335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

aynen cnm yaaaa onlar gidince durdu hayat onlar gelince dünya yeniden dönmeye başlayacakkaydirigubbakcemile5

Sağol Pericim,Sağol Tuticimopuyorumnanaktan...Havalar öyle soğudu ki bi anda aman dikkat edin kızlar siz yakalanmayın bu grip illetine

kuşum benimde senden farkım yokki evden çıkmadığım halde gribe yakalandım 2.ci kes bu sefer ateşlenmedim allahtannn hap al cnm

He valla kimse gitmesin.. Kuşumda Çağlomda gelse tam süper olcek. kaydirigubbakcemile2

gelirler cnm onlarda kuşum göç etmiştir birazdan gelir bu diyarlarasempatiksalakcinni
cağlomda belkim evde işleri vardır...

Aldım hap,ıhlamur,nane-limon gibim çaylarda içtim ama haplar uykumu getirdi ya birasdan uyuyakalabilebilirimmirmirmirmir

Canm dün tartışmıştınız değil mi? Henüz çok yeni... irz zaman verseniz birbirinize en azından 1 gün canım.. O da duramaz sensiz oralarda emin ol aricak. Sadece birz zaman gçmesini bekiyordur belki
morelim cok bozuk. 1-2 kere aradim fakat telefona cikan olmadi. az önce kardesiyle konustum, evi aramis. fakat beni aramadi mafoldumben

selam canlarrr iyi akşamlar tutim evet benden bulaşmış olabilirgülüm dün çıkarken kocuman öptüydüm:roflol:geçmiş olsun canım. ben doktra gittimm bugün fena halde öğretmen hastalığı olumuşssun dedi. yani faranjit. bağırmıcan sigara içmicen dedi. hass.. didim ben de:roflol:
tuticim sinir oldum o gavata valla. sakın değiştirme numaranı kesinlikle bişiler olduğunu anlaar.
ben de bugün aşkitomtomla konuştum yarın ilk defa çarşı izni kullanacaktı ama diyarbakırda durumlar karışıkmış yine,helikopterler geziyormuş tepelerinde sürekli ve bütün çarşı izinlerini kaldırmışlar,sinir oldum ya gitti gideli bi kere bile çarşıya çıkamadı bitanem.
ben biraz ders çalışıyım uğrarım yine canlar

gurillam kıyamam sana çok yıpratıyorsun ama bebem kendini öyle olmaz sen kendini iyi hissetmelisin bence erkek arkadaşın aradan zaman geçsin diye beklediği için aramadı seni hani tekrar tartışmamak için bekle muhakkak arayacaktır seni aramadan yapamaz merak etme...ama lütfen yıpratma kendini en doğru zaman canın istediği zaman bunu unutma oda doğru zamanı bekliyordur seni kırdığının farkındadır üzme kendini allah muhafaza hasta olursun...

Boşver gülüm bu günlük böyle olsun. En azından sesini duydun ya.. İnşallah yrına düzelir de güzel güzel konuşursunuz canımm opuyorumnanaktan

owwwwwwwwwww çok geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bağırmak yok,sigara yasak dr ne diyorsa yap valla cnm sağlık sonuçta keşkem rapor vereydide dinlenseydin şöyle 3-4 gün ...sorma gülüm ya hele ben nasıl uyuz oldum varya nerdende bulduysa numaramı etrafımda ortak arkadaşımızda yokki neyseki aşkım gelsin bulcaz bir yolunu...
evet cnm diyarbakır karışıkmış bugün perininkide orda ya iyi olsunalarda varsın çıkmasınlar çarşıya o pisliklerle uğraşılmaz bunlara bu kadar yüz verdiler buralara geldi bu ülke...herşeyi istemeye başladıar pislikler...
sen dinlen ders çalış arada gel kuşum...ama dikkat et kendineeee

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
PerisoKoO_, gdogan, GeCe_KuSu+, Geveze, GuerillaTanya, ozdenesinbjk, selenn, Tuti
Anam şuna bak hele wallaha süperiz bu gece ha güzel bi kaynatalım. Ama orda hep 1 tane misafir olsun bak darılırım yoksa delikafadulden

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis Kesinlikle e doğru zaman canın istediği zaman... Kızlar pozitif düşünelim olaylara pozitif yaklaşalımki karşılığını olumlu bir şekilde alalım herşey çok güzel olacak, herşey çok güzel olacak ben bunu günde 100 kez söylüyorum belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…