335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

Site resmi almama izin vermiyor :sinifsinif: Link de atamıyorum. pronovias.com'a girin 2011 gelinlik modellerinde Costura koleksiyonu var orda çıkan ilk gelinlik dümdüz kolu ve eteği volanlı olan :asigim:

Canım tek kolundan volan geçiyor. eteği de öyle volanlı, costura koleksiyonunda çıkan ilk model. Belki sende frklı çıkmıştır tatlım. Bakym hemen seninkinede.

Güzelmiş canım eteği felan hoşuma gitti. Süslü seni bayanssulusmile Bu arada benim annemin gelinlik mağazası var "Aysira" gelinliği duymuşsunuzdur belki, petek dinçöz'ün felan gelinliğini aldığı yer. Ordan b model beğenirseniz yardımcı olurum size canlar opuyorumnanaktan Hale bak annemin gelinlik mağazası var ben pronovias'tn bakıyorum ahahhahah

kizlarr askim bugün dagitima gidecekti göndermemisler, askerlere disari cikmak yasakmis abdullah öcalanin tutuklanma günümüymüs neymis=S
pazartesi gidicekmis, anlamadim ne garip seydir..
Tutii bende 2hafta önce telefon numarami degistrimek icin basvurmustum aha bugün yeni numaram geldi benimde..bende ayni dertten dolayi degistirdim, askim biliyordu zaten ve umarim artik rahat ederiz..
bende gelinlik bakmak istiyorum artik yavas yavas seneye yaza dügünüm olacak hayirlisiyla=)
siz ne güzel bulmussunuz bile bende aksam arastirayim azcik=)

Evet canım bugün Abdullah öcalan'ın yakalanma günüymüş. Dolayısıyla Doğuda bi sürü olay varmış, yürüyüşler felan... Askerlerin güvenliği açısından bütün çaşı izinleri iptalmiş. Düşün benimkinin annesi budan kalktı gitti komutana yalvar yakar zar zor çıkarabildi kadın..

perisohocm gördm gelinliği hoşmuş kibar ve sade olmak istiyosan ideal umarm giydign gün resmini çekip koyarsnda görürzz :)) ama bn dha kabarıkkk kabarık bişy istiyorm :))) aysiraya gidip bn perinin KK dan arkadşym derm arrtk bişeyler ypar annen :))

Canım sadece hoş buldum gelinliği ama muhtemelen giyeceğim şey bu tarz bişe olmicak şakkıdı Bende taş hastalığı var parıldayan taşlı şeylere deliriyormm çok seviyorum,delikafadulden bide fransız danteli çok severim, ama çok kabarık sevmiyoum benn.. ikisinin buluştuğu hoş bir model olursa çok sevinicemm. Tabii git aynen böyle de keinlikle yardımcı olurrr annişimm opuyorumnanaktan

perim ilahi ya anneciğinin gelinlik mağazası var gidiyon provonias dan bakıyon hahaha....bende vera wang ın gelinliklerini çok beğeniyorum...sanırım o gelinliği gördüm ben perim çok güzeldi yakışır sana esmer bombammm

caglom evet bizimkilerinde carsısı iptal olmuş bu abdullah öcalan yüzünden...

Sağol Tutim sende de boy var sana da yakışır bu tarz modeller şahane olur sarı bombammmm!.. Vallahi elimin altında olduundan aklıma gelmedi hiç bakmak belki güzel modeller wardır ha delikafadulden annemin de olsa parasını verioz be bacım ondan olmuşken en iisi olsun. Ben 1 gün giyecem o kadar para vermeye gerek yok diyenlerden değil, 1 kere giyecem olabildiğinin en iyisi olsun diyenlerdenim bayanssulusmile Kiralayanlarıda hiç anlamıyorum mesela. Mersine gittiğimde mağazaya gidiyorum gelip kiralicam diyor bizdede kira ile satılık fiyat arası çok az fark var. O kadar para vereceğime gider daha uygun bi yerden satın alırım ama saklarım. Annem gelinliğini gösterdiğinde nasıl duygulanmıştım yaaa opuyorumnanaktan Bende inşallah göstericem yavrularımaaakaydirigubbakcemile3 Bu arada az önce benmki diyorki aşkım oğlumuz olursa asla, kesnilikle askere gitmcek gamyoncuiremsu nası nefret ettiyse benimki :1ninca:

perimmm bumu eğer buysaaa harikaaa...[/QUOTE]

Ahanda benim gelinliğimmmmmmmm delikafaduldendelikafadulden Evet bebeğmmmmmmmm Buuuuuuuuu akannehir

off offf bu ankesörlü teelfonlardan nefret ediyorm yaa nefrettt.... ev numaralarına bedava olan bi tarife wr onu yaptm kartı bitmesn çabuk bitiyo die telefonlarıı bozulmş şka mı bu sdce o arayabiliyo :)) we kart hemn bttigi için çok rahat knuşamıyorzz çıldırcmm ya

perimmmmmmmmmmmmmmm kesinlikle bende kiralamayı asla düşünmüyorum saklamak istiyorum aynı fikirdeyim bu arada enişte ile benimki aynı fikirde banada geçenlerde oğlumuz olursa yurtdışına çıkıcak şimdiden söyleyeyim demişti dedim ne oluyor o zaman kastamonudaydı daha dedim o günlere daha çok var ben anlamam dedi yurt dışında kuyacak benim oğlum mümkünse gelmeyecek dedi dedim destur bismillah...

kerdeşim var sırada bedelli çıkarsa hemen yollayalım diyorlar bizimkiler aradan çıksın diye kardeşim için ama sanırım bedellide belli bir yaş sınırlamasımı ne varmış kardeşimde o paraya arabamı yenilerim daha iyi diyor of bu erkekler bir tuhaf yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…