- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.161
perimmmmmmmmmmmmmmm kesinlikle bende kiralamayı asla düşünmüyorum saklamak istiyorum aynı fikirdeyim bu arada enişte ile benimki aynı fikirde banada geçenlerde oğlumuz olursa yurtdışına çıkıcak şimdiden söyleyeyim demişti dedim ne oluyor o zaman kastamonudaydı daha dedim o günlere daha çok var ben anlamam dedi yurt dışında kuyacak benim oğlum mümkünse gelmeyecek dedi dedim destur bismillah...
kerdeşim var sırada bedelli çıkarsa hemen yollayalım diyorlar bizimkiler aradan çıksın diye kardeşim için ama sanırım bedellide belli bir yaş sınırlamasımı ne varmış kardeşimde o paraya arabamı yenilerim daha iyi diyor of bu erkekler bir tuhaf yaa
tatlım bursada da hava buz gibi uludağın soğuğu mahvediyor bizi kar kalınlığı 55 cnm eyükselmiş haberlerde söylediler
Selam gevezem evet çok şükür yoğun bir çaba sonucu ( Tutim bilir ) gelebildim tekrardan aranızaa opuyorumnanaktan Hoşbulduk canım iyisindir umarımm opuyorumnanaktan
perim gelinliğinin resmini sildim hehehehehe misafirler çalmasın modelini diye haha bizimkızlardan merak edenler olursa yine eklerim..
Seni tekrardan aramızda görmek güzel canımopuyorumnanaktan ben bugün grip uyandım güne havalar soğudu grip kapımı çaldı:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?