- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.121
perim gurillam walla bende bilmiyorum bulmuş bir yerdennn...
bende benimki gelene kadar bekleyeyim diyorum az ewwel annemle konuştukta annem dediki şimdi hop diye numaranı değiştirirsen seninki çakar dedi bence bekle o gelsin şahit olsun seni rahatsız ettiğine o gelince değiştirirsin dedi şimdi çocuk askerde kafasında kurar dedi...haklııı bence sizce ???
bencede hakli anne sözü dinle :)
Evet canm ben bunu düşünemedim annen kesinlikle haklı. Noluyor der seninki birden bencede.. Geline kadar rahatsız etmeyi brakır bence. Şansını denemiş belliki olmayacağından emin olduğu için boşa kürek çekmez artık.
anam perim demek kayınvaliden yanınagitmiş oyy birazda olsa moral olmuştur ona evet cnm ya telefonlar dinleniyormuş ama benimki hiç çekinmiyor herşeyi anlatıyor hahaha diyorki dinlerlerse dinlesinler birde benim ağzımdan dinlerler fenamı diyor bu arada benimkinin çarşı izinleri varmış ilçede oldukları için ama bu hafta varmı bilmiyorum ...birde dediki 14 kasımda uzun dönemler tezkere alıcak dedi biraz boşalıcak burası dedi aralıkta kısa dönem tertibi gelecek dedi komutanları benimkini çok seviyormuş dedim aferin herkese sevdirdin kendini dedim beni sevmeyen ölsün diyor bugün hiç aramadı genelde gündüz nöbetlerim oluyorum dedi gece nöbeti yokmuş akşam aramaz ise ben arayacağım...
periiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahahahah aynı şeylere şahit olmuşuz koptum yaaaaaaaaaaaaaaa...
perim bu ne tesadüf yaaa balım yaaaa burda davul zurna yok kız damat evine geldi nikahtan sonra belkide kendi evinde davul zurna olmuştur bende istiyorum yaaaaaaaaaaa allahım bizede göstersin o günleri tesadüfün böylesi perim kızın gelinliği güzelmiydi ben beğenmedim ama zewk meselesi tabiiki ben genelde sade seviyorum gelinlikte taşsız çiçeksiz böceksiz bembeyaz bir gelinlik var hayalimde ah ahh darısı başımıza kızlar....
gurillam ımhhhhh ellerine sağlık bayılırım brokoli yemeğine ...
ay perim çok merak ettim yaa benimde pc de evlilik klasörüm vardı format atılınca silindi onu kopyalamayı unutmuşum şimdi bulamıyorum o gelinliği of offffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?