- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.181
@Tutim Aynen varya kafamı dışarı çıkarasım yokk.. Arkadaşlarım çağırıyor dedimki Sevgilim gelene kadar nolur çağırmayın beni bi yere.. Hiç içimden gelmiyor.. Evimde tek başıma köpeğimle, sizlerlee mutluyum ben :hulya:
Sağol Pericim,Sağol Tuticimopuyorumnanaktan...Havalar öyle soğudu ki bi anda aman dikkat edin kızlar siz yakalanmayın bu grip illetine
He valla kimse gitmesin.. Kuşumda Çağlomda gelse tam süper olcek. kaydirigubbakcemile2
kaymadan da uludağın tadı çıkmaz ki canım belki sevdiceğin yanında olunca cesaretlenirsin guclubacismile
aynen cnm yaaaa onlar gidince durdu hayat onlar gelince dünya yeniden dönmeye başlayacakkaydirigubbakcemile5
kuşum benimde senden farkım yokki evden çıkmadığım halde gribe yakalandım 2.ci kes bu sefer ateşlenmedim allahtannn hap al cnm
gelirler cnm onlarda kuşum göç etmiştir birazdan gelir bu diyarlarasempatiksalakcinni
cağlomda belkim evde işleri vardır...
morelim cok bozuk. 1-2 kere aradim fakat telefona cikan olmadi. az önce kardesiyle konustum, evi aramis. fakat beni aramadi mafoldumben
morelim cok bozuk. 1-2 kere aradim fakat telefona cikan olmadi. az önce kardesiyle konustum, evi aramis. fakat beni aramadi mafoldumben
zaten aradan bir gün gecti. ailesini aradiktan sonra beni arardi ama simdi öyle yapmadi
zaten aradan bir gün gecti. ailesini aradiktan sonra beni arardi ama simdi öyle yapmadi
off offf bu ankesörlü teelfonlardan nefret ediyorm yaa nefrettt.... ev numaralarına bedava olan bi tarife wr onu yaptm kartı bitmesn çabuk bitiyo die telefonlarıı bozulmş şka mı bu sdce o arayabiliyo :)) we kart hemn bttigi için çok rahat knuşamıyorzz çıldırcmm ya
canım üzülme bazen telde çok sıra oluyo arayamılar yada kartı bitmiştir arar muhakkak
selam canlarrr iyi akşamlar tutim evet benden bulaşmış olabilirgülüm dün çıkarken kocuman öptüydüm:roflol:geçmiş olsun canım. ben doktra gittimm bugün fena halde öğretmen hastalığı olumuşssun dedi. yani faranjit. bağırmıcan sigara içmicen dedi. hass.. didim ben de:roflol:
tuticim sinir oldum o gavata valla. sakın değiştirme numaranı kesinlikle bişiler olduğunu anlaar.
ben de bugün aşkitomtomla konuştum yarın ilk defa çarşı izni kullanacaktı ama diyarbakırda durumlar karışıkmış yine,helikopterler geziyormuş tepelerinde sürekli ve bütün çarşı izinlerini kaldırmışlar,sinir oldum ya gitti gideli bi kere bile çarşıya çıkamadı bitanem.
ben biraz ders çalışıyım uğrarım yine canlar
gurillam kıyamam sana çok yıpratıyorsun ama bebem kendini öyle olmaz sen kendini iyi hissetmelisin bence erkek arkadaşın aradan zaman geçsin diye beklediği için aramadı seni hani tekrar tartışmamak için bekle muhakkak arayacaktır seni aramadan yapamaz merak etme...ama lütfen yıpratma kendini en doğru zaman canın istediği zaman bunu unutma oda doğru zamanı bekliyordur seni kırdığının farkındadır üzme kendini allah muhafaza hasta olursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?