- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.101
Abaaww wallaha m?? Bak sakın cigara içme bugün ha yasakkelimeSıcak bişiler iç ıhlamur tarzı yumuşat bademcikleri Pastil al bide annem
QUOTE=GeCe_KuSu;15585005]sigarasız duramam bebikimmm ama yanında ıhlamur içiyom kızma:roflol:
annemler gelsin de ilaç falan alıyım çok soğuk yaaa
Bak helee ıhlamur içiymiş gız cigaranın yanındaklava: Bi yandan yapıosun bi yandan bozuyosun yani :roflol: haha bende öyle yaparım hastayken ağzıma pastil dudağımın arasında sigaraa. Amaan az iç bari bebeem. He yaaa çok soğuk walla bende elektrikli sobayı yaktım donuyorum kafamçokkarıştı
anammm perim gelmıss yaaazemuszemus
iim kuşum yaa cok ozledm snı yaa iiki geldın ayys evndrk oldm ben yaff=)) cıkmam lazm ama aksm gelıcmm mutlka goruslm optmm cok
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn... asker gülleri...
ben yine hasta oldummm offfffffffffffff anca kalkabildim ateşim var yine...
gecekuşu geçmiş olsun bacım senden bana bulaştı galiba
enemm perisokom gelmişşş...
benim hattımı değiştirmem lazımmm hiç iyi şeyler olmuyorrrrrr
benim eskisi numaramı bulmuşşşş arayıp duruyor ilk aradığında numara kayıtlı değil ya benimki sandım hani orda bir askerden arıyordur diye açtım baktım farklı ses tonu ismimi söyledi evet dedim ama tanıyamadım ya afalladım sonradan dank etti baktım saymaya başladı çok özledim ne olur görüşelim senin gibisi yok affet falanda filanda üstünden seneler geçmiş şaşırdım kaldım işim olmaz seninle nişanlıyım ben dedim yüzüne kapadım teli aryıp duruyor mesaj atıyorrr bir sürü benimki duysa dellenirrrr bir huzur yok yaaa...
gurillacım bu arada geçmiş olsun balım stersttendir artık strest yapma gülüm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?