördükten sonra allah size güç verir,günler geçer.en ruhsuz insan bile milliyetçi olur.tarif edilemeyecek bi gurur içinde askerlik yaparsınız.

son cümleyi güzel yazmş....

tekrar nerde yapmak istersiniz diye sorsalar , kesinlikle şırnak dersiniz.buraya gelip manzarayı,etrafı gördükten sonra allah size güç verir,günler geçer.en ruhsuz insan bile milliyetçi olur.tarif edilemeyecek bi gurur içinde askerlik yaparsınız.

son cümleyi güzel yazmş....

böle bişeyi okurken bile ağlıcağımı hiç düşünmezdim ki ben ağlamam pekk:((:

ben çok ağlarım biliomusn..bu huyumdanda nefret ediyorum...onurda çok kızıyo...belkide en sevmediğim huyumdur bu.oda hiç sevmez bu huyumu

ben çok ağlarım biliomusn..bu huyumdanda nefret ediyorum...onurda çok kızıyo...belkide en sevmediğim huyumdur bu.oda hiç sevmez bu huyumu

bende nerdeyse hiçç ağlamam ama şimdi sankii oda şırnakta yaa çok kötü oldumm:(

güzel şeyler de yazıo die yollamıştm bn:S[/QUOTE

yok yok insanın ağlamaya yer aradığı ama ağlamak istemediği zamanlar olur ya öle olduu...yazıdan deil daha şırnak adı geçerken tüylerim diken diken oluoo şimdii kim kıyaslaya bilirki batıylaa????????inşş o kanun gelrrrr:(

güzel şeyler de yazıo die yollamıştm bn:S[/QUOTE

yok yok insanın ağlamaya yer aradığı ama ağlamak istemediği zamanlar olur ya öle olduu...yazıdan deil daha şırnak adı geçerken tüylerim diken diken oluoo şimdii kim kıyaslaya bilirki batıylaa????????inşş o kanun gelrrrr:(

batıda çok rahat telefon kullanılıo..çarşı desen her hafta....haksızlık yaa

Back
X