335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

[Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
335dc, GuerillaTanya, Mayra, ozdenesinbjk, PerisoKoO_, selenn, Tuti
/I]
hem bizbizeyzzmisafir yok hem kalabalığzz ohhhh :))

ahahha enişte ta Kastamonudayken anlamış valla karar vermişler bizim oğlanları göndermemeye biz buna halk dilinde "doğmamış bebeğe don biçmek" diyoruz tabii :roflol: Beyler daha iyi bilir gönderme diyorlarsa yapacak bişe yok. Valla bende dedim zaten heralde onu da beklemeye yüreğim dayanmaz diye akannehir Evet canım bedellide belli bir yş sınırlaması oluyor 32 ve üstü civarı yanlış hatırlamıyorsam. İnşallah sağ salim gider gelir kardeşinde. Erkekleri anlamaya çalışma kuşum, hm gerekte yokki. Ne kadar tölerans göstersekte, beyim bilir havalarında olsakta onların asıl efendileri bizleriz kaydirigubbakcemile3 Biz yönetiyoruz onları farkında değiller sempatiksalakcinni

hahahah perim yazdığına kesinlikle katılıyorum farkında değiller bizler tarafından yönetildiklerini benim babamı bile annem babam farkında olmadan öyle güzel yönetiyorki bazen babam karşı çıksa çaktırmadan annemin dediğini yapıyor hahahahah

meraba kızlar nabersiniz ben bugün sabahtan beri geziyorum yeni geldim daha şimdi de oturup biraz ders çalışıcam hasta olanlar varmış geçmiş olsun umarım biran önce iyileşirsiniz :teselli:

viole saol cnm sanada iyi dersler canım allah zihin açıklığı versin bende gezmeyi özledim ya ama istanbulda hava buzz gibi dışarı çıkmaya korkuyorum...

Merhaba kızlar maşallahh öyle bir döktürmüşsünüz ki geçmişi okuyamadım sonra bi ara okucamkaydirigubbakcemile3

Yalnız Perisokoyu gördüm hoşgeldin sefa geldin iiki geldinolumunekankayizsmile

tatlım bursada da hava buz gibi uludağın soğuğu mahvediyor bizi kar kalınlığı 55 cnm eyükselmiş haberlerde söylediler

Selam gevezem evet çok şükür yoğun bir çaba sonucu ( Tutim bilir ) gelebildim tekrardan aranızaa opuyorumnanaktan Hoşbulduk canım iyisindir umarımm opuyorumnanaktan

tatlım bursada da hava buz gibi uludağın soğuğu mahvediyor bizi kar kalınlığı 55 cnm eyükselmiş haberlerde söylediler

Uwww maşallah akannehir Gerçekten 4 mevsimi birden yaşıyoruz ya Bodrumdada Denize giriyorlar vay anaını sayın seyirciler sengözlerimebaksanabAnkara da buzzzzzzzz

Selam gevezem evet çok şükür yoğun bir çaba sonucu ( Tutim bilir ) gelebildim tekrardan aranızaa opuyorumnanaktan Hoşbulduk canım iyisindir umarımm opuyorumnanaktan

Seni tekrardan aramızda görmek güzel canımopuyorumnanaktan ben bugün grip uyandım güne havalar soğudu grip kapımı çaldı:2:

Seni tekrardan aramızda görmek güzel canımopuyorumnanaktan ben bugün grip uyandım güne havalar soğudu grip kapımı çaldı:2:

Anamm bizim gripliler 3'e çıktı. Yavrum kıyamam size dikkat edin kendinize yaaa :sinifsinif: Hepiniz bir ıhlamur kaynatın gelin sonra burda kaynatalım bugün koartacaz burayı Cumartesi gecesi millet dışarda eğlenirken Asker bekleyen bizlerde buda kopacazzz :içelim::teytey:

@gevezem geçmiş olsun tatlım...
@violecim dikkat et cnm hastalanma ah ah şu askerlik bitsede aşkımla uludağa gelmeyi düşünüyorum şöyle 3 günlüğüne falan gerçi kayak fobim var düşüp bacağımı incitmiştim olsun kayanları izleriz bizde

@perim ebet bugün istanulda millet kopmaya gidiyor ama varya hiç canım çekmiyor heee ...

ohh bu akşam bereketliyiz maaşallah diğer kızlarda gelse keşke kuşumuz yok piyasada caglocğumda yok...gelirler gece belkim

Son düzenleme:
@Tutim Aynen varya kafamı dışarı çıkarasım yokk.. Arkadaşlarım çağırıyor dedimki Sevgilim gelene kadar nolur çağırmayın beni bi yere.. Hiç içimden gelmiyor.. Evimde tek başıma köpeğimle, sizlerlee mutluyum ben :hulya:

Sağol Pericim,Sağol Tuticimopuyorumnanaktan...Havalar öyle soğudu ki bi anda aman dikkat edin kızlar siz yakalanmayın bu grip illetine

kaymadan da uludağın tadı çıkmaz ki canım belki sevdiceğin yanında olunca cesaretlenirsin guclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…