- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
- #2.201
selam canlarrr iyi akşamlar tutim evet benden bulaşmış olabilirgülüm dün çıkarken kocuman öptüydüm:roflol:geçmiş olsun canım. ben doktra gittimm bugün fena halde öğretmen hastalığı olumuşssun dedi. yani faranjit. bağırmıcan sigara içmicen dedi. hass.. didim ben de:roflol:
tuticim sinir oldum o gavata valla. sakın değiştirme numaranı kesinlikle bişiler olduğunu anlaar.
ben de bugün aşkitomtomla konuştum yarın ilk defa çarşı izni kullanacaktı ama diyarbakırda durumlar karışıkmış yine,helikopterler geziyormuş tepelerinde sürekli ve bütün çarşı izinlerini kaldırmışlar,sinir oldum ya gitti gideli bi kere bile çarşıya çıkamadı bitanem.
ben biraz ders çalışıyım uğrarım yine canlar
kizlar aradim. 5dk sonra arayin dediler, tabi telefona cikanlarda telefon bekliyoralr. ariyorum ama sürekli mesgul. saat 10da yatak saatleri zaten bugünü unutabilirim aramaz daha.
Kızlaar az önce gördüğüm bir topik benim kanımı dondurdu resmen.. Sizinle paylaşıp üzmek istemiyorum o arkadaşımıza destek olalım dicektim 2008 yılında açılmış topik, gen de yorum yaptım ama.. Ay boğazım düğüm düğüm oldu..
ya kizlar ben tekrar aradim askimin sesine benziodu birden panik yaptim kapattim
iyice tirlatmaya basladim napcami sasirdim artik(((
eger askim actiysa o zaman demek ki telefonun basinda yani aramak icin telefonu acti. ama o degildi sanirim benzettim cunku arayan yok
şehit eşinin topiği değil mi ben de açtım kapattım valla dayanamam okursam
kızlar giriş yapamadm kalbime iniyoduu yaa bnmde üyeligm iptal oldu diee :)) ayrıcaa bnm eksikliğm hissedilmemşş dc burda olsa denmemşş hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?