335.Kısa dönem asker bekleyenler buyrun sohbet edelim...

okudum çok kötü oldum allahımmmmm kıyamam yaaa resmini koymuş birde avatarına ay ben çok fenayım yaa çok kötü oldummm allah hepsini korusun ne kadar asker varsa korusun içim çok acıyor ...
itlerin kökü kurusun inşallah leşlerrrr...

335dc cnm aşkolsun aklımdan vallahi billahi geçtin benimde...

335dc yawrum gidin tabeee kafanızı dağıtın allahım izin verirse bizde gidelim diyoruz 3 günlüğüne falan olmadı kaplıcalara gidelim diyor benimki sauna,sıcak havuz hastasıdırda

ben okumadm kızlar bakmadm bile bakarsm gece uyuyamıcm biliyorm :// allh sabrını versn ona inş... bn heran takipteymm girip çıkıyorm foruma süreklii o yüzdn eksikligm hssedilmemştr Mis'lar can'dır !! :))))

klava:klava: ya of tutimmmmm ne dedim ben sizeee biliodum böyle olucanı işteeee... ya ben bayılıodum keşke söylemeseydm ya offf o an kan beynime sıçradııı tamam nolur okumayın daha fazlaaaa :1hug::bbo:

335dc yawrum gidin tabeee kafanızı dağıtın allahım izin verirse bizde gidelim diyoruz 3 günlüğüne falan olmadı kaplıcalara gidelim diyor benimki sauna,sıcak havuz hastasıdırda

gidin gidin bizde ünilern düzenledigiyle gitcz gdersek o mezun olsada bn hla bi öğrenci olduğm içinnn :)):kedi:

gurillammmm ne olduuuuuuuuuuuuuuuu ???

335dc yawrum ah ahh keşke bende okul yıllarıma geri dönebilsem bizim okulda hep düzenlerdi hiç geri kalmaz hepsine giderdim...okumanın faydaları ünifestlerden geri kalmıyorsun hiç değilse heheheheh

Kızlar sohbete iştirak edemiyorum pek gözlerim kapaniii çok hastayım yaa :2: ben gidip yatimm size ii geceler şafakları attırmadan gitmeyin hee

Merak etme gevezemm şafakları böyl bırakır mıyyıızzz. İyi gcelr canmm dikkat et kendine , korun soğuktann opuyorumnanaktan

gevezem çok geçmiş olsun yarına iyi olursun inşallah cnm iyi geceler...
perim araa dinlendir tatlım gözlerini...
kuşum aynen bende dayanamayıp okudum wallahi...

reklama girdi dizi o arada hemen buraya koştum yatıp kalkıp buraya geliyorum allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…