335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

QUOTE=GeCe_KuSu;15585005]sigarasız duramam bebikimmm ama yanında ıhlamur içiyom kızma:roflol:
annemler gelsin de ilaç falan alıyım çok soğuk yaaa[/QUOTE]

Bak helee ıhlamur içiymiş gız cigaranın yanında klava: Bi yandan yapıosun bi yandan bozuyosun yani :roflol: haha bende öyle yaparım hastayken ağzıma pastil dudağımın arasında sigaraa. Amaan az iç bari bebeem. He yaaa çok soğuk walla bende elektrikli sobayı yaktım donuyorum kafamçokkarıştı

QUOTE=GeCe_KuSu;15585005]sigarasız duramam bebikimmm ama yanında ıhlamur içiyom kızma:roflol:
annemler gelsin de ilaç falan alıyım çok soğuk yaaa

Bak helee ıhlamur içiymiş gız cigaranın yanında klava: Bi yandan yapıosun bi yandan bozuyosun yani :roflol: haha bende öyle yaparım hastayken ağzıma pastil dudağımın arasında sigaraa. Amaan az iç bari bebeem. He yaaa çok soğuk walla bende elektrikli sobayı yaktım donuyorum kafamçokkarıştı [/QUOTE]

napıyım çok pis içiciyim yavrum:roflol: bizim de kaloriferler yanıyo ama bana işlemiyo namıssız:roflol:

napıyım çok pis içiciyim yavrum:roflol: bizim de kaloriferler yanıyo ama bana işlemiyo namıssız:roflol:[/QUOTE]

Hele beenn günde 1,5 pakete çıktım walla. Asker gelince bacaklarımı kıracak walla. He benmde kalorifer yanıyor ama anca kendini ısıtıyor bana bi faydası yok sempatiksalakcinni

iim kuşum yaa cok ozledm snı yaa iiki geldın ayys evndrk oldm ben yaff=)) cıkmam lazm ama aksm gelıcmm mutlka goruslm optmm cok

Oyy yerim seniii tatlım benimmmmm opuyorumnanaktan Bende çok mutluyum tekrar gelebildiğim için bitanemm. Tamam gel mutlaka akşama annemmm öptümmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Pfff erkenden kalktım çok uykum wardı ararda duymam diye,kendimi zorladım hala aramadıı, hiç bu saate bırakmazz ara hadi ya canım askerrr :kedi:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn... asker gülleri...
ben yine hasta oldummm offfffffffffffff anca kalkabildim ateşim var yine...
gecekuşu geçmiş olsun bacım senden bana bulaştı galiba
enemm perisokom gelmişşş...
benim hattımı değiştirmem lazımmm hiç iyi şeyler olmuyorrrrrr

Geldim annemmmmmmm hihoyyyt Yaaa iki tane asker gülümüz hasta bugünn boshayallersmile Dikkat edin gülüm kendinize yaaa :Saruboceq: Hayırdır Tutim noluyo anlat hele ?CADIARZU

benim eskisi numaramı bulmuşşşş arayıp duruyor ilk aradığında numara kayıtlı değil ya benimki sandım hani orda bir askerden arıyordur diye açtım baktım farklı ses tonu ismimi söyledi evet dedim ama tanıyamadım ya afalladım sonradan dank etti baktım saymaya başladı çok özledim ne olur görüşelim senin gibisi yok affet falanda filanda üstünden seneler geçmiş şaşırdım kaldım işim olmaz seninle nişanlıyım ben dedim yüzüne kapadım teli aryıp duruyor mesaj atıyorrr bir sürü benimki duysa dellenirrrr bir huzur yok yaaa...

gurillacım bu arada geçmiş olsun balım stersttendir artık strest yapma gülüm...

buz gibi yaaaaaaaaaaaa hava donuorummm =(
eee ben geldim siz yoksunuz perim bu arada unuttum sölemeye tekrardan aramıza hoşgeldin canım bir daha gitmeeee olarmı ???

Anamm az önce bi baktım aşkımın annesi arıyor açtım sevgilim Alooooo dedi noluyor dedim aklım çıktı aloo aloo diyor konuşamıyorum nutkum tutuldu, dedim heralde buraya geldi saçımı başımı düzeltmeye başladımmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Meğer annesi gitmiş yanınaaa teyzesiyleee evci çıkarmış aşkımııı kaydirigubbakcemile3 1 gün kalıcaklarmışş 1 günde olsa kurtuldum o cehennemden diyor . Telefonlar dinleniyor diye rahat konuşamıyordu neler anlattı içini döktü kinini kustu canım aşkım benim yaaa nası dolmuşş :sinifsinif:

aaaa şuna bak bu ne cürret yaaaa, kesin duymuştur sevglnin askerde olduğunuu fırsat kollar böylelerii klava: ayy duysa vallahi dellenir seninki. Değştir canım hattını yaaa belaya çattık walla :mymeka: İnşallah bi daha gitmem bebemm benimde isteğim ooo opuyorumnanaktan walla bilmiyorumki bu misafirler benden ne istiyor anlamı değilim. Bence bana değildi topiğimizin sıcaklığına içtenliğine geliyorlarrr zemuszemusbayanssulusmile çıkın çkın gelin anacım. kapımız herkese açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…