- Konu Sahibi geronimo
- #1.621
vallaa çok doğru diosun ama nasıl morel verilirkiii bilmiorumm sonuçta bende böle bişeyi ilk defa yaşıorum benm içinde çok zorrrr..evet canım yine diyarbakırdan gelceklermişş![]()
en azından sen üzmemeye çalış...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vallaa çok doğru diosun ama nasıl morel verilirkiii bilmiorumm sonuçta bende böle bişeyi ilk defa yaşıorum benm içinde çok zorrrr..evet canım yine diyarbakırdan gelceklermişş![]()
en azından sen üzmemeye çalış...
hhehhe ne kadar yapabilirsem yapmaya çalışıorum zaten şuanlık prop.yok ama belli olmazz:):)ama ben ne kadar yapabilirm altdan almayı bilmiorum Allahtan beni çok ii tanıo:):)
izin kullancakmı?
yokkii yasakkk 5 ay sonra çıkcak ordannn,,terörden topluca gidip topluca dönüceklerrr...keşkee olsaaaaaaa..işte o yüzden kanunu okadar haklı buldum haksızlık deilmi bu??
aa izin kullanamadıklarını bilmiodum ben:S evet ya o kanun çıkmalı gerçekten çıkmalı!
yok yerleride deişmicek ya aynı şehrde farklı bi yer olcak işte izin alamıcaklarından ben bi daha 5 ay sonra görcemokuorum canım bi tarfatan..
tekrar nerde yapmak istersiniz diye sorsalar , kesinlikle şırnak dersiniz.buraya gelip manzarayı,etrafı gördükten sonra allah size güç verir,günler geçer.en ruhsuz insan bile milliyetçi olur.tarif edilemeyecek bi gurur içinde askerlik yaparsınız.
son cümleyi güzel yazmş....
ben çok ağlarım biliomusn..bu huyumdanda nefret ediyorum...onurda çok kızıyo...belkide en sevmediğim huyumdur bu.oda hiç sevmez bu huyumu
bende nerdeyse hiçç ağlamam ama şimdi sankii oda şırnakta yaa çok kötü oldumm![]()
güzel şeyler de yazıo die yollamıştm bn:S[/QUOTE
yok yok insanın ağlamaya yer aradığı ama ağlamak istemediği zamanlar olur ya öle olduu...yazıdan deil daha şırnak adı geçerken tüylerim diken diken oluoo şimdii kim kıyaslaya bilirki batıylaa????????inşş o kanun gelrrrr![]()
güzel şeyler de yazıo die yollamıştm bn:S[/QUOTE
yok yok insanın ağlamaya yer aradığı ama ağlamak istemediği zamanlar olur ya öle olduu...yazıdan deil daha şırnak adı geçerken tüylerim diken diken oluoo şimdii kim kıyaslaya bilirki batıylaa????????inşş o kanun gelrrrr![]()
batıda çok rahat telefon kullanılıo..çarşı desen her hafta....haksızlık yaa
batıda çok rahat telefon kullanılıo..çarşı desen her hafta....haksızlık yaa
atla otobüse uçağa yanındasın hafta sonu gör 2 gün dön daha ne olsun dimii hatta başka şehr görmüş bile olurlarr ama doğu öle mi insan bişey olur mu die nasıl korkuo...