335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

kizlar aradim. 5dk sonra arayin dediler, tabi telefona cikanlarda telefon bekliyoralr. ariyorum ama sürekli mesgul. saat 10da yatak saatleri zaten bugünü unutabilirim aramaz daha.

Yaaa geldin mi lafıma guşcann sempatiksalakcinni:mymeka: dedik sana cugara yok az içiver bugün kendini düşün yavrum ya. Evet canım Diyarbakırda karışık işler Apdullah Öcalanın yakalandığı gün olma dolayısıyla. Hakkımızda hayırlısı..

Ama ben biliyorum senin kim olduğunu, gizlenmene gerek yok kanımca. İçini ferah tut rahat ol tek tip askelikle alakalı konuşmuyoruz "miso", senin adın miso olsun alkisalkisalkis

ya kizlar ben tekrar aradim askimin sesine benziodu birden panik yaptim kapattim
iyice tirlatmaya basladim napcami sasirdim artik (((
eger askim actiysa o zaman demek ki telefonun basinda yani aramak icin telefonu acti. ama o degildi sanirim benzettim cunku arayan yok

Kızlaar az önce gördüğüm bir topik benim kanımı dondurdu resmen.. Sizinle paylaşıp üzmek istemiyorum o arkadaşımıza destek olalım dicektim 2008 yılında açılmış topik, gen de yorum yaptım ama.. Ay boğazım düğüm düğüm oldu..

şehit eşinin topiği değil mi ben de açtım kapattım valla dayanamam okursam

ay kız çok tatlısın bayılıom sana haa sen o kadar bekle çocuk çıkıncada suratına kapat olacak işmii Allah senii koptm yaa... kaydirigubbakcemile3 E gülüm son kez bi ara yau.

Kızlar boşverin şuan bizim içinde bulunduğumuz psikolojiye çok ters bi durum yaşayana Allah sabırların en büyüğünü versin ama Sakın Lütfen Okumayın.. Ciddi anlamda bayılacaktım... Gelin buraya kaydirigubbakcemile

valla ben ismi görünce bi hoş oldum açtım ytam okucam çıktım aklıma kötü şeler geldi. allahım sabrını versin inşallah kimseye de göstermesi öyle bir acı. içim bi hoş oldu

kızlar giriş yapamadm kalbime iniyoduu yaa bnmde üyeligm iptal oldu diee :)) ayrıcaa bnm eksikliğm hissedilmemşş dc burda olsa denmemşş hiç

tuticim bizde askerlik bitsin uludaga gitmek istiyorzzzz opuyorumnanaktan benim bey sanırm fna bi haldee aşkm uludaga gdelm bu sene dio töbe töbeeee :kedi:

kızlar giriş yapamadm kalbime iniyoduu yaa bnmde üyeligm iptal oldu diee :)) ayrıcaa bnm eksikliğm hissedilmemşş dc burda olsa denmemşş hiç

Bak hele gönül koymuşşş sempatiksalakcinni ne bilem anam az önce burdaydın ya aklıma öle bişe gelmedi walla şahsen bnm Misolarla meşkül olduumdan herhalde sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…